- 23 Eylül 2013
- 24.939
- 51.428
- 798
Ay çok şükür zehirli değilmiş.soktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok şükür zehirli değilmiş.soktu ayak parmağını, diyorum ya hemde 2 kez, bişi olmadı şükür, zehirli akrep yokmuş bizim buralarda.
Ayyy akrepten çok korkarım eski Türk filmlerinden kalma fobim varay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişimsonra git sen annem üstüne bas, çok kortuk falan derken ertesi gün git yine bas, anne bağımlı mı oldun diyodum
geçti gitti şükür ki, bu sene olmaz inşallah.
ayy allahımhoşlanmadığım hayvanlardan.
Allah korusun, bizim çevreye yeni bi bina başlayınca bişiler oluyo, muhtemelen yuvaları bozuluyor falan.Ben kırkayak da gördüm evde yaa
Eşim de zehirli değildir diyor ama
kedim gördü ikisini de
Ne zaman bahçeyi biçse eve geliyorlar
Tedirgin oluyorum
Örümcek karınca salyangoz rahatsız etmiyor beni
Ama akrep yılan kırkayak filan zehirli olmasından korkuyorum açıkcası
bu sene gördüğümüz an inşallah yaptıracağız, bilmem ne kadar etkili olur.Ay çok şükür bi şey olmamış, acımıştır ama
İlaçlama yapıyor musunuz ?
ya geçen bi reels gördüm, bi kadın ayağını uzatmış ahtapot geldi sarıldı falan, sonra bıraktı gitti, yabancılar bilmez bizim travmamız var demiş, ne biçim bi filmmiş o tarkan ya, ahaha akreple gözünü mü açmıştı öyle bişiydi.Ayyy akrepten çok korkarım eski Türk filmlerinden kalma fobim var![]()
İntikam için cebinde felan tasiyodu sanki öyle bişeyler de vardiAllah korusun, bizim çevreye yeni bi bina başlayınca bişiler oluyo, muhtemelen yuvaları bozuluyor falan.
bu sene gördüğümüz an inşallah yaptıracağız, bilmem ne kadar etkili olur.
ya geçen bi reels gördüm, bi kadın ayağını uzatmış ahtapot geldi sarıldı falan, sonra bıraktı gitti, yabancılar bilmez bizim travmamız var demiş, ne biçim bi filmmiş o tarkan ya, ahaha akreple gözünü mü açmıştı öyle bişiydi.
İyi kafana takmamışsınBenim de hiç kalkasim yok 6 gün gecikmeli reglim başladı bu bence geçerli bir sebep![]()
MerhabaMerhabalar ben bugün yazmaya başlıyorum
Dün kızımı oyun grubuna götürdüm sonra evi süpürüp silmiştim banyo vs yüzeysel temizledim pazara git yemek yap aksam misafir derken bitik olarak günü bitirdim
Bugun yatakları yopla düzelt çamasir katla kahvaltı hazırla topla ordan banyoda kova vs küvet temizledim bugun şimdi kahve içtim bugün nasıl yemek yapıcam hıc yerımden kalkasım yok
He valla ev temiz diye gittik yaptığımız alışverişle bir ay geçinirdikben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlarevi temizlerken arada ne vardı 2+1 mi olsaydı evim diyorum ama
ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performans
benKmsl Hnd gibi düşünüyorum, ev temizse dışarda takıl
ama streçte bi mantıklı geldi şu an
![]()
Benimde gecikti bu ay oldum ama yemeği yaptıktan sonraBenim de hiç kalkasim yok 6 gün gecikmeli reglim başladı bu bence geçerli bir sebep![]()
Ev pislense miydiHe valla ev temiz diye gittik yaptığımız alışverişle bir ay geçinirdik![]()
Takmaz olur muyumİyi kafana takmamışsın
Ben hemen değişik olmaya başlıyorum
İsim ne koysam nerde doğursam off şimdi uykusuzluk zor olacak gibi gibi![]()
Benimde gecikti bu ay oldum ama yemeği yaptıktan sonra![]()
Ohhhh mis olmuştur bende ne zaman cam silsem yağmur yağar bugün de yağış görünüyor inşallah yağmazYaa bende temizliği yaptım annemle yaptık iyi oldu valla yoksa yarın da 23 nisan diye kalırdı
![]()
Büyük kızınin o kadar spagetti yiyip kilo almamasıSelamssssss
Dün yemeğim var diye sevinirken büyük kız beşamelli tavuklu spagetti istedi neyse yorgun argın yaptım biz de sarmayı yedik
Eve geldim 1 makina çamaşır attım kurudu katladım yerleştirdim başka da bişey yapmadım![]()