- 23 Eylül 2013
- 24.632
- 50.647
- 798
Sadece 15 dk yapsan yeterÇocukları uyuttum bi gözüm yatağa bakıyor bi gözüm bulaşığa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 15 dk yapsan yeterÇocukları uyuttum bi gözüm yatağa bakıyor bi gözüm bulaşığa![]()
Oyum yataktan yanaÇocukları uyuttum bi gözüm yatağa bakıyor bi gözüm bulaşığa![]()
Aynen böyle böyle alisacagiz yapmak istediklerimizeCok iyi oldu böyle zorunluluk aliskanliga dönüsür umarim.
O zaten gün içinde bin tane iş yapmıştır farkında değildir diye dedim
Öyle deme bende kıyamıyorum ona zaten ❤O zaten gün içinde bin tane iş yapmıştır farkında değildir diye dedim![]()
Bence iki dakika gir mutfaga ,isin bitince çok daha rahat uyuyacaksin ve sabah uyandığında enerjin daha yüksek olacakÇocukları uyuttum bi gözüm yatağa bakıyor bi gözüm bulaşığa![]()
Bence çoktan uyuduBence iki dakika gir mutfaga ,isin bitince çok daha rahat uyuyacaksin ve sabah uyandığında enerjin daha yüksek olacak![]()
Ama ben yogayi yatarken yapıyorum
Ne güzel ne çok iş yapmışsınMerhabaaaa kızlaaarrr
Şükür gelebildim.
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ramazandı bayramdı vs derken topiğe girmedim pek. Sonra da birikmiş sayfaları okuyayım dedim. Oku oku anca bitirdim.
Evilish hayırlı uğurlu olsun bebişin. Mutlulukla sağlıkla büyüt.
SUHAN
Anka
Mia- ben de 21 günlük alışkanlığa katılmak isterim. Çok geç kalmadım gibi.
Listeye eklerseniz sevinirim. Kitap okuma diyeyim. İnşaallah yapabilirim bu sefer aksatmadan. 21 gün bu topiğe girme mi olsa acaba
Bayram temizliği kapsamında
Sobayı kaldırdım. Eşime baksan dursun ne olacak mantığındaydı ama onu da işin içine soktum ve hallettik şükür.
Salon perdeleri hariç diğer perdeleri yıkadım,ütüledim,taktım. Salon temiz. Gerek görmedim.
Camları sildim. Sinekliklerini yıkadım.
Oturma odasının koltuk kılıfları fermuarlı.(şükür
) Onları çıkarıp yıkayıp taktım eşimle. Kırlentler yıkandı.
Halılar toplandı. Yıkamaya göndereceğim ama havalar dengesiz olunca diğer odalardakileri kaldırmadım. Gidişata göre hepsini tek seferde vermek istiyorum. Benim zemin soğuk olduğu için mecburen yazlık kışlık halı kullanıyorum. Haliyle iş yükü artıyor.
Yazlıkları çıkarmıştım çocukların, eşimin ama tam olarak yerleştiremedim. Bitmedi henüz. Yarın bu işi tamamlasam iyi olacak.Birde hava bozunca yine uzun kollu giydiler bugün.
Bulaşık bırakmama arada aksasa da iyi gidiyor diyebilirim.
Kışlık yorganların yüzlerini yıkayıp taktım. Eşim yüklüğe yerleştirdi.
Kızım odasını kendi temizledi.Kışlıklarını kaldırdı. Onları ben dolaplara kaldırdım.
Çocuklar balkonu yıkadı. Derzlerini fırçaladılar. Malum kış boyunca toz toprak çok oluyor burada. Havada toz taşınımı olduğu için sapsarı toz var. Yağmur da yağmayınca toz havada.
Balkonda musluk olmadığı için hortumu evin içindeki musluğa takıp yıkıyoruz. Bu da pratik olmuyor.
Bayramda da bayağıdır görüşmediğim akrabalara özellikle gittim.
Özellikle 2.gün çocukların bayramı daha neşeli yaşamalarını istediğimden onların arkadaşlarına ziyarete götürdüm. Çok mutlu oldular.
Uzun zamandır aramadıklarımı özellikle aramaya gayret ettim.
Sabah bildirim bekliyorumAma ben yogayi yatarken yapıyorum
Daha yatmadım![]()
PekiSabah bildirim bekliyorum![]()
Sabaha kadar zamanı varKız gülme krizine girdi onla uğraştım uyuyamadım yeni güne geçtik artık yapsam da yarına yazılır dimi![]()
Yap yap yazılırKız gülme krizine girdi onla uğraştım uyuyamadım yeni güne geçtik artık yapsam da yarına yazılır dimi![]()
Yaptım yatıyorumSabah bildirim bekliyorum![]()