Bu ustaların masraf derdi de ayrı sinir bozucu 😒 bizimki tavana kadar mobilya olmaz çok pahalı olur diye tutturdu zor ikna ettik, üstüne eşya yığdıracaktı bana, ev zaten küçücük depolama alanına ihtiyaç var diyorum anlatamadım sonunda ikna oldu ama bakalım nasıl bir şey yapacak 😬
Amaç zaten duvar boyuna kadar olması hazırdan farkı bu yoksa hazır al koy ne anlamı kalır.

Atmadıgımız eşyalar psıkoljık dıye bılıyorum ben yokluklarla dolu bır çocukluk gecırdım zeytın bıle sayılı yerdık şimdi kızım rahat ama herseyın kıymetını bilsin isterim
Ama benım atamadığım seyler var yok dıyemem rahat yaşam içinde sadeleşmek şart
Valla bende herşeyi atıyorum🤣🤣
Yaa benim ki hiç hoşlanmıyor
Hiçbir süpürgeyi sevmez
Ulaşamayacağı yere çıkar

Videolarda oluyor yaa üzerine çıkıp geziyolar
Keşke benimki de binse🙈
Ayyyy benim kendi önüne yatıyor robot çekecek zorla kaldırıyoruz 🤣🤣
Kızımda toplamazdi yanlışlıkla üzerine basıp kırdık sonra anlattım toz oluyor kırılıyor kayboluyor o zaman poşete koyalım verelim istemiyorsan diye
Odasında oynamaya ikna ettim daha sonra. Kendi kendine oynuyor topluyor şimdi az oyuncağı kaldı.
Oyuncak hamur ve kalemleri seviyor.
Zamanla hobisine göre değişiyor eşyalarda 😊
Birde az oyuncakla daha verimli oynuyor çocuklar çok olunca dağıtıp bırakıyorlar odaklanamiyor galiba.
Offfff bizde çok oyuncak var ya ön kapalı balkon ona ayırdım bayağı bir doldu
Azıcığı da odasında🤣🤣
Bizde başta ustaya soracağız şimdiki dolaplarimi portmanto dolabi yapacağım aynalı kapak takılacak girişteki dolap depoya inecek eşyalarımı ona koyacağım piknik malz falan var.
Dolapların eski yerine sifonyer koyacağım.
Yatak odasına 8 kapalı dolap yapılacak yada alınacak birde karyola alacağım.
Uygun fiyatlı olsun istiyorum bakalım ikea 80 bin tutuyor usta 50-60 der umarım. Usta yaparsa beyaz ikeadan alırsam bej olacak ustaya bunu anlatamam😅
Bende yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum ama bu defa sürgülü istemiyorum çok kapaklı olsun şifonyeri çok gözlü olsun
Komidin çpk gereksiz geliyor bana boşuna yer kaplıyor🤣🤣🤣şimdilik aklıma gelenler bunlar
Mutfağa beyaz dolap beyaz taş beyaz ara taş yaptırdım mesela. Ara taşın derzini gri çekmiş, tam bir gerizekalılık değil mi😂 ben eve geldim dedim bu bitmemiş heralde. Sonra meğer dış cepheye taş döşemiştik onun için gri derz aldırmış usta masraf olmasın diye mutfağa da gri çekmiş 🤦‍♀️ masraf benim masrafım ya delirtirler adamı😃 eşim sonra sonra mutfakta kahvaltı yaparken yok ya bu olmamış dedi sulu boya fırçasıyla derzleri beyaza boyadı 🤣🤣 bütün gece uğraşmış berbat olmuş diyemedim aradan 1 yıl geçti yine kahvaltı masasında yok ya bu da olmadı dedi 🤦‍♀️😂 çok şükür uyandı dedim sonra beyaz derz çektirdi üstüne de düzeldi 🤣🤣🤣
Okudukça gerginliğim arttı🤣🤣
Ben de yemek olarak
Şehriye çorbası
Kuzu incik pilav ve salata yaptım
Oğlum da mozaik pasta yaptı🙈

Eşim geldi yemrk yedik o tekneye geçti
Oğlumla kahve tatlı yedik o top oynamaya çıktı arkadaşlarıyla
Ben çamaşır attım
Bir makine katladım
Mutfak topladım
Robot oğlumun odayı süpürdü
Şimdi bizim odayı süpürecek
Şimdilik bu kadar yaptıklarım
Dün
Bir önceki günden yeşil fasulye pilavım vardı tam rahatım derken
Küçük yaprak sarma istedi ona göre 1 tabaklık yaptım bikaç tane de dolma
Büyüğüm de mantı istedi neyseki buzlukta vardı onu da yaptım👏👏👏
Sadece akşam değil bütün gün sıcak sulu şişe koyuyorum yanlarına. Evde kombi de açık fakat oda sıcaklığı onlara yetmiyor.

Bizim okullar depremden sonra tatil edildi. Kızım çok memnun bol bol civcivleri ile vakit geçiriyor.

Benim robot süpürgem uzun zamandır bozuk. Kızımın tableti şarj tutmuyor. Fırınım da bozuldu Ramazanda. Kolyem koptu, saatimin kordonu değişecek. Her şey bekliyor. Bir şeyi tamir ettirmeye çok üşendiğimi farkettim.

Ben de semizotu salatası yapacağım
Zeytinyağlı enginar pişirdim
Yanına makarna patates falan eklerim (kızım için)
Bende tamir olayında çok üşengecim ya yenisini almak daha mantıklı geliyor ne kadar mantıksız olsa da 🤣🤣🤣

Bana niye bildirim gelmiyor yA🤣🤣

Kahvaltı sonrası
Evi süpürdüm
Sildim toz aldım banyo yıkadım

3 tepsi poğaça yaptım küçüğüm 1 tepsisini bitirdi bile
Büyüğüm de zorla 2 tane yedi🤣🤣🤣

Tavuk sosladım fırına atacam yanına pilav salata 👍

Valla bende herşeyi atıyorum🤣🤣

Ayyyy benim kendi önüne yatıyor robot çekecek zorla kaldırıyoruz 🤣🤣

Offfff bizde çok oyuncak var ya ön kapalı balkon ona ayırdım bayağı bir doldu
Azıcığı da odasında🤣🤣

Bende yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum ama bu defa sürgülü istemiyorum çok kapaklı olsun şifonyeri çok gözlü olsun
Komidin çpk gereksiz geliyor bana boşuna yer kaplıyor🤣🤣🤣şimdilik aklıma gelenler bunlar

Okudukça gerginliğim arttı🤣🤣

Dün
Bir önceki günden yeşil fasulye pilavım vardı tam rahatım derken
Küçük yaprak sarma istedi ona göre 1 tabaklık yaptım bikaç tane de dolma
Büyüğüm de mantı istedi neyseki buzlukta vardı onu da yaptım👏👏👏

Bende tamir olayında çok üşengecim ya yenisini almak daha mantıklı geliyor ne kadar mantıksız olsa da 🤣🤣🤣
Umarım istediğin gibi yaptirirsın yatak odanı 😊
Sürgülü hiç kullanışlı olmuyor

İşleri hızlıca yaptım
Sonra bakım yaptım hafif makyaj yaptım
Planlama yaptım biraz.

Yemeği eşim yapacak dünkü enginar güzeldi ama tadina bakti sadece corba içti 😅 yarında taze fasulye yapacağım dedim yemeği ben yaparım dedi 😂
Saç tava yapacak yanına yesillik salata yaparım
Dinleniyorum 😌

Back
X