• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın
Ben de kitaplığıma baktım. Beceremediğim anneliğime bir nebze olsun katkısı olur diye aldığım, bir kısmını okuyum bir kısmına dokunmadığım kitaplardan birine başladım: Evet Beyinli Çocuk.
Umarım sizinle birlikte ben de kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplarımı bir nebze olsun okumaya gayret ederim.

Liste yapsam mı bilemiyorum.
Liste yapsam bitiremem gibi düşünüyorum :(

selam kızlar nasılsınız:)
aralık başınca evi bölü ay boyu her yeri elden geçireyim diye planlamıştım ama ben aksiyon alana kadar ay bitmiş :D neyce hiçbir şey için geç değildir diyerek şimdi başlıyorum: ocak ayında da o haftaki akışa göre odalara karar vereceğim. çekmeceler elden geçecek, toz alınacak, eksikler belirlenecek, listelenecek, kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak.
aralık son hafta-çocuk odası
yatak odası
oturma odası
banyo
mutfak
salon

İyi akşamlar 💐 listemi yapmak için akşam olmasını bekledim, kitaplığımın karşısında size yazıyorum, umarım hepsini yıl bitmeden okumuş olurum 🎉

Ocak - Bu hikaye senden uzun Osman (Aylin Balboa)
Şubat - Dokuz yüz katlı insan ( Mustafa Merter)
Mart - Zamanı durdurmanın yolları ( Matt Haig)
Nisan - Puslu kıtalar atlası (İhsan Oktay Anar)
Mayıs - Kendine ait bir oda ( Virginia Woolf)
Haziran - Milena'ya mektuplar ( F. Kafka)
Temmuz- Beynin gizli hayatı (David Eagleman)
Ağustos - Atatürk ( İlber Ortaylı)
Eylül - Dinin kısa tarihi ( Richard Holloway)
Ekim - Hayvanlardan tanrılara sapiens (Noah Harari)
Kasım - Gazap üzümleri (J. Steinbeck)
Aralık - İnanç Psikolojisi ( Nevzat Tarhan)

Günaydin canimlar 🥰
Geçen gün göz muayenesine gitmiştim gözlük aldım evde kullanmak için . Lensler gözumde kuruluk yapmaya başladı. Göz numaram 2 numara daha büyümüş 😐 Dün takmaya basladim ama çok zorlandım baş dönmesi mide bulantısı baş ağrısı hepsi oldu bide her şey bombeli dolaplar felan üstüme geliyo sanki 😄😄 neyse alışırım inşallah.
Bugün biraz işlerim var evde haftaya detaylı temizlik yaparım inşallah ayakkabıligi düzenlemem lazım.

Kızlar oğlumu tehdit etmek zorunda kaldım geçen gün legolari oyuncakları toplamazsan ben toplayıp kaldircam atcam hepsini dedim her gün odasını topluyo 😄 öyle olunca içime battı ama napiyim güzel güzel söyledim atmak zorunda kalacağım oğlum canım benim dedim 🤪🤪

Günaydin canimlar 🥰
Geçen gün göz muayenesine gitmiştim gözlük aldım evde kullanmak için . Lensler gözumde kuruluk yapmaya başladı. Göz numaram 2 numara daha büyümüş 😐 Dün takmaya basladim ama çok zorlandım baş dönmesi mide bulantısı baş ağrısı hepsi oldu bide her şey bombeli dolaplar felan üstüme geliyo sanki 😄😄 neyse alışırım inşallah.
Bugün biraz işlerim var evde haftaya detaylı temizlik yaparım inşallah ayakkabıligi düzenlemem lazım.
Geçmiş olsun canım ben de alışamadım gözlüğe duruyor öyle
Kızlar oğlumu tehdit etmek zorunda kaldım geçen gün legolari oyuncakları toplamazsan ben toplayıp kaldircam atcam hepsini dedim her gün odasını topluyo 😄 öyle olunca içime battı ama napiyim güzel güzel söyledim atmak zorunda kalacağım oğlum canım benim dedim 🤪🤪
Daha ilk defa mı tehdit ettin 😆 aramıza hoşgeldin 😂 ben tehdit etmekle kalmayıp toplamadıkları için kaldırıp saklamak zorunda kaldım 🙈

Geçmiş olsun canım ben de alışamadım gözlüğe duruyor öyle

Daha ilk defa mı tehdit ettin 😆 aramıza hoşgeldin 😂 ben tehdit etmekle kalmayıp toplamadıkları için kaldırıp saklamak zorunda kaldım 🙈
😄 Bi kaç kere söylemiştim ama şimdi daha ciddi bi sekilde söyledim daha önceleri umursamamisti bu konusma etkili oldu baya 😄

Günaydın
Ben de kitaplığıma baktım. Beceremediğim anneliğime bir nebze olsun katkısı olur diye aldığım, bir kısmını okuyum bir kısmına dokunmadığım kitaplardan birine başladım: Evet Beyinli Çocuk.
Umarım sizinle birlikte ben de kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplarımı bir nebze olsun okumaya gayret ederim.

Liste yapsam mı bilemiyorum.
Liste yapsam bitiremem gibi düşünüyorum :KK43:
Önemli olan niyet etmek birde burada hatırlatma yaparak birbirimize destek olmak.
Bu yıl bir kitap bile bitiremedim malesef
2024 te biraz sınırları zorlayalım.
Neden olmasın. 😊

İyi akşamlar 💐 listemi yapmak için akşam olmasını bekledim, kitaplığımın karşısında size yazıyorum, umarım hepsini yıl bitmeden okumuş olurum 🎉

Ocak - Bu hikaye senden uzun Osman (Aylin Balboa)
Şubat - Dokuz yüz katlı insan ( Mustafa Merter)
Mart - Zamanı durdurmanın yolları ( Matt Haig)
Nisan - Puslu kıtalar atlası (İhsan Oktay Anar)
Mayıs - Kendine ait bir oda ( Virginia Woolf)
Haziran - Milena'ya mektuplar ( F. Kafka)
Temmuz- Beynin gizli hayatı (David Eagleman)
Ağustos - Atatürk ( İlber Ortaylı)
Eylül - Dinin kısa tarihi ( Richard Holloway)
Ekim - Hayvanlardan tanrılara sapiens (Noah Harari)
Kasım - Gazap üzümleri (J. Steinbeck)
Aralık - İnanç Psikolojisi ( Nevzat Tarhan)
Ooo güzel liste 👍

Back
X