bugün server beyin istediği tahlilleri yaptırdım cuma günü gidicem yanına inşallah bir sorun vardır hormanlrımda fln.bende yaptırmak istiyorum biraz anlatırmısın nasılmış kaç sene garanti veriyor.naz suda fln belli olmuyormuymuş.Evet naz aynı duyguları yaşıyoruz.bende şuan keşke evli olsam.şimdi bide onları düşünüyorum sözümde nişanımda nasıl olcak düğüne kadar daha fazla dökülürse fln diye.Eşin ne diyor bu konuda takıyor mu senin gibi kafaya .babam kel yani erkeklerde var.Zuhal bu arada ben sana yazamıyorum gitmiyor hata veriyor umarım okuyosundur bunları.
Canim 1.5 senelik bir protez herseyi rahtaca yapabilyorsun dusa gir uyu yuz vs. arada bakimlari oluo sadece bakimlatini kendinde yapabiliomussun 3 ayda hazitlanio senin sac sekline sac yapina gore hazirlanio saclar sanirim file gibi bisey dusun kendi savlaribi o file gibi seylerin aralarindan cikariolar sacinin seyrek yada acik kisomlarina gorede sac hazirliyolar hairlife yaz internette cikio resimler bayanlarin arayip konusabilirsinde arayip konusunca ben biraz olsun rahatlasim cunku en azindan cok cok dokulurse bundan yaptiririm hic degilsr bi care olur dedim. Benide haberdar et doktordan sonra? Esim taktin saca diyip duruyor acikcasi yanimda olmuyor buda beni cok uzuyor biraz korluyorumda aslinda bi kadin icin saclari hersey ya saclarim cok kotu hale gelirde beni istrmezse diorim gerci hairlife firmasitla konustuktan sonra birazda olsa rahatladim moralini yuksek tut arkadasim hep birlikteyiz atlaticaz bunu