Popüler Konu Minimal Yaşam

Kullanmayacaksan ihtiyacı olana vermek mantıklı ama yerine yenisi alınacaksa masraf iki kat oluyor Dursun :)

Çanta gözlüğü merak ettim bir alışveriş delisi olarak :))

Kullanmayacaksan ihtiyacı olana vermek mantıklı ama yerine yenisi alınacaksa masraf iki kat oluyor Dursun :)
yok yerine yenisini alacak eşyalar değildi bunlar.. fazla olanlardı.. bi de kv minde cidden hemen hepsine ihtiyacı vardı o sebeble benim double mutluluk verdi :))

günaydın.. dün akşam mutfağı toplarken iki boş kavanoz ve sapı kırılmış bi tahta kaşık attım. tahta kaşıklarım o kadar fazla ki.. 4 tanesi pakette duruyordu açmadım kaldırdım.. gözümün önünde durum kalabalık yapmasın istedim..

kızlar her akşam bi oda temizlemeye çalışacam ki haftasonum temizlikle geçmesin.. dün bu düşüncemi uygulamaya başladım.. akşam oturma odamı süpürdüm, sildim. toz aldım ki zaten odada tv ve ünitesi bi de zigon sehpalar tek var.. temizliği kolay.. hepsinin tozunu aldım.. kapının da iç ve dış olacak şekilde sildim.. bi onceki akşam da aynı uygulamayı yatak odasına yapmıştım.. wc yi de yine önceki akşam detaylı yıkamıştım. şuan evden yana kafam rahat.. mutfak için ayrı bi gün olmasına gerek yok, her yemek yapmada falan temizliyorum.. bu durumda sadece banyom kaldı, bugün onu temizlerim yeter.. bütün evin temizliğini bundan sonra sadece haftasonu olan tek boş günüme sıkıştırmak yok inşallah.. bunu devamlı yapmak için de buraya yazar ve hevesimin kırılmasına engel olurum diye düşündüm..

Ayy kuzu az eşya olunca ne guzel dimi.
Toz icin su yapıyorum silcek yer bulamıyorum :)
Kapılarımıda silim bari.
Camların önünüde alayim bari derken her yer elden geçmiş oluyor ben de.

Aiyy o vitrinler, yok camlı rafli bufeler, oymalı koltuklar falan aman aman .
Evlerden ırak.

Ben dolapların dış yüzlerini silmekten renk değiştirecekler az kaldi

Ne çok iş yapmışşsın maşallah sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…