- 19 Şubat 2021
- 4.882
- 11.838
- 38
Bizde de var monopolyBende alıyım bari
Çok oynadık ama oğlum büyüdüğü için duruyor köşede
Kuzenleri filan gelince belki oynar
Biz okeyi 3 kişilik oynuyoruz çok eğlenceli oluyor
Genelde ben yeniliyorum ama olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de var monopolyBende alıyım bari
Monopoly alayım dedim aslında ama ben hiç oynamadım bilmiyorum, biraz karışık geliyor bana, ama geçen gün migrosta monopoly al götür diye küçük bi versiyonu indirimdeydi, onu aldım deneyeceğiz bakalım.Okey bende aldım arkadaşlar gelince oynuyoruz
Monopoly oynayan varmi güzel mi.
ahaha mia okeye dördüncüyü doğur gitsin kızBizim evde 4. Eksik şuan bir boşluk hissetmedim değil
Ben de bugün kendime pişmaniye aldım ben neyi kutluyorum acabaYaa çok teşekkür ederim
53 kiloyu görünce bende bı şaşırmadım değil baya mutlu oldum gittim pişmaniye aldım kendime ödül olarak
en kolayı da okey aslında, 101 falan var onları bende bilmiyorum.Ohh güle güle oynayın
Okeyi hiç anlayamıyorum oynuyolar ben bakıyorum hep
TeşekkürlerGüle güle giy
bugün pişmaniye günüyse demek, ben nöbetçiyim, nöbete de bi getiren olur belki.Ben de bugün kendime pişmaniye aldım ben neyi kutluyorum acaba
Monopoly oynamadım ama tabuyu çok seviyorumOkey bende aldım arkadaşlar gelince oynuyoruz
Monopoly oynayan varmi güzel mi.
Bim’e gelmişbugün pişmaniye günüyse demek, ben nöbetçiyim, nöbete de bi getiren olur belki.
bende bende, iddialıydı bile bu konuda ama epeydir oynamadım, unutmamışımdır inşallah.Monopoly oynamadım ama tabuyu çok seviyorum
arkadaşıma gidelim dedim, kartım yok dedi, gitsek bende pişmaniyelenirdim :)Bim’e gelmiş
Tanıdık biriyle eş olduktan sonra ben de iddialıyım ben de çok uzun zamandır oynamadım ama baktığımız an hatırlarız bencebende bende, iddialıydı bile bu konuda ama epeydir oynamadım, unutmamışımdır inşallah.
arkadaşıma gidelim dedim, kartım yok dedi, gitsek bende pişmaniyelenirdim :)
Kutlayacak bişi buluruz yemeye bahane mi yokBen de bugün kendime pişmaniye aldım ben neyi kutluyorum acaba
101 bilmiyorum. Normal okeyi Unuttum ama nasıl oynandığınıen kolayı da okey aslında, 101 falan var onları bende bilmiyorum.
Bende bimden aldımTanıdık biriyle eş olduktan sonra ben de iddialıyım ben de çok uzun zamandır oynamadım ama baktığımız an hatırlarız bence
Çikolata kaplı aldım ben diğerinden de vardı bitmezse yarın alırsın
Yarın bim yolu göründüBim’e gelmiş
Çikolata kaplamalısı kahvenin yanında 10 numaraYarın bim yolu göründü
Internette 800 tl den başlıyor çok pahalı geldi şuan indirim olunca almayı düşünüyorum.Monopoly alayım dedim aslında ama ben hiç oynamadım bilmiyorum, biraz karışık geliyor bana, ama geçen gün migrosta monopoly al götür diye küçük bi versiyonu indirimdeydi, onu aldım deneyeceğiz bakalım.
ahaha mia okeye dördüncüyü doğur gitsin kız
En sevdiğim cikolata kaplamalıÇikolata kaplamalısı kahvenin yanında 10 numara
benim de takibimde, görürsem yazarım.Internette 800 tl den başlıyor çok pahalı geldi şuan indirim olunca almayı düşünüyorum.