Popüler Konu Minimal Yaşam

2 kavanoz 1 rimel atildi :) ne cok atacak sey varmis evimde hem de daha bunlar baslangic yataklarin kanepelerin altlarini acsam kim bilir neler cikar

Evime ilk taşındığım da yeterince düzen kuramamıştım belki anlatmışımdır.
dolaplara tıkıştırmıştım ne varsa. sonra öylece kalmıştı.
düzenledikçe evime daha çok alıştım.

Selamm
Benim mutfağım istedigim seylerle sekil almaya basladi.
Şuan kırmızı bir çay süzgeci var acayip batıyor bana ben kırmızı eşya sevmem ki.
Annem almıştı bunuda
Sırf iş görüyor diye kaldi oyle ama çekmeceyi her açtığımda bakisiyoruz atasım var
Ama yerine almam gerek önce.

Surekli çöp çıkmaya devam ediyor
Ama atılacak bende de pek bisi kalmadi.
Yerine alıpda atmak istediklerim var.
Sırayla onlarda.

selam minimaller :) bende de hala ara ara atma durumları devam ediyor, aslında atma demiyim de benim eşyalarımın çoğu yeni o sebeble fazla olanları kv ye taşıyorum onun eskilerini atıyorum :) şu ana kadar evimden oraya taşıdıklarım, bi sürahi ve 6 bardağı ( takım halinde), 6 lı pasta takımı, 6 lı fincan ve altlığı, tuzluk-biberlik, sosluklar, plastik kaplar 4-5 adet, 6 lı kahve fincan takımı. bunların hepsi kullanılmamış ürünlerdi. şuan 24 parça günlük yemek takımı var fazla onu da mı kv ye götürsem diye düşünüyorum. zaten kullandığım günlük takım var, bu bahsettiğim hediye gelmişti.. kullanmayacağımı biliyorum.. sanırım onu da götüreceğim..

Günaydınlar
ben dün artık kemer yerlerinden açılan kot pantolonuma yol verdim. 4 yıllık vardır kullanmışlığım.
ama yerine almam lazım.
almak istediğim şeylerde var
gözlük
çanta
tel sepet

bu ay birşey almıyacaktım sözde
düşünme süresi tanıyorum kendime :)

08.01.2018- 15.08.2018 tarihleri arasında haftalık bildirim yapayım
7 GÜN- 7 PARÇA
Çocuk Elbise (sıfır), Çocuk Sweet (sıfır), Kaşe Kaban (buz mavisi rengi, yılda bir kere giymek için evde tutmak istemedim, verdim başkasına), bir kitap (yıllar önce alınmış bir gün okurum dediğim ancak hiç okumadığım), çocuk ev ayakkabısı, 2 adet çocuk kemeri

Hafta sonunu yeni oyuncak ve giyim eşyası almadan geçirmek istiyorum. ikeadan 3 adet hurç sipariş verdim, beğenirsem devamını alacağım. heyecanla gelmesini bekliyorum, baza altlarımı tekrar düzenlemek için, eski hurçlarımı da anneme veririm. inşaallah kullanışlı birşey çıkar. bu ay ve gelecek ay hurçlara parayı gömerim, önümüzdeki aylarda ayakkabı kutularını almak istiyorum. 35 kutuya ihtiyaç var, onun parası bile 35 tl tutuyor, denemek amaçlı biraz alıp, devamını sipariş veririm.

merhaba kızlar
ben de evdeki el kremlerimden birini iş yerime getirdim
hem burda zaman zaman ihtiyaç duyuyorum, hem de kullanayım bitsin diye.
bir de evde uzun süredir duran yeşil çayım vardı. onu da işyerime getirdim. bundan sonra her gün içmeyi planlıyorum. hem sağlık açısından faydalı, hem de yine kullanayım bitsin diye :))
kilo vermek istiyorum en çok da o sebepten içmeye başladım. işe yarar mı ki?
(63 kiloyum, 55 olmak istiyorum)

Mrb Kızlar .. bir kutu eğitim seti yerine ulaştı
Bir roman da verildi
Ayrıca bilgisayar parçası verildi ...

Romanları atmak yerine köy okulları veya halk kütüphanelerine vermek daha mutlu edici ..

Daha elden geçecekler vardır ama dip köşe yapınca Suan bulamadım :))

Ayrıca bir kemer elden çıktı

Ayrıca beğendiğim makyaj malzemeleri var .. oje far paleti göz altı aydınlatıcı aslında olmasa da olacak seyler ki evde bi dünya dururken sanırım almamalıyım :))

X