ay evde şükür minik örümcek karınca dışında bir şey görmedim, inşallahta görmem, bebelerin örümcekten bile ödü kopuyor, çıldırıyolar. ama geçen sene bahçede çok sıcaklarda akrep gördüm yalan yok, şok olmuştum görünce ilk kez canlısına denk gelmişim :KK70: sonra git sen annem üstüne bas, çok kortuk falan derken ertesi gün git yine bas, anne bağımlı mı oldun diyodum :KK70:geçti gitti şükür ki, bu sene olmaz inşallah.

ayy allahım :olamaz: hoşlanmadığım hayvanlardan.
Ayyy akrepten çok korkarım eski Türk filmlerinden kalma fobim var 😂😂

Ben kırkayak da gördüm evde yaa
Eşim de zehirli değildir diyor ama
kedim gördü ikisini de

Ne zaman bahçeyi biçse eve geliyorlar

Tedirgin oluyorum🤦‍♀️
Örümcek karınca salyangoz rahatsız etmiyor beni
Ama akrep yılan kırkayak filan zehirli olmasından korkuyorum açıkcası
Allah korusun, bizim çevreye yeni bi bina başlayınca bişiler oluyo, muhtemelen yuvaları bozuluyor falan.
Ay çok şükür bi şey olmamış, acımıştır ama 🙁
İlaçlama yapıyor musunuz ?
bu sene gördüğümüz an inşallah yaptıracağız, bilmem ne kadar etkili olur.
Ayyy akrepten çok korkarım eski Türk filmlerinden kalma fobim var 😂😂
ya geçen bi reels gördüm, bi kadın ayağını uzatmış ahtapot geldi sarıldı falan, sonra bıraktı gitti, yabancılar bilmez bizim travmamız var demiş, ne biçim bi filmmiş o tarkan ya, ahaha akreple gözünü mü açmıştı öyle bişiydi.

Allah korusun, bizim çevreye yeni bi bina başlayınca bişiler oluyo, muhtemelen yuvaları bozuluyor falan.

bu sene gördüğümüz an inşallah yaptıracağız, bilmem ne kadar etkili olur.

ya geçen bi reels gördüm, bi kadın ayağını uzatmış ahtapot geldi sarıldı falan, sonra bıraktı gitti, yabancılar bilmez bizim travmamız var demiş, ne biçim bi filmmiş o tarkan ya, ahaha akreple gözünü mü açmıştı öyle bişiydi.
İntikam için cebinde felan tasiyodu sanki öyle bişeyler de vardi 😂😂

Merhabalar ben bugün yazmaya başlıyorum
Dün kızımı oyun grubuna götürdüm sonra evi süpürüp silmiştim banyo vs yüzeysel temizledim pazara git yemek yap aksam misafir derken bitik olarak günü bitirdim
Bugun yatakları yopla düzelt çamasir katla kahvaltı hazırla topla ordan banyoda kova vs küvet temizledim bugun şimdi kahve içtim bugün nasıl yemek yapıcam hıc yerımden kalkasım yok

Merhabalar ben bugün yazmaya başlıyorum
Dün kızımı oyun grubuna götürdüm sonra evi süpürüp silmiştim banyo vs yüzeysel temizledim pazara git yemek yap aksam misafir derken bitik olarak günü bitirdim
Bugun yatakları yopla düzelt çamasir katla kahvaltı hazırla topla ordan banyoda kova vs küvet temizledim bugun şimdi kahve içtim bugün nasıl yemek yapıcam hıc yerımden kalkasım yok
Merhaba 😊
Bazen işler hiç bitmiyor

Selam kızlar işler bitmedi camasir katlama ve
Kızımın kıyafetlerini ütüleyecegim.
Pilav yapacağım

Temizlik işi bitti neyseki bakımlarımı yaptım.

ben bazen eski eve gidyorum, asansör sırası beklemek falan unutmuşum resmen ya, artısı da var eksisi de, şükür eksi kısmı pek görmüyorum, ama şimdi tam tadının geldiği zamanlar :KK68: evi temizlerken arada ne vardı 2+1 mi olsaydı evim diyorum ama :KK70:

ay bi süpürsen mis gibi olur, strese sokma kendini kirli diye. bende cumartesi öyleydim, gitmesem mi eve diye bile düşündüm, Allah bi enerji verdi hepsini yaptım bak, hiç kendimden beklemediğim performans :KK70:

ben Kmsl Hnd Kmsl Hnd gibi düşünüyorum, ev temizse dışarda takıl :KK70:ama streçte bi mantıklı geldi şu an :KK70:
He valla ev temiz diye gittik yaptığımız alışverişle bir ay geçinirdik 🤣🤣🤣

Selamssssss🥰🥰🥰🥰

Dün yemeğim var diye sevinirken büyük kız beşamelli tavuklu spagetti istedi neyse yorgun argın yaptım biz de sarmayı yedik

Eve geldim 1 makina çamaşır attım kurudu katladım yerleştirdim başka da bişey yapmadım 🤣🤣

Evet gelelim alışverişe
Kendime 4 gömlek bir de kot pantolon aldım 👍(ben kıyafet alırken denemeyi hiç sevmem gömleğin biri kısa geldi yarın değüştireceğim)
Küçüğüme 2 şortlu takım 👍
Büyük de bayağı bir şey aldı sayamadım elbise şort crop etek parfüm 🤣🤣🤣
Eve geldik yetmedi netten de bişeyler aldı🫢🫢🫢

Sabah da çok yorgun uyandım
Kahvaltı yaptık küçüğüm okula gitti geri uyumuşum🤣🤣🤣

Dünden biraz makarna var
Mercimekli köfte salata ayran yaptım 👍

Selamssssss🥰🥰🥰🥰

Dün yemeğim var diye sevinirken büyük kız beşamelli tavuklu spagetti istedi neyse yorgun argın yaptım biz de sarmayı yedik

Eve geldim 1 makina çamaşır attım kurudu katladım yerleştirdim başka da bişey yapmadım 🤣🤣
Büyük kızınin o kadar spagetti yiyip kilo almaması 😂😂
Bende çok severim makarna 😍

Back
X