Güle güle kullanın canım bende kış gelmeden bi kaç tane kazak aldım kendime bide kaban alırım bu kış kıyafet almam baska sanırımEylüle nevresim takımı kendime birkaç kıyafet aldım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanın canım bende kış gelmeden bi kaç tane kazak aldım kendime bide kaban alırım bu kış kıyafet almam baska sanırımEylüle nevresim takımı kendime birkaç kıyafet aldım.
Okurken gözlerim dolduUyku saatinde ben duş aldırıp uyutuyorum
Ödev saati yok. Etüte kalıyor. Yapıp yapmadığını soruyorum. Sorunca ben suçlu oluyorum.
Yemek sırasında da bizimle oturmuyor sofrada. biz gelene kadar bi şeyler atıştırdığı için karnı tok oluyor.
Birçok kez hatam olsa dahi çocuğun yanında uyarmaması gerektiğini söylemiştim.
Bir konu anlatırım arkasını dönüp gider. Arkasından ilerleyerek anlatmaya devam ederim. Neyse anlatmayayim o halde derim, o da dinliyorum der
Gerçekten kırgınlığım falan değil konu. Aile kavramından soğudum. Kendimi o aileye ait gibi hissetmiyorum. Dışlanmış, yalnızlaştırılmış, değersiz hissediyorum.
Dünden beri ne yapacağımı bilemez durumdayım. Hâlâ bana "neyin var durgunsun" diye soruyor.![]()
SelamlarArkadaşa kahvaltıya gittik geldik. Okula hazırlık yapiyoruz şimdi akşama yemek sarma yapcam bı kaç saat sürer
![]()
Sende güle güle kullanGüle güle kullanın canım bende kış gelmeden bi kaç tane kazak aldım kendime bide kaban alırım bu kış kıyafet almam baska sanırım![]()
Sağol canimSlm kızlar
Yeni cicileriniz hayırlı olsunMia-
Scss94
Okuldan gelirken markete uğradım küçük oğlumu okuldan aldım. Kek yaptım. Mutfak topladım şu an yine dağıldı gerçi de
Büyük oğlum okuldan geldi. Arkadaşının kitabını getirmiş kendi kitabını okulda unutmuş şaşkın
Akşama yemek yapıcam, halılar gelicek bugün. Süpür sil yapmam lazım. İyi hissedersem bugün hissetmezsem yarın.
wendy de yok bu aralar, nerdesin canım her şey yolunda mı ses ver
![]()
Kolay gelsin canimBugün kahveyi süt tozuyla yaptım içemedim
Süt tozunu eşimin iş yerine göndereceğim
Az önce markete gittim süt aldım.
2. Makine çamaşır yıkanıyor.
Acıktım
Durumlar karmaşık![]()
Slm kızlar
Yeni cicileriniz hayırlı olsunMia-
Scss94
Okuldan gelirken markete uğradım küçük oğlumu okuldan aldım. Kek yaptım. Mutfak topladım şu an yine dağıldı gerçi de
Büyük oğlum okuldan geldi. Arkadaşının kitabını getirmiş kendi kitabını okulda unutmuş şaşkın
Akşama yemek yapıcam, halılar gelicek bugün. Süpür sil yapmam lazım. İyi hissedersem bugün hissetmezsem yarın.
wendy de yok bu aralar, nerdesin canım her şey yolunda mı ses ver
![]()
Güneş kremi lekesi çıkmadı benim kıyafetlerimden deAkşam yemeği için nohut haşlanıyor
Yemek yedim enerji geldi gözüm açıldı
Mutfağı toplayıp kahvemi yaptım
Yazlıkları hurca koydum ama bazı kiyafetlerimde güneş kremi lekeleri olmuş yikadigim halde geçmemiş leke çıkarıcı ile deneyeceğim.
Bir kısmını koydum hurca.
Çok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.Okurken gözlerim doldu
Sana kocaman sarılıyorum
İnşallah en kısa sürede üstesinden gelirsiniz![]()
üzerine bulaşık sabunu döküp, makineye attınız mı?Güneş kremi lekesi çıkmadı benim kıyafetlerimden de![]()
Canım İnşallah her şey en kısa zamanda düzelirÇok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.
Atlatacağım.
Ben pek konuşmuyorum artık evde. Ödev konusunu ben sormuyorum. eşime atıyorum ne ödev varsa.
Sabah kızımın kahvaltısını o hazırlıyor. Ben uykudan kaldırıp, giydirip, saçını topluyorum.
Onun dışında evde yapmam gerekenleri yapıyorum ve kız uyuyunca dizi izliyorum.
Beni evde iletişim kurmaktan soğuttular.
Bilmiyorum sonu ne olur... Zamana bıraktım.
Evet yaptım leke çıkarıcı felan yaptım çıkmadıüzerine bulaşık sabunu döküp, makineye attınız mı?
Çözüm bulursak birbirimize haber verelimGüneş kremi lekesi çıkmadı benim kıyafetlerimden de![]()
Çok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.
Atlatacağım.
Ben pek konuşmuyorum artık evde. Ödev konusunu ben sormuyorum. eşime atıyorum ne ödev varsa.
Sabah kızımın kahvaltısını o hazırlıyor. Ben uykudan kaldırıp, giydirip, saçını topluyorum.
Onun dışında evde yapmam gerekenleri yapıyorum ve kız uyuyunca dizi izliyorum.
Beni evde iletişim kurmaktan soğuttular.
Bilmiyorum sonu ne olur... Zamana bıraktım.