• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır boşken ütüleri de halledeyim dedim, yerleştirdim iyi oldu
Bir makine kurudu yerleşti ikinci yıkanıyor gün uzun üçüncü bile olabilir 😂
Oğlumun ayağı kırılan plastik masası vardı şu ikea tarzı, yeni evde kullanılmayacak ama atmama razı olmuyordu, arka odada bir süre gözden kaybedip unutturdum, şimdi çöpün yanına koyayım derken komşu gördü bahçede kullanırım diye kaptı umarım okuldan dönüşte görmez 🙈
Yaa görmez inşallah 😅😅

Hazır boşken ütüleri de halledeyim dedim, yerleştirdim iyi oldu
Bir makine kurudu yerleşti ikinci yıkanıyor gün uzun üçüncü bile olabilir 😂
Oğlumun ayağı kırılan plastik masası vardı şu ikea tarzı, yeni evde kullanılmayacak ama atmama razı olmuyordu, arka odada bir süre gözden kaybedip unutturdum, şimdi çöpün yanına koyayım derken komşu gördü bahçede kullanırım diye kaptı umarım okuldan dönüşte görmez 🙈
Bizimkinin de bebeklikten olan bir peluş kurbağası vardı
Kurbiş adıda
Bunu kedimize verelim oynasın dedim hiç kabul etmedi
Taşınırken bulmuş kedim attırıp duruyor sağa sola
Görmüş nasıl sinirleniyor senin bir sürü oyuncağın var bunu mu buldun diye🤦‍♀️

Oğlum 15 yaşındasın daha ne yapacaksın bunu diyorum 😬
Görürse isteyebilir🙈

Kurbiş adıda

Görürse isteyebilir🙈
Yaa olsun onun kurbisi sonuçta vermez vermez 😁😁

Sporumu yaptıım 🤗 akşam yemegine tavuk pilav yaparım. Yarın kahvaltıya arkadaşımı çağırdım tatlı yaparım kedidili aldım. Bimde muzlu kedidili vardı ama pişmaniye yoktu 😅

Öğlen yemeğinde eşim de olunca karışık kızartma yaptım kıvırcık salata esım sevıyor dıye yoksa kızartma zor iş benım adıma
Kızım bugun öğle uykusu yaptı 5 6 buçuk arası bıttım ben gece 2 de uyur artık

Benim kızım da hasta bugün okula gidemedi. Karnım ağrıyor, başım dönüyor dedi. Doktora götürdüm bağırsak enfeksiyonu çıktı yarın da okula göndermem. Sonraki gün 1 mayıs tatil. Cuma da 23 Nisan töreni yapacaklarmış (depremden dolayı iptal olmuştu) İsterse gider, istemezse ona da gitmez görevli değil zaten. Bu şekilde haftayı kapatmış oluruz.
Ama bizimkinde şöyle bir şey var. Okulda işlenen dersleri öğretmenden istiyoruz evde yapıyoruz. Kesinlikle arkadaşlarından geride kalmak istemiyor.

Benim kızım da hasta bugün okula gidemedi. Karnım ağrıyor, başım dönüyor dedi. Doktora götürdüm bağırsak enfeksiyonu çıktı yarın da okula göndermem. Sonraki gün 1 mayıs tatil. Cuma da 23 Nisan töreni yapacaklarmış (depremden dolayı iptal olmuştu) İsterse gider, istemezse ona da gitmez görevli değil zaten. Bu şekilde haftayı kapatmış oluruz.
Ama bizimkinde şöyle bir şey var. Okulda işlenen dersleri öğretmenden istiyoruz evde yapıyoruz. Kesinlikle arkadaşlarından geride kalmak istemiyor.
Geçmiş olsun 😔

Geçmiş olsun canım 😔

Geçmiş olsun 💐

Yapay zeka programı yükledim ayy çok tatlı
Bakım ürünleri listesi yaptık sürekli birikimi hatırlatıyor 😂 anladı fakirligimi yüzüme vuruyor 😅

Günaydın 🥰
Temizlik günüm bugün dün biraz yaptım bugün devam ederim. Yavaş yavaş yaparım kapılari silmeye başladım dün bugün kalan kapilari mutfak dolaplarının içini silmeyi düşünüyorum
Ohhhhh kolay gelsin canım 👍👍
Günaydın kızlarcım, hafta sonu temizlik vardı bende de, çocukları anneme gönderdim, aklıma takılan her yerimi halletmeye çalıştım, koca ev hepsini bitirdim desem yalan olur, yağmur eşliğinde cam sildi yardımcım (gülerken ağlayan emoji) pazar günü de çılgınlar gibi çamaşır yıkadım, balkon güneşliydi yıkadığımı astım diğeri yıkanmaya kurumuş diye sevinirken bi yağmur daha, mecburen eve aldım şu an ortalıkta çamaşırlar var, bugün de nöbetçiyim, yarın sabah yaparım artık. çok yoruldum anlayacağınız özel dönemle de denk gelince.
Ayyyy yağmur eşliğinde cam mı🤣🤣🤣
İki gün önce oğlumun battaniyesini yorganini kaldırdım sıcak oluyo ince örtü istiyo diye hava tekrar soğudu bı daha hiç biseyi kaldirmiycam 😅
Ben küçük kızla pikeyle yatıyoruz
Büyük de sıcak oldu dedi ince battaniyesi vardı kaldırdı pikeye geçti sabahına dondum dedi geri çıkardı battaniyeyi 🤣🤣🤣
Evet, mopum vardı baktım kullanmıyorum attım. Robot süpürgenin silme özelliğini de hiç kullanmadım.
Canına yazık canım ya gerçekten her defasında elle silmek çok yorucu 👍
Kurbiş adıda

Görürse isteyebilir🙈
Benim küçük kızda yakınlara verdirtmiyor hatta kimseye ama görmediklerine gönderiyorum bende🫢🫢
Geçmiş olsun canım🥰

Back
X