kızlar merhabalar.. baya oldu yazmayalı buraya.. geldiğim noktayı sizinle paylaşmak istiyorum.
ben sadeleşmek için taşınmayı bekliyordum ve 2 kasımda yeni evime taşındım şükür.. yavaş yavaş eksiklerimi tamamlıyorum.. sanırım eksikleri tamamlamak bi senemi alacak:)
en baştan sadece ihtiyaçlarımı paketledim ve yeni evime onları taşıdım. evime yerleşme sırasında da yine ayıklama yaptım, çok fazlam vardı özellikle mutfak eşyalarında.. çoğu yepyeni eşyalardı.. süzgeçler, pasta takımı, kahve fincan takımı, neskafe fincanları, tuzluk biberlik, sosluk.. bunların hepsini kv me kullanmaları için verdim.. şuan kullanıyorlar ve ben oraya gidip kullandıklaını görünce mutlu oluyorum..
en baştan beri sevmediğim ve evlilik hediyesi olan, duvara monte edilen ayna ve önünde çekmecesi olan bi mobilya var.. antrede duruyordu ( şuan adını unuttum o sebeble açıklayıcı yazdım
) bu da avangart model diye sevemedim bi türlü.. neyse onu da eltime verdim.. o aynısından almayı düşünüyordu, şuan evinde kullanıyor, o kullandıkça ben de mutlu oluyorum :)
ben evlendiğimde zaten çok fazla ev eşyası almamıştım, ve tüllerde ucuza kaçmıştım. sadece tül ve güneşlik almıştım.. şimdi yine onları kullanıyorum ama biraz da hoş dursun diye yatak odama ve oturma odama fon perde yaptırdım..
salonum şuan boş, ilerde doldururum o zaman perde alırsam oraya diğer odalardaki tülleri de değiştiririm ama şuan değil..
sadece mutfağa zebra perde yaptırdım, balkona açılan mutfak kapısına da briz perde yaptırdım.. halılarım hem koridor, antre ve mutfağa tam oldu.. oturma odama da oldu.. yatak odasına halım yoktu zaten onu aldım..
evim çok sade ve sadece kullandığım eşyalarım tek var.. ana eksikleri bitirdikten sonra ufak tefek detaylarla ilgilenirim.. ama çok cidii paralar harcamam.
çocuk odası da boş şuan.. fala bi kaç koli var.. onları ayıklamam gerekli, o iş de bitince çocuk odasını da toparlarım..
bende baştan sona durum bu.. evi gereksiz hiçbirşeyle doldurmamaya çalışıyorum.. elime geçen işime yaramıyorsa ya birine veririm ya da atarım..