• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalığı toparladım eksikleri kontrol edip market siparisi verdim. Bugün banyoyu temizleme günüm bide buz dolabini temizlerim alışverişi yerleştiririm bu hafta parçalara bölerek temizlik yaptım çok iyi oldu ama dinlenme zamanım çok az kaldı 😂
Ramazandan sonra yemek telaşı bu kadar olmaz şimdi çorba salata tatlı yapıyorum bitince böyle olmaz 😂😂
Evet yavaş yavaş yapınca isler bitmiyor gibi 😅
Ama hepsini yapınca da birkaç gün ağrıyor her yerim.
Hafta sonuna bitiririm işleri büyük ihtimal 😄

Evet yavaş yavaş yapınca isler bitmiyor gibi 😅
Ama hepsini yapınca da birkaç gün ağrıyor her yerim.
Hafta sonuna bitiririm işleri büyük ihtimal 😄
Evet benim de öyle belim çok ağrıyo 🥴
Geçen hafta sonu başlamıştım bende buzluktan başladım yavaş yavaş yaptım iyi oldu böyle detaylı olmuş oldu.

Günaydın kızlar🌺
Dün 4 bölümlük mini bir dizi izledim: Adolescence
Bu sitede denk gelmiştim önerilmişti.

Beğendim, sorgulayıcı bir dizi. Büyük suçlar işleyen çocuklar söz konusu olunca ailede çok büyük travmalar bekleriz. Bu dizide 13 yaşında bir çocuğun şüpheli olduğu bir cinayet soruşturması var. Sonu beni şaşırttı. Normal sayılabilecek bir ailede bile büyüse ergenlik döneminin ve akran zorbalığının korkunç etkilerini görüyoruz. Tavsiye ederim.
Yazınıza denk gelince yazmak istedim.Bende izledim,bir ebeveyn olarak çaresizliğin zorluğunu hissettim

Yazınıza denk gelince yazmak istedim.Bende izledim,bir ebeveyn olarak çaresizliğin zorluğunu hissettim
Kesinlikle çocuklarımıza karşı çaresiz, eli kolu bağlı olmak çok zor. Bir bakışın ya da bakış kaçırmanın bile etkisi ve çocukların benlik algısının önemi beni baya bi sarstı.

oo neler yapmısşın böyle, eline sağlık :KK200:

ne yaptın gönderdin mi oğlunu? eksik çok olunca belki sınav yapmamıştır öğretmen, bizimde kar kış kıyamet dün tatildi okullar, bugün daha kötü tatil değil ama. küçükleri göndermedin, abla gitti okula, bomboştu okulda, trafik bile yoktu göndermedi kimse demek ki.
Teşekkür ederim☺️

Gönderdim maalesef

Bir arkadaşının babası aynı yerde oturanları toplayıp götürdü
Ben de toplayıp getireceğim🤷‍♀️

Çok işler yapmak isteyen ama hiç bir şey yapmayan ben 🙈
beni de ekle :olamaz:
Kesinlikle çocuklarımıza karşı çaresiz, eli kolu bağlı olmak çok zor. Bir bakışın ya da bakış kaçırmanın bile etkisi ve çocukların benlik algısının önemi beni baya bi sarstı.
çok merak ettim, mutlaka izleyeceğim.
Teşekkür ederim☺️

Gönderdim maalesef

Bir arkadaşının babası aynı yerde oturanları toplayıp götürdü
Ben de toplayıp getireceğim🤷‍♀️
aa çok iyi olmuş o zaman, keşke o tarafta oturanlar olarak 3-4 kişi olsanız hafta hafta götür getir yapsanız. 3-4 vesait çok fazla.

beni de ekle :olamaz:

çok merak ettim, mutlaka izleyeceğim.

aa çok iyi olmuş o zaman, keşke o tarafta oturanlar olarak 3-4 kişi olsanız hafta hafta götür getir yapsanız. 3-4 vesait çok fazla.
Aslında tek otobüs gidiyor
Ama okul ibb nin orda
Vatan caddesi kapalı olduğu için güzergah değişti
O yüzden böyle oldu 3 gündür

İşler bittiiii 🥳🥳🥳
Bende tekne orucu tuttum bugün kahvaltımı yeni yaptım 😂😂
Şimdi ne yapcam kitap mı okusam diziyi mi izlesem ne yapsam 😂😂
Pazar listesi diğer haftanın planını yaparım sonra sporumu yaparım sporu unuttum 😁😁

Back
X