Yağsın yağsın kurudu her yer hafta da bir silelim camlari yağış olsunOhhhh mis olmuştur bende ne zaman cam silsem yağmur yağar bugün de yağış görünüyor inşallah yağmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağsın yağsın kurudu her yer hafta da bir silelim camlari yağış olsunOhhhh mis olmuştur bende ne zaman cam silsem yağmur yağar bugün de yağış görünüyor inşallah yağmaz![]()
Bende bakımlarımi yaptıım yemeği yapmadım dahaSelam kızlar işler bitmedi camasir katlama ve
Kızımın kıyafetlerini ütüleyecegim.
Pilav yapacağım
Temizlik işi bitti neyseki bakımlarımı yaptım.
Aynen ya 54 kilo 1.75 boyBüyük kızınin o kadar spagetti yiyip kilo almaması
Bende çok severim makarna![]()
Ayyy yoruldum ya bari 2 hafta filan geçsinYağsın yağsın kurudu her yer hafta da bir silelim camlari yağış olsun![]()
Sporcu kız ama şimdiAynen ya 54 kilo 1.75 boy
Ayyy yoruldum ya bari 2 hafta filan geçsin![]()
Pratik birsey yaparsın çok yorucu oluyor zaten temizlik yapıncaBende bakımlarımi yaptıım yemeği yapmadım daha![]()
Bu sizin normal aktiviteniz yaSanki kirlense daha iyiydi![]()
Pizza yaptım canım dünden yeşil fasülye var ben onu yerimPratik birsey yaparsın çok yorucu oluyor zaten temizlik yapınca
Dün et haslamistim yanına pilav yaptım ortaya yesillik sogan domates koysam yeter yarına artık menü planlaması yaparım dolaba bakarım bi.
Pirinç falan bitmis bulgur yaptım kisliklar tükenmek üzere![]()
Eline sağlık pizza da kolay değil neysePizza yaptım canım dünden yeşil fasülye var ben onu yerimmayasız hamurdan yaptım tadı güzel olur umarım
Sağol canım evet kolay değil valla yoruldumEline sağlık pizza da kolay değil neyse![]()
Sporcu güyaaa ama bütün sağlıksız beslenme ondaSporcu kız ama şimdi![]()
Ya kızlar olmasa öyle değil benim suçum yokBu sizin normal aktiviteniz ya
Haftalık bir alışveriş modu![]()
Her istediklerini alma kızSporcu güyaaa ama bütün sağlıksız beslenme onda
Ya kızlar olmasa öyle değil benim suçum yok
Bak yarın da 23 nisan gösterisinden sonra lunaparka gidecez gitmişken yemeği de yeriz küçük kesin bişeyler alır yani ben suçsuzum kızların isteği![]()
Ah gençlik ondan oluyor ben de yer yer kilo almazdım şimdi azıcık kaçırsan 5 kiloSporcu güyaaa ama bütün sağlıksız beslenme onda
Ya kızlar olmasa öyle değil benim suçum yok
Bak yarın da 23 nisan gösterisinden sonra lunaparka gidecez gitmişken yemeği de yeriz küçük kesin bişeyler alır yani ben suçsuzum kızların isteği![]()
Yaa ben gençken de aliyodumAh gençlik ondan oluyor ben de yer yer kilo almazdım şimdi azıcık kaçırsan 5 kilo![]()
Yaa ben de gram kilo almazdımYaa ben gençken de aliyodumkendimi bildim bileli diyet yaparım
![]()
Yaa ne güzelmiş kiizYaa ben de gram kilo almazdım
Ne zaman evlendim o zaman kilo almaya başladım![]()
Bende öyleydim ya büyük kızımı doğırduktan sonra aç tok farketmez 58 kiloydum 30 dan sonra kilo yüklendi banaAh gençlik ondan oluyor ben de yer yer kilo almazdım şimdi azıcık kaçırsan 5 kilo![]()
Bende öyleydim ya büyük kızımı doğırduktan sonra aç tok farketmez 58 kiloydum 30 dan sonra kilo yüklendi bana![]()