• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilendi çoğu geçen yaz daha yenisi çıkacak mı bilmiyorum 😅
9 12 yaşta yenilenenler varmış da ertus onları 15 16 da yeniler artık 😂 bebekken de 14 aylıkken çıkmıştı dişleri 😅 doktora gitmiştim neden dişi cikmiyo diye korkmuştum doktor gülmüştü bana 😁😁 küçüktüm ama o zaman 22 yaşındaydım 🤣🤣🤣

9 12 yaşta yenilenenler varmış da ertus onları 15 16 da yeniler artık 😂 bebekken de 14 aylıkken çıkmıştı dişleri 😅 doktora gitmiştim neden dişi cikmiyo diye korkmuştum doktor gülmüştü bana 😁😁 küçüktüm ama o zaman 22 yaşındaydım 🤣🤣🤣
Oyy 😅 bebekken daha panik olunuyor.

Selam kızlar🌸
Biz erken kalktık bugün
evi topladım, kızım kahvaltı yaptı 10 gibi okula gittik 11 gibi çıktık. Çıkınca da veli arkadaşlarla kahvaltıya gittik.
Bugün kızımın dişçi randevusu var, dolgu yapılacak. Aslında değişecek dişi ama doktor alttakinin sağlıklı gelmesi için bunu tedavi etmeliyiz dedi.
Tatil için ödev kitabı var, ingilizce video izleyip kelime ezberlemesi gerek, çarpım tablosu çalışması lazım, kitap okur.
Eşim termal otele gidelim diyor otellere bakıyorum şu an. Ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz..
İşte böyle bir gün 😊

Selam kızlar🌸
Biz erken kalktık bugün
evi topladım, kızım kahvaltı yaptı 10 gibi okula gittik 11 gibi çıktık. Çıkınca da veli arkadaşlarla kahvaltıya gittik.
Bugün kızımın dişçi randevusu var, dolgu yapılacak. Aslında değişecek dişi ama doktor alttakinin sağlıklı gelmesi için bunu tedavi etmeliyiz dedi.
Tatil için ödev kitabı var, ingilizce video izleyip kelime ezberlemesi gerek, çarpım tablosu çalışması lazım, kitap okur.
Eşim termal otele gidelim diyor otellere bakıyorum şu an. Ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz..
İşte böyle bir gün 😊
Evet bizim de dolgu bide kanal tedavisi oldu alttan gelen dişi çürütmeye başlıyormuş. Ne güzel nice mutlu sağlıklı yıllara 😍

Selam kızlar🌸
Biz erken kalktık bugün
İşte böyle bir gün 😊
Geçmiş olsun şimdiden 😍

Evet bizim de dolgu bide kanal tedavisi oldu alttan gelen dişi çürütmeye başlıyormuş. Ne güzel nice mutlu sağlıklı yıllara 😍

Geçmiş olsun şimdiden 😍
Çok teşekkür ederiz🙏🏻
Biz de geçen hafta kanallı dolgu yaptırdık
Bu hafta sadece dolgu
2 diş yani. Aynen öyle söyledi çürük köke inerse alttaki dişe de zarar verirmiş.

Selam kızlar🌸
Biz erken kalktık bugün
İşte böyle bir gün 😊
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun 🌸

Kızına da geçmiş olsun 💐

Minikler karnelerini aldı herkese iyi tatiller diliyorum 🥳🥳 annelere ekstra kolaylıklar 🙈

Bugün gelen eleme perileriyle;
Banyo için olan metal 3 katlı raf,
1 çift tül perde,
Çeşitli makyaj malzemeleri, tokalar yaklaşık 10 parça ✌🏻 eve veda etti 😁

Back