Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın canım kızlar :KK200:
gunaydiiiin 🥰
Şimdi 30 dakika sporumu yapip kahvaltımızı hazirliycam. Oğlumla oyun oynarız okula bırakınca işlere başlarım. Bugün sağanak yağış var en sevdiğim
ohh süpersin :KK73:
Yine küçük mutluluk yakalamaca 🤭
afiyet olsun mikancım, bende bayılırım çıtır kabağa :kk77:

herkeslerde yağmur varmış, o romantizme de bayılırım, burası da soğuyacakmış ama kar mı yağmur mu gelir bilemedim.

geçen hafta yanacak yıllık izinlerim vardı, perş-cuma izin aldım, evimi derledim, yemek yaptım, çocukları okuldan ben aldım, annemle vakit geçirdik öyle iyi geldi ki :KK200: bu hafta da aynını yapacağım, yine 2 gün izin alacağım, en son aldığım kanaviçe setim bitti, şimdi paylaşırım fotosunu, kendime yeni bi meşgale bulmalıyım, eşim bile şimdi ne yapacaksın boşa çıktın diyor :)
elmas mozaik set mi alsam?

IMG_2025.jpeg

5. Sınıf ev ekonomisi dersini yad ederek yaptım, sizinde izlerken aklınızda mirkelamdan hatıralar şarkısı geçsin 🥹

“Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam.”

Günaydın canım kızlar :KK200:

ohh süpersin :KK73:

afiyet olsun mikancım, bende bayılırım çıtır kabağa :kk77:

herkeslerde yağmur varmış, o romantizme de bayılırım, burası da soğuyacakmış ama kar mı yağmur mu gelir bilemedim.

geçen hafta yanacak yıllık izinlerim vardı, perş-cuma izin aldım, evimi derledim, yemek yaptım, çocukları okuldan ben aldım, annemle vakit geçirdik öyle iyi geldi ki :KK200: bu hafta da aynını yapacağım, yine 2 gün izin alacağım, en son aldığım kanaviçe setim bitti, şimdi paylaşırım fotosunu, kendime yeni bi meşgale bulmalıyım, eşim bile şimdi ne yapacaksın boşa çıktın diyor :)
elmas mozaik set mi alsam?
Punch yapmayı denedin mi çok güzel şeyler yapiyolar ben yapamam diye denemedim hiç 😂

Hemen yazıyorum 🤣🤣🤣

Pazartesi —tavuk döner,,,ayran
Salı ———yağlama(küçüğüm yemez ona mumbar)
Çarşamba —kuru fasulye pilav
Perşembe —çökertme
Cuma— soslu spagetti👍👍👍
Oğlum okulda yemek istemiyor

Evde bugün ızgara kanat var
Ona bugün sandviç yaptım

Yarın için patates ciğer yapacağım
Aksamdan yapıp oğlumun beslenmesine de koyayım diyorum
Olur dimi🙈

X