• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim dün başımın ağrısı geçmedi hastaneye gittim tekrar tansiyonum daha çok yükselmiş serum taktılar. Eve geldim ölü gibi uyumuşum daha yeni uyandım elhamdülillah geçmiş başım da şimdi toplayacağım inşallah
Allah şifa versin canım.💐
Tansiyon sorunu yaşıyor musun ?
Aç mı yorgun mu düştün?
Nasıl oldu?

Sağol canım sabah yine ölçtürdüm yine aynı çıktı. Kardiyolojiye yönlendirdiler bakalım bişey çıkmaz inşallah
Bizim KV de de bize bir kez geldiğinde benzer sıkıntı yaşadı.
Yok zona Mona tansiyon bir sürü virt zırt.
Sonra Ankara'ya gidince bir şeyi kalmadı.

Yani belki dönemsel ,stresli bir durumda isen geçici olabilir .

İçini ferah tut.

Yine ihmal etme git kardiyolojiye ama.

İnşallah geçicidir.

Benim dün başımın ağrısı geçmedi hastaneye gittim tekrar tansiyonum daha çok yükselmiş serum taktılar. Eve geldim ölü gibi uyumuşum daha yeni uyandım elhamdülillah geçmiş başım da şimdi toplayacağım inşallah
Geçmiş olsun anka 😔

Bizim KV de de bize bir kez geldiğinde benzer sıkıntı yaşadı.
Yok zona Mona tansiyon bir sürü virt zırt.
Sonra Ankara'ya gidince bir şeyi kalmadı.

Yani belki dönemsel ,stresli bir durumda isen geçici olabilir .

İçini ferah tut.

Yine ihmal etme git kardiyolojiye ama.

İnşallah geçicidir.
Allah şifa versin canım.💐
Tansiyon sorunu yaşıyor musun ?
Aç mı yorgun mu düştün?
Nasıl oldu?
Bende uzun zamandır çarpıntı, halsizlik, baş ağrısı vardı ben hep b12 ve d vit eksikliğine bağlıyordum. Baş ağrılarım iyice çoğalınca migren ilacım bitti ilaç yazdırmaya gittim. Hem tahlil yaptırayım dedim. Doktor bi ölçelim dedi öyle çıktı. Ama şikayetlerimi anlatınca uzun zamandır yüksekmiş demek ki dedi. 15 gün sabah akşam ölçülecek bakalım belli olur o zaman.

Bu arada gece eğilip doğrulunca başım döndü mutfak tak bitmedi yarım artı yaz bana :D

Bu arada gece eğilip doğrulunca başım döndü mutfak tak bitmedi yarım artı yaz bana :D

Bende uzun zamandır çarpıntı, halsizlik, baş ağrısı vardı ben hep b12 ve d vit eksikliğine bağlıyordum. Baş ağrılarım iyice çoğalınca migren ilacım bitti ilaç yazdırmaya gittim. Hem tahlil yaptırayım dedim. Doktor bi ölçelim dedi öyle çıktı. Ama şikayetlerimi anlatınca uzun zamandır yüksekmiş demek ki dedi. 15 gün sabah akşam ölçülecek bakalım belli olur o zaman.
Anka balım 🍯
Sen çok yere yetişip daha da fazlasına yetişmeye çalışıyorsun.
Öncelikli işlerini yap,fırsat buldukça dinlen.
B12 D vitamini eksik ise ilaç gıda takviyesi al mutlaka.
Allah'ın izniyle 15 gün içinde toparlarsin inşallah.
İhmal etme.
Sıkıntı olmayacak inşallah.

Geçmiş olsun Anka 😢
Sağol canım 😘
Anka balım 🍯
Sen çok yere yetişip daha da fazlasına yetişmeye çalışıyorsun.
Öncelikli işlerini yap,fırsat buldukça dinlen.
B12 D vitamini eksik ise ilaç gıda takviyesi al mutlaka.
Allah'ın izniyle 15 gün içinde toparlarsin inşallah.
İhmal etme.
Sıkıntı olmayacak inşallah.
Aynen canım toparlanır geçer illaki de işte çocuklar yatırmıyor. ilgilenmeyince kavga ediyorlar. Dün eşim ilgilendi bu gün mecburen işe gitti. Ev curcuna. İğne yazdı doktor b12 için. D vitamini için de ilaç aldım. Kürler yazdırdım alternatif tıpla ilgilenen birine. Bakalım işe yarar inşallah hepsi.
Seninkini de yogaya çevirelim.
5 dk da bitiyor zaten.🤪

Sen bı de geç yatıyorsun.
Mia- Mia- beni beklerken seni de bekler 👻
Ben bi jel aldım yüzümü yıkamaya üşeniyorum akşamları yogayo nasıl yapayım:D benim mutfakla sorunum bitmeden her şey yarım kalıyor onu bi çözelim inşallah 😅

Sağol canım 😘

Aynen canım toparlanır geçer illaki de işte çocuklar yatırmıyor. ilgilenmeyince kavga ediyorlar. Dün eşim ilgilendi bu gün mecburen işe gitti. Ev curcuna. İğne yazdı doktor b12 için. D vitamini için de ilaç aldım. Kürler yazdırdım alternatif tıpla ilgilenen birine. Bakalım işe yarar inşallah hepsi.

Ben bi jel aldım yüzümü yıkamaya üşeniyorum akşamları yogayo nasıl yapayım:KK70: benim mutfakla sorunum bitmeden her şey yarım kalıyor onu bi çözelim inşallah 😅
Valla ben bir taneyle yoruldum haklısın ne diyim.
İlgi istiyorlar haliyle.
Hemen ilaçlara başla.
Toparlar.
Kardiyolojiye 15 günkü değerler ölçümü bitince mi gideceksin?

Fly lady hadi bakalım 19 gün daha mutfağı lavabo yu parlat.

Diğer ay da jel sürersin.😌

Valla ben bir taneyle yoruldum haklısın ne diyim.
İlgi istiyorlar haliyle.
Hemen ilaçlara başla.
Toparlar.
Kardiyolojiye 15 günkü değerler ölçümü bitince mi gideceksin?

Fly lady hadi bakalım 19 gün daha mutfağı lavabo yu parlat.

Diğer ay da jel sürersin.😌
Aynen canım 15 gün ölçelim zaten oraya gitsen de önce ölçüm ister elinde olsun dediler dün. Hayırlısı bakalım. Yarın eşim evde pazartesi de arkadaşımı çağıracağım biraz dinlenince geçer belki. Normale dönerse kardiyoloğa gitmeye gerek kalmaz. Biraz da kilo vermem lazım çok aldım iyice saldım ipin ucunu ben bildiğin gibi değil 😬

Aynen canım 15 gün ölçelim zaten oraya gitsen de önce ölçüm ister elinde olsun dediler dün. Hayırlısı bakalım. Yarın eşim evde pazartesi de arkadaşımı çağıracağım biraz dinlenince geçer belki. Normale dönerse kardiyoloğa gitmeye gerek kalmaz. Biraz da kilo vermem lazım çok aldım iyice saldım ipin ucunu ben bildiğin gibi değil 😬
Çok geçmiş olsun 💐 böyle şeylerin yolu dinlemekten geçiyor ama çocuklarla zor tabiki, sen en iyisi ev işlerini aşırı yük etme kendine biraz rahat bırakmaya çalış dönüp dönüp aynı şeyleri yapıyoruz nihayetinde

Oguz atay tutunamayanlar okuyorum
Malesef akıcı gelmedi sürekli geçmişe ve gününe dair gidip geliyor roman
Bazen sarmaya başlıyor tam ama yine ilgim gidiyor
Birkaç gün daha şans vereceğim bakalım.

Merhaba
Dün yapamadim valla 15 dk toplama işini. Ama bugun yapicam insallah.
Ankam gecmis olsun cok dikkat et yorma kendini.
Ben cidden baya baya sadelestim kizlar ya. Kafamdaki gibi eldem çıkardıkca daha da iyi oldu. Bir de kizim var diye hic süs esyasi falan yok hepsini kolilemistim. Umarim 4 yasa gelince eski duzenime geri donebilirim.
Bu arada cilt bakımı sac bakımı falan iyi gidiyorum gayet.
2 aya kadar buzlugu bosaltmam lazim benim. Havalar bi ısınmadı ya.
Online diyet alan var mi aranizda. Online diyete gitmek istiyorum gene. Ya da normal yüz yüze mi gitsem. Gerci ezberledim listeleri falan. Derdim birinin beni otokontol etmesi. ☹️

Back
X