Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay söylediklerinizin hepsini bende hatırlıyorum teyzeninki dahil Scss94 yaşım ortaya çıktı
Ben de hatırlıyorumKız ben onu da hatırlıyorum, Mehmet Ali alabora çok yakışıklıydı orda meltem cumbul da vardı sen kaçlıydın
Ben 90 lıyım demek 9 yaşında izlenen şeyler unutulmuyorBen 94 lüyüm. Oyuncuları felan hatırlıyorum ama izlemedim baktım şimdi 5 yaşındaymisim basladigin da 99 da başlamış
Ben aşık değildim ama insanlara hakkını veriririm arda kurala farkında olmadan aşık olmuş olabilirim ama sarışın severdimİzlediysem bile hayran olacagim yaşta değilmişim demek ki yoksa unutmazdim. Murat boza aşıktım ben
Bebeleri pisten alalımBen 94 lüyüm. Oyuncuları felan hatırlıyorum ama izlemedim baktım şimdi 5 yaşındaymisim basladigin da 99 da başlamış
Tabi olabilirBen 90 lıyım demek 9 yaşında izlenen şeyler unutulmuyor
Hahahh baya kaptırmış kendini demek kiBen de hatırlıyorum
Lisede yakın bir arkadaşım vardı
Meltem cumbul sanırım ayrılmıştı diziden
“Artık izlemeyeceğim dizi de kendimi bulamıyorum”demişti
O köylü kız rolü yerine kendini koyuyormuş
Aaa ciddi misin yakışıklı oğlusun desene merak ettim bak . Kim bu arkadaş hiç tanimiyom ben gözüm bı yerden ısırıyo ama bilemedimBak lise aşkım buydu Chad Micheal Murray uzun zamandır bakmamıştım büyük oğlum acayip buna benzemiş şimdi fark ettim
One three hill diye bir dizi vardı cnbc-E de sinema filmleri de varAaa ciddi misin yakışıklı oğlusun desene merak ettim bak . Kim bu arkadaş hiç tanimiyom ben gözüm bı yerden ısırıyo ama bilemedim
Ben TV izlemiyomusum bunu anladım şuanOne three hill diye bir dizi vardı cnbc-E de sinema filmleri de var
Ben de izlemedim bunuOne three hill diye bir dizi vardı cnbc-E de sinema filmleri de var
The O.C ?ay cnbc-e'ye bayılırdım ben ya
Ben Sünger Bob izliyodum o kanaldaay cnbc-e'ye bayılırdım ben ya
simpsonlarThe O.C ?
Smallville?
Sünger Bob