Selam kızlar 29. Gündeyiz
Kendi açımdan çok istikrarlı ilerliyorum.
Zaten bir yıl alışveriş yapmamak istiyordum. Tam bir yıl olmasa da 200 güne tamamlayıp bu süreci gözlemlemek istiyorum.

Şimdiye kadar birkaç kez zorlandım başlarda özellikle arkadaşım alışverişi çok seviyor ve onunla gezerken sende al diye teşvik ediyor.
Söylesem de alışveriş detoksu yapıyorum diye pek ikna olmadı galiba

Normalde de alırdım zaten birseyler
şimdi o paralarla gr altın almış oldum ki harcama ihtimalini önledim kartı da sadece market için kullanıyorum limiti düşük.

Bol bol finansal videolar izliyorum.
Bu konuda disiplinli olmayı ve bana uygun olan yöntemleri araştırıyorum. Paylaşımlar yapacagim bu konuda.

Bugün kendimi daha iyi hissediyorum ama rutinlerime 2 gün sonra döneceğim. Bol bol dinleniyorum.

Harikayız

Benim annem de arkadaşın gibi bugün sürekli onu al bunu al çok güzelmiş diye söyledi
Yok annecim sağol dedim hangi birini alayım
Oğluma kar küresi aldım çok sevincek
Çarşaf aldım iğne iplik aldım. Yani üç dört parça bişey bir sürü para gitti
Dün akşam kıyafet siparişi verdim bi kaç parça. Haziranda da alırım hazirandan sonra bende detoksa başlarım 3 ay yaparim bende
Ben birikim yapamiyorum ama harcarken çok rahatsız oluyorum çok düşünüp ihtiyacım var mı gerçekten diye kendime sorarım. Hiç anneme çekmemişim

Oğluma eşime de alınacaklar vardı onları da siparişini verdim battık yaz boyu kıyafet almayız artık diye düşünüyorum bakalım. İkinci sandaleti de Haziran temmuz gibi alırım acelesi yok onunda

Güle güle kullan
Alınacaklar hiç bitmiyor

Ay kızlar hava soğudu yine kimdi yazlıkları çıkartma motivasyonu veren bana

Öğlen geldim okuldan, kızımı babaannesinden aldım bi şeyler yedik beraber. Bu aralar sendromdayız. Her şeyi kendi yapmak istiyor altını değiştirmemi istemiyor trip atıyor falan çok tatlı ya
Tv açmama kararı aldık eşimle çünkü dil gelişimi çok yavaş. Her akşam düzenli kitap okumaya rağmen ciddi bir gelişme göstermesi, kelime sayısı arttı baya ama çoktan cümleler kurması gerekirdi. Sebebin ekran olduğunu düşünüyorum. Bakalım inşallah faydasını görürüz bu kararın.

Saat 3te uyudu kucağımda, o yatırıp ben de uyumuşum. Gelince sadece mutfağı topladım. Akşama yemek var yanına pilav yapacağım sadece.

Ben değildim kesinlikle
ya yerim onuu
Ekran izletme bence de iyi olur zaten faydası yok zararı var.

Yazlıklar kimden çıktı acaba
Oyy yerim onu bu yaşları çok tatlı oluyor.

Tv baş ağrısından başka birsey değil acmadikca sen bile alışacaksın

Yazlıklar kimden çıktı acaba
Oyy yerim onu bu yaşları çok tatlı oluyor.

Tv baş ağrısından başka birsey değil acmadikca sen bile alışacaksın
Ben zaten izlemiyorum hiç, tamamen kaldırsak yokluğunu hissetmem aslında.

Bi de yine birinize uyup az kalsın yorganları kaldırıyordum iyi ki onu yapmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…