- 23 Eylül 2013
- 25.019
- 51.652
- 798
Geçmiş olsun mikanTeşekkür ederim cnm inşallah işe yarar çok ağrısı var çünkü bu da son çare gibi bi şey oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun mikanTeşekkür ederim cnm inşallah işe yarar çok ağrısı var çünkü bu da son çare gibi bi şey oldu![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun mikan![]()
Elinize sağlıkHerkese güzel bir haftasonu dilerim
Geçen haftasonu pek evle ilgilenmemiştim bugün detaylı bir temizlik yaptık annemle.
Markete gittik eksikleri aldık.
Akşama pırasa böreği yapacağım yufkayla.
Kitap okudum biraz.
Bol çamaşır işiyle uğraştım
Şimdi bahçede çay keyfi yapıyoruz![]()
Ben sefilleri yarıladım okudukça da sürükleyici bir hal aldı. Ne kadar derin bir kitap, yazara hayran olmamak imkansızBenim Anna Karenina bin sayfa Ocak Şubat Mart anca okurumBitirdiğim kitabı beğenmedim dedim ama son sayfalar çok güzeldi ağlamaktan gözlerim şişti valla ayyy bayadir ağlamamistim iyi geldi
![]()
Sefilleri küçükken okumuştum onu da ekledim listemeBen sefilleri yarıladım okudukça da sürükleyici bir hal aldı. Ne kadar derin bir kitap, yazara hayran olmamak imkansız![]()
Anna ne kadar süre bitecek merak ediyorum bendeSefilleri küçükken okumuştum onu da ekledim listemeben liste yapmamıştım değil mi yapayım birazdan
Aaaa yapmadın mı hemen yap hadiSefilleri küçükken okumuştum onu da ekledim listemeben liste yapmamıştım değil mi yapayım birazdan
Ooo hadi bakalım hayırlı olsunNotlarım da bir sürü kitap isimleri vardı okumak istediklerim onları düzenledim gözden geçirdim ve şöyle bi liste yaptım Eki Görüntüle 3364943
He ya o kadar sayfa yazmak nasıl bir ruh haliAma Anna Karenina bin sayfa olmayaydi iyiydi![]()
Sağol canimÇok güzel olmus canım ellerine sağlık