Sabahın kör karanlığında üniteden kalemlikler, yerden yastiklar, oglumun calisma masasinin uzerinden kablolar, tabaklar vs vs toplayarak gün e başladım bende.Günaydınlar
cumartesi günü evi sildim süpürdüm topladım
ama pazar günü yine dagıldı.
pek keyfim yoktu olabildiğince topladım.
bulaşık vs bırakmadım.
kitap okudum eşim gelince film izledik.
kızımla oynadım.
böyle geçti günüm.
Sabahın kör karanlığında üniteden kalemlikler, yerden yastiklar, oglumun calisma masasinin uzerinden kablolar, tabaklar vs vs toplayarak gün e başladım bende.
Yani o masanın her yerindemi bisi olur.
1 tane bisi koycam yer yok dolduruyo ve buyudukce bu çocuk cok dağıtmaya başladı.
Benim odam diyor çıkıyor işin icinden.
Ünitede senin odanda degil ama dedim artik.
Kalemlikleri kalemleri her yerde.
Kalemler boyalar falan ilgisini cekmeye basladiginda bir sure takılır.ben de evi süpürüyorum kızımda arkadan elinde bisküvi takılıyor peşime
gülermisin ağlarmısın :)
çekmeceye birşey koyayım merak ediyor açıyor, dağıtıyor.
bulaşık yıkarken yapışıyor ayağıma bırakmıyor.
gerçekten zor dönemden geçiyorum
kendi kendine oynadığı zamanlar yakın olsun artık
Kalemler boyalar falan ilgisini cekmeye basladiginda bir sure takılır.
Dökersin önüne boyama falan yapar.
Lego cok oynardı benim oglan.
Allahım her yerden lego çıkardı bol bol üzerine basmak, kanepe altlarından toplamak ozamanlar görevimdi resmen.
Sonra boyalar ilgisini çekmişti (evet duvarida boyadi) sonra makasla kağıt kesmeler vs vs.
Anaokuluna mesela ayila bayila giderdi
Hep oyun ya.
Hala bazen anaokulu anılarını anlatıyor bana.
Cok güzeldi diyor.
Evde yemediği şeyleri yiyordu bir de şaşırıyordum
Demek arkadaşlarıyla kalabalıkla yiyor bu çocuklar
Bu yemek seçme olayı muamma zaten.Kağıt kalemle biraz oynuyor.
sonra kalemleri su bidonuna vs atmaya çalışıyor.
biraz oyuncak oynar
biraz çocuk şarkıları dinler.
acıktığında çok zor yemek seçiyor artık.
1 günde 3 çeşit çorba yapmışlığım vardır.
kovalambaç oynamayı sever.
idare ediyoruz biraz babası oynuyor biraz ben.
Yanlis hatirlamiyorsam kizin 16 aylikti dimi.benim oglusta 16 aylik seni suan en iyi ben anlarim :)ben de evi süpürüyorum kızımda arkadan elinde bisküvi takılıyor peşime
gülermisin ağlarmısın :)
çekmeceye birşey koyayım merak ediyor açıyor, dağıtıyor.
bulaşık yıkarken yapışıyor ayağıma bırakmıyor.
gerçekten zor dönemden geçiyorum
kendi kendine oynadığı zamanlar yakın olsun artık
17 aylik evetYanlis hatirlamiyorsam kizin 16 aylikti dimi.benim oglusta 16 aylik seni suan en iyi ben anlarim :)
Gunaydin ben de tiroid hastasiyim cocukluktan beri.ilaci ihmal ettigim zaman ben de elimi kolumu kaldiracak guc bulamiyorum.ama ilaci duzenli sekilde kullanirsan hicbir sıkıntı olmuyor.omur boyu bagimliyiz malesef bu ilaca.gecmis olsun size de en yakin zamanda degerleriniz duzelir umarimgünaydın
yazdıklarınızı okuyorum ama kendim kolumu kaldıramıyorum. tiroid hastasıyım değerlerim iyice coşmuş tedaviye başladık yeniden. çok yorgun ve çooook gerginim bu süreçte hişbir şeye odaklanamıyorum. benim 2018 hedefleri meydan okumalar hepsi yalan oldu askıda bekliyorlar. önce sağlık diyorum.
teşekkür ederimGunaydin ben de tiroid hastasiyim cocukluktan beri.ilaci ihmal ettigim zaman ben de elimi kolumu kaldiracak guc bulamiyorum.ama ilaci duzenli sekilde kullanirsan hicbir sıkıntı olmuyor.omur boyu bagimliyiz malesef bu ilaca.gecmis olsun size de en yakin zamanda degerleriniz duzelir umarim