Dişleri yenilendi mi hepsi canım bizim sadece 4 diş yenilendiYıllık kontroldu zaten acelesi yok diş telini sormak istiyorduk.
Bizim de dolgu kanal tedavisi oldu bitti şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişleri yenilendi mi hepsi canım bizim sadece 4 diş yenilendiYıllık kontroldu zaten acelesi yok diş telini sormak istiyorduk.
Yenilendi çoğu geçen yaz daha yenisi çıkacak mı bilmiyorumDişleri yenilendi mi hepsi canım bizim sadece 4 diş yenilendi
Bizim de dolgu kanal tedavisi oldu bitti şükür.
9 12 yaşta yenilenenler varmış da ertus onları 15 16 da yeniler artık bebekken de 14 aylıkken çıkmıştı dişleri doktora gitmiştim neden dişi cikmiyo diye korkmuştum doktor gülmüştü bana küçüktüm ama o zaman 22 yaşındaydımYenilendi çoğu geçen yaz daha yenisi çıkacak mı bilmiyorum
Oyy bebekken daha panik olunuyor.9 12 yaşta yenilenenler varmış da ertus onları 15 16 da yeniler artık bebekken de 14 aylıkken çıkmıştı dişleri doktora gitmiştim neden dişi cikmiyo diye korkmuştum doktor gülmüştü bana küçüktüm ama o zaman 22 yaşındaydım
Diş teli için önerilen yaş 11-12 sanırımYenilendi çoğu geçen yaz daha yenisi çıkacak mı bilmiyorum
O zaman daha varmış zamanıDiş teli için önerilen yaş 11-12 sanırım
Evet bizim de dolgu bide kanal tedavisi oldu alttan gelen dişi çürütmeye başlıyormuş. Ne güzel nice mutlu sağlıklı yıllaraSelam kızlar
Biz erken kalktık bugün
evi topladım, kızım kahvaltı yaptı 10 gibi okula gittik 11 gibi çıktık. Çıkınca da veli arkadaşlarla kahvaltıya gittik.
Bugün kızımın dişçi randevusu var, dolgu yapılacak. Aslında değişecek dişi ama doktor alttakinin sağlıklı gelmesi için bunu tedavi etmeliyiz dedi.
Tatil için ödev kitabı var, ingilizce video izleyip kelime ezberlemesi gerek, çarpım tablosu çalışması lazım, kitap okur.
Eşim termal otele gidelim diyor otellere bakıyorum şu an. Ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz..
İşte böyle bir gün
Geçmiş olsun şimdidenSelam kızlar
Biz erken kalktık bugün
evi topladım, kızım kahvaltı yaptı 10 gibi okula gittik 11 gibi çıktık. Çıkınca da veli arkadaşlarla kahvaltıya gittik.
Bugün kızımın dişçi randevusu var, dolgu yapılacak. Aslında değişecek dişi ama doktor alttakinin sağlıklı gelmesi için bunu tedavi etmeliyiz dedi.
Tatil için ödev kitabı var, ingilizce video izleyip kelime ezberlemesi gerek, çarpım tablosu çalışması lazım, kitap okur.
Eşim termal otele gidelim diyor otellere bakıyorum şu an. Ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz..
İşte böyle bir gün
Evet bizim de dolgu bide kanal tedavisi oldu alttan gelen dişi çürütmeye başlıyormuş. Ne güzel nice mutlu sağlıklı yıllara
Çok teşekkür ederizGeçmiş olsun şimdiden
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunSelam kızlar
Biz erken kalktık bugün
İşte böyle bir gün
Çok teşekkürlerEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Kızına da geçmiş olsun