- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
Benim domatesleri yaptığım kavanozlarımı atmıyorum.Kavanozları niye atıyorsunuz sahi? Konserve yapmıyor musunuz? Ya da artan kuruyemiş, bakliyat vs koymuyor musunuz? Benim çok işime yarıyor cam kavanozlar.
Sizi mutsuz ediyorsa kullanmayınMerhaba Kızlar
Renkli tabaklarım var. Genelde kenarları soyuldu. Beyaz beyaz kaldı. Atsam mı acaba. Tek sıkıntısı görüntüsü bozuk oluyor. Onun dışında kullanılabilir
Şimdilik işe yarıyorlar. Aslında mutsuz da etmiyor. Daha doğrusu birşey hissetmiyorumSizi mutsuz ediyorsa kullanmayın
Ama işlevini yapıyor ve rahatsızlık vermiyorsa bi kaç tanesi kırılana kadar devam derim
Bence işlevi için tutulabilirŞimdilik işe yarıyorlar. Aslında mutsuz da etmiyor. Daha doğrusu birşey hissetmiyorum
Bir süre daha dursunlar bakalımBence işlevi için tutulabilir
Benim de kaseler var
Kendilerine karşı nötr üm
Görevlerini yaptıkları sürece dursunlar diyorum
Kavanozları niye atıyorsunuz sahi? Konserve yapmıyor musunuz? Ya da artan kuruyemiş, bakliyat vs koymuyor musunuz? Benim çok işime yarıyor cam kavanozlar.
konserve kavanozu derken, marketten alınan zeytin, hazır konserve kavanozları falandır.Kavanozları niye atıyorsunuz sahi? Konserve yapmıyor musunuz? Ya da artan kuruyemiş, bakliyat vs koymuyor musunuz? Benim çok işime yarıyor cam kavanozlar.
canım benimde öyle bi kaç tabağım var mesela yemek yaparken doğradıklarımı hemen onlara koyarım, ne bilim birşey arttı o tabaklara koyar streclerim.. bi kaç kase var onları da mesela ölçü için kullanırım.. yani yemek yaparken illa birşeyleri tabağa almak gerek yaaa, ben kullandığım takımı kirletmektense böyle tabakları falan kullanırım genelde..Merhaba Kızlar
Renkli tabaklarım var. Genelde kenarları soyuldu. Beyaz beyaz kaldı. Atsam mı acaba. Tek sıkıntısı görüntüsü bozuk oluyor. Onun dışında kullanılabilir
evet katılıyorum. işler haftasonuna kalınca bu sefer insan dinlenemiyor. gezmeye gideceksen işler kalıyor. misafir gelecekse elin ayağına dolaşıyor. o yüzden haftaiçi akşamları bir şeyler yapmak çok iyi oluyor.kızlar her akşam bi oda temizlemeye çalışacam ki haftasonum temizlikle geçmesin.. dün bu düşüncemi uygulamaya başladım.. akşam oturma odamı süpürdüm, sildim. toz aldım ki zaten odada tv ve ünitesi bi de zigon sehpalar tek var.. temizliği kolay.. hepsinin tozunu aldım.. kapının da iç ve dış olacak şekilde sildim.. bi onceki akşam da aynı uygulamayı yatak odasına yapmıştım.. wc yi de yine önceki akşam detaylı yıkamıştım. şuan evden yana kafam rahat.. mutfak için ayrı bi gün olmasına gerek yok, her yemek yapmada falan temizliyorum.. bu durumda sadece banyom kaldı, bugün onu temizlerim yeter.. bütün evin temizliğini bundan sonra sadece haftasonu olan tek boş günüme sıkıştırmak yok inşallah.. bunu devamlı yapmak için de buraya yazar ve hevesimin kırılmasına engel olurum diye düşündüm..
Memleketten annemler geldi, aöf sınavlarım bitti.Yarından itibaren evimi dip köşe temizleyeceğiz, annem yardım edecek.Sonra da bikaç gün içinde memlekete gidecekler, çok üzülüyorum.
Bugün avmden bir şişme mont aldım, eldekini evden göndereceğim, çok eskimişti.
Bu arada avmdeki herkes bir ihtişamlı, süslü, bakımlı, alımlı, çalımlı, güzel giyimli ki... Bayram değil seyran değil insanlar hergün lüx giyiniyor.
Minimalizm bu kadar yaygınlaşırken hayret ediyorum etrafımdaki bu tüketim çılgınlığına!
Halen eskiyen şeylere rastlıyorum her çamaşır katlayışımda.
Bu hafta içinde 1 çıtçıtlı badimi daha attım.Polar bir alt pijama düşük ayar olmasına rağmen çekmiş kısalmıştı, iki yıldır öyle giyiyordum, tüylendi, artık attım.
Bir eşofman altımın da lastiği gevşemişti, belimden düşüyordu, onu da attım.
Bu ara mutfakta sakarlık yaptım, takımı bozulan cam tabak ve bardaklar vardı, kenarı çıtlamış porselenler vardı, onları ayırdım.
Artık amaan kusurlu da olsa kullanayım dediğim hiç bir"şey"i barındırmıyorum.Enerjimi alıyor.
Atmalara, toparlamalara devam.
kesinlikle öyle.. şuan çok güzel ilerliyorum.. cumartesi iş çıkında kv, görümceler geldi yaa.. benim evi temizleme derdim yoktu her yer temizdi çok şükür.. yine de görümcelerim sağolsun ben mutfakta yemek yaparken onlarda her biri bi iş yaptı.. ev temiz ama biz de bi işe yarayalım diyip biri dip köşe süpürdü diğeri ardından vileda yaptı.. baktım kv de balkonu yıkıyor.. kızım yanlış anlama evin tertemiz ama sıkılmamak için uğraşıyorum öyle.. balkonu yıkadı sandalyesini balkona götürdü ben de çay koymuştum ona çay verdim mutfakta yemeğime devam ettim :) bana pazar günü sadece iki üç parça ütü kaldı onu da yaptım :)evet katılıyorum. işler haftasonuna kalınca bu sefer insan dinlenemiyor. gezmeye gideceksen işler kalıyor. misafir gelecekse elin ayağına dolaşıyor. o yüzden haftaiçi akşamları bir şeyler yapmak çok iyi oluyor.