- 23 Ekim 2018
- 15.314
- 34.914
Neden yiyemiyorsun?Kırmızı et balık yiyemiyorum hiç. Tavuk çok nadir dürüm olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden yiyemiyorsun?Kırmızı et balık yiyemiyorum hiç. Tavuk çok nadir dürüm olursa
Ben hiç yemedim mumbar şırdanYaaaaa mumbar buzlukta hazırbüyük kız adanaya gittiğinde 8 porsiyon mumbar 7 şırdan getirttim
Küçüğüm aşırı seviyor hergün ver hergün yer
Bilmiyorum ki kaç kere denedim köfte ekmek canım çekti balık ekmek çekti bı ısırık bile yiyemedim etli ekmek felan çok canım istiyo görünce ama yiyemiyorum hiç içim almiyoNeden yiyemiyorsun?
Benim arkadaşım olsan kesin yerdinBilmiyorum ki kaç kere denedim köfte ekmek canım çekti balık ekmek çekti bı ısırık bile yiyemedim etli ekmek felan çok canım istiyo görünce ama yiyemiyorum hiç içim almiyo
Denedim çok denedim ama yutamadimBenim arkadaşım olsan kesin yerdin
Travman var demek ki köküne inmeliyizDenedim çok denedim ama yutamadim
Eveeet var zatenTravman var demek ki köküne inmeliyiz
Kızılcık şerbeti çok iyi gidiyor temizlikteKulaklıkları taktim Göksel dinleyip temizlik yapmaya çalışıyorum en iyisi müjgan açayım ben
Hic izlemedim onuKızılcık şerbeti çok iyi gidiyor temizlikte
Bir arkadaşım vardı küçükken her kurban bayramında annesinden dayak yemiş et yemediği için iyice ters tepki olmuşEveeet var zaten
Önümde kurban kestiler çok minnaktim ben izlettiler o yüzden olduğunu düşünüyorum inmistim derinlere
Amaniiin bak beterin beteri varBir arkadaşım vardı küçükken her kurban bayramında annesinden dayak yemiş et yemediği için iyice ters tepki olmuş
Ölüp bitiyordu kokusuna ama asla ağzına et tavuk balık ciğer hiç yiyemiyordu
Ben küçük kızıma hamileyken eşim gece işten geliyordu şırdan paça ne varsa getiriyordu Allah ım uykudan uyanıp yerdim sen tekmeleri gör resmen depar atıyordu kız içerde
Hatta paçayı alırken dil çürük beyin ayak ne varsa alıyordu
Eşime diyorum senin yüzünden bu kız çene oldu hiçç susmuyor
GünaydınGünaydın
Ben hatırlıyorumTv2 de kampüsistan vardı
Yaşınız yetiyor mu bilmem
Kaan urgancıoğlu hala aynı
İksir mi içmiş ne
Tuğçe Kazaz vardı
Öyle bir geçer zamanki de soner
Güldür güldür de ki Burcu
Oyunculuk yerlerde amadeğişikmiş eğlenceli