Hanımlar iyi akşamlar
Ben derle topla rahatlayi okuyorum katlamayi gözümde canlandıramadım videolara baktım da katladıkları kiyafetlerde hep kat izi var
Ben mecbur kalmadikça ütü kullanmıyorum (esim böyle kadınların olmadığını bu konu da yalnız olduğumu söylese de aranızda var umuyorum :))
Sizin kıyafetleriniz ütü istiyor mu konmari yöntemi yüzünden
Hanımlar iyi akşamlar
Ben derle topla rahatlayi okuyorum katlamayi gözümde canlandıramadım videolara baktım da katladıkları kiyafetlerde hep kat izi var
Ben mecbur kalmadikça ütü kullanmıyorum (esim böyle kadınların olmadığını bu konu da yalnız olduğumu söylese de aranızda var umuyorum :))
Sizin kıyafetleriniz ütü istiyor mu konmari yöntemi yüzünden
Tv de mandıra filozofu filmi var. Bu filmi her izlediğimde hayatımı sorguluyorum. Günlerce kendime gelemiyorum.
Aynen yavas yavas cikartacagim artik elden ben de oyleyim aslina bakarsan bunlar eski takilarim yillar olmus takmamisim.cunku su an bana uygun degiller istesem de takacak kombinleyecek bir sey bulamam.bosu bosuna duruyorlar malesef.takilari bitireyim bir de makyaj malzemelerine el atmak lazim
Ne kadar güzel söyledin ya çok doğruGünaydın arkadaşlar,
Şu hayatta çıkardığım sonuçlardan bir tanesi: insan her türlü ihtiyacını karşıladığı zaman değil, ihtiyaçlarını azalttığı zaman tatmin olur. Almanın, harcamanın, kullanmanın sınırı yok. Sınır bizim tatminlerimiz, yani kanaatimiz.
“Kanaat en büyük zenginliktir.”
Oje mi ah nasıl kıydın Suan can evimden vurdun :) ona özel günlerde sürerdin yahu :)Bugün de attım bişeyler çok şükür
Ojeler vardı hiç sürmüyodum
El kremi vardı
Makyaj fırçası
Saç bakım serumu vardı
Birilerine teklif ettim almadılar
Çikolatanın teneke kutusu vardı vs vs
Çöpün yanına bıraktım artık napiyim
Kendini hazır hissedince at demek ki o kolyeler hala cazip geliyorMeger benim icimde bir istifci yatiyormus da haberim yokmusyillardir kullandigim takilar alyanslarim 2 kupe ve esimin hediye kolyesi ben de atilacak cok sey cikar diye taki cekmecesini actim bi onu aldim elime bi bunu surekli bahaneler uydurup atmaktan vazgectigim o kadar cok sey olduki kendimi zorladim bi cift kupeyle 1 tane yuzuk attim.bir de teki kopmus bir cift ev terligi kopunca neden atmadim acaba
Yok yok gelmiyor :) bugun iki tanesini daha cope yolladimKendini hazır hissedince at demek ki o kolyeler hala cazip geliyor
Oje mi ah nasıl kıydın Suan can evimden vurdun :) ona özel günlerde sürerdin yahu :)
Ne biliyim kıydım valla ya
Biri toprak rengi biri de pastel tonlu bi pembeydi
Şimdi 3 tane var elimde bir koyu gri
Bir top coat
Bir de nude
Bunlar yeter
Zaten artık hiç sürmüyorum nerdeyse