- 23 Eylül 2013
- 23.910
- 48.655
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2011543 Eki Görüntüle 2011544
Dolabımın yeni hali.
Tabi yıkanacak ve ütülenecek birkaç parça kıyafetim var.
Ve bugün jean alınacak yaz geldikçe ihtiyaç olmaya başladı.
1 tane de tamir bekleyen pantolonum var :)
İçim açıldı ay ne güzel.. atmaya kıyamamak en büyük problem... kötü durumda olmadıkça arada bir giyilen şeyleri vermek sizce doğru mu?
Üstünden bir yıl geçmiş ve giymedigim kıyafetleri yepyeni de olsa ayırıyorum.İçim açıldı ay ne güzel.. atmaya kıyamamak en büyük problem... kötü durumda olmadıkça arada bir giyilen şeyleri vermek sizce doğru mu?
Aynı duygu içindeyim.Geçen pazar annemin evini taşıdık.
bol ıvır zıvırlı ev.
neyse anneme cok söylenmedim
bilmişlik yapmak bana göre değil.
ama en son 5 tane sabunluk lifi görünce.
anne siz 2 kişisiniz dedim.
neyse ki ömrü dolan bir liften vazgeçti
diğerlerini de ben yolladım evden.
çocukluğumun yemek masası hala atılmamıştı
artık depoda duruyor ama duruyordu işte.
altında oyun oynadığım.
3 tane koltuk takımı olan evi kaderine bıraktım.
bu minimal isteği hep vardı içim de.
sebebi belkide annem di :)
Oyuncaklara ben de kıyamıyorum oynamadıklarının bir kısmını kutulayıp kaldırdım. Bir iki ay önce çıkardım oynayacaksanız çıkartayım oynamıyacaksanız vereyim dedim ikisine de yanaşmadılar yine kutulu halde kilerde duruyorlar.Aynı duygu içindeyim.
Kalabalık ötesi bir evde büyümüş biri olarak fazlaliga tahammülüm kalmamış.
Bir tek çocuklarımın oyuncaklarina kiyamiyorum.
Onlarada hepsinin sabit bir yeri olacak şekilde düzen getirdim. Böylece toplaması kısa sürüyor. Ama ne zaman eve cocuklu misafir gelse evdeki oyuncaklar in dağılmış hali adeta çöp evi andırıyor.
Ben kutularda da saklayamiyorum. Salonda, holde, oturma odasında, kendi odalarında ve hatta bizim yatak odamizda bile duvar diplerinde itina ile dizili duruyorlar :)Oyuncaklara ben de kıyamıyorum oynamadıklarının bir kısmını kutulayıp kaldırdım. Bir iki ay önce çıkardım oynayacaksanız çıkartayım oynamıyacaksanız vereyim dedim ikisine de yanaşmadılar yine kutulu halde kilerde duruyorlar.
Aynı duygu içindeyim.
Kalabalık ötesi bir evde büyümüş biri olarak fazlaliga tahammülüm kalmamış.
Bir tek çocuklarımın oyuncaklarina kiyamiyorum.
Onlarada hepsinin sabit bir yeri olacak şekilde düzen getirdim. Böylece toplaması kısa sürüyor. Ama ne zaman eve cocuklu misafir gelse evdeki oyuncaklar in dağılmış hali adeta çöp evi andırıyor.
Oyuncaklara ben de kıyamıyorum oynamadıklarının bir kısmını kutulayıp kaldırdım. Bir iki ay önce çıkardım oynayacaksanız çıkartayım oynamıyacaksanız vereyim dedim ikisine de yanaşmadılar yine kutulu halde kilerde duruyorlar.
Bizimde geri kalanlar aynen dediğin gibi büyüsünler bakalım toplanır elbetBen kutularda da saklayamiyorum. Salonda, holde, oturma odasında, kendi odalarında ve hatta bizim yatak odamizda bile duvar diplerinde itina ile dizili duruyorlar :)
Benimkiler büyük aslında oğlan 12, kız 8 yaşında taa bebeklik oyuncakları duruyor hiç birine kıyamıyorlaruğraşması zor gercekten.
evin her yerine dağılıyorlar.
Bizimde geri kalanlar aynen dediğin gibi büyüsünler bakalım toplanır elbet
Benimkiler büyük aslında oğlan 12, kız 8 yaşında taa bebeklik oyuncakları duruyor hiç birine kıyamıyorlar
Balkonda bir tane büyük kamyonları vardı bak oynamıyorsunuz sitenin bahçesine çıkartayım bebekler oynasın dedim bi zahmet razı oldular
merhaba bende minimalist yaşama geçiş yapıyorum
alışverişi azalttım sadece ihtiyaçlarımı alıyorum AVM ye girip belirlediğim ürünü alıp çıkıyorum yoksa farketmeden başka şeylerde alıyorum
bahar dönemi kıyafetleri de eledim ihtiyaç sahiplerini buldu
bebeğim var işe yakın olduğu için annemde kalıyorum emziriyorum eylülde evime döneceğim o zaman 1 yaşında olacak çocuğa göre evimide sadeleştireceğim
sadeleşirken deneyimlerimizi paylaşmamız için umarım grup devam eder sayımız gün geçtikçe artar