Haklılarda Ama benim esim hakli diil pahali aliyor :)Bencede haklısın
erkekler bu konuda daha hassas sanırım
eşim kıyafet geleceğimizi kurtarmaz der mesela.
hep yatırımlar yapar.
Benimde aklima geliyor bisi atarken burası hemen açıyorum topigi:)Minimal yaşama dair mesajlarıda lellinin topiğine yazıyordum alışkanlık yaptı orası :)
Bi kaç gün önce mutfağı elden geçirmiştim
İki büyük koli eşya ayırdım fazla hiçbirşey kalmadı
Bizden ala misafirmi var diye çeyiz tabaklarını falan yerleştirdim artık onları kullanıcam
Diğerler verilecek olarak duruyor şimdilik
Bugün oğlumun küçülenlerini ayırdım paşa daha iki aylık ama koca bir çanta çıktı
Etrafta hamile birini duyarsam hepsini vereceğim sadece ilk hastane çıkışını saklayacağım
Bir sonraki boş zamanımda ayakkabılık ve ardiyeyi elden geçiricem
Senin eşinle benimki iyi eküri olur :)Haklılarda Ama benim esim hakli diil pahali aliyor :)
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum bende.
10 senelik kotunu attırmaz gider 300tl kaban alir.
Mavi de kot denedi 189tl idi.
Kalıbını beğenmedi alacaktı begense.
Sonra kotonda daha uygun bulduk 76tl falan ordan 2 tane aldı
Daha bi 10 sene daha kot almaz :) artik.
Esimde marka takintisi var biraz.Senin eşinle benimki iyi eküri olur :)
Eşimde eşya falan atacağım zaman niye neden nesi var lazım olur biri kullanır ... gibi sonu gelmeyen laflar ediyor ama gider derimoddan 700 tl ye ceket alır bütün kotları maviden alır gelir evde kesimini beğenmez iş pantolonu yapar
Bende eşya konusunda lazım değilse fazlaysa elden çıksın eskiyse yenisi gelsin ama kıyafete gelince uygununu araştırayım modundayım :)
Tek su kıyafette minimal olamıyorum yahu :)) nefsim dürtüyor :))
Minimal yaşama dair mesajlarıda lellinin topiğine yazıyordum alışkanlık yaptı orası :)
Bi kaç gün önce mutfağı elden geçirmiştim
İki büyük koli eşya ayırdım fazla hiçbirşey kalmadı
Bizden ala misafirmi var diye çeyiz tabaklarını falan yerleştirdim artık onları kullanıcam
Diğerler verilecek olarak duruyor şimdilik
Bugün oğlumun küçülenlerini ayırdım paşa daha iki aylık ama koca bir çanta çıktı
Etrafta hamile birini duyarsam hepsini vereceğim sadece ilk hastane çıkışını saklayacağım
Bir sonraki boş zamanımda ayakkabılık ve ardiyeyi elden geçiricem
Benimde aklımdaki hep bu.ben mutfagı yenilerken kullandığım eşyalarıda yenilemek istiyorum aslında.
ama 2 bin gider sanırım istediklerim seylere.
Oturuyor heleki hamilelikten sonra eski kilona dönemez hiçbirinin içine giremezsen fena oturuyorEsimde marka takintisi var biraz.
Bende artık daha az ve iyisinden almaya dikkat ediyorum.
Ama yine bi kota 189tl veremem ya.
Içime oturur o.
Mutfakta çok zaman geçiriyoruz gözüne güzel gelen malzemeler olunca daha çok keyif alıyorum ben birde dolabı açtımı tek tek hepsini görücem fazlalık olunca boğuyorben mutfagı yenilerken kullandığım eşyalarıda yenilemek istiyorum aslında.
ama 2 bin gider sanırım istediklerim seylere.
Mutfakta çok zaman geçiriyoruz gözüne güzel gelen malzemeler olunca daha çok keyif alıyorum ben birde dolabı açtımı tek tek hepsini görücem fazlalık olunca boğuyor
İnşallah gerçekleştirebilirsin
Benimde aklımdaki hep bu.
Taşınırsam bir kac parca hariç hic birini istemiyorum.
Tencere ve tava takimi
Kahvaltı takimi
2 tane yemek takımı
Caydanlik
Çatal bıçak takimi
Çaycı tost mak.
Bardak vs alırım diye hayal ediyorum hep.
Bende 3bin tl sırf bunlara ayırmam gerek.
Bizde de atma hastaligi olmayalim :)Mutfak dolap içlerini halletmem lazım ama yarı yıl tatilini bekliyorum
Kızımı arada babaanneye gönderirim çünkü uzun süre evde kalınca benden ayrılmak istemiyor
O arada hem temizliğini yaparım hem elden geçiririm dolap içlerini sanki çok karışık gibi ama fazlalık yok onu biliyorum
Artık evden bişey atmayınca ev tıklım tıklım olmuş gibi hissediyorum
kızlar kıyafetlerimde bir kombin yapmam gerek..nasıl yapayım ne edeyim..parça birleştiremiyorum..
başkasına bakıp kombinliyor ancak kendi kıyafetlerimi oturtamıyorum
yardım edebilir misiniz?