- 8 Şubat 2016
- 6.397
- 14.373
- 30
Afiyet olsun o ney yediğinYine küçük mutluluk yakalamaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun o ney yediğinYine küçük mutluluk yakalamaca
Hatay usulü kirece yatırılmış kabak tatlısıAfiyet olsun o ney yediğin
Ohhh afiyet olsuun çok severim kabak tatlısını kalorisi yetmez az gelir diye üstüne tahin döküp yerimHatay usulü kirece yatırılmış kabak tatlısı
Neler var listede bana da lazım listeBende plan olarak haftalık yemek listesi belirledim
Yarın bende de temizlik var
ohh süpersingunaydiiiin
Şimdi 30 dakika sporumu yapip kahvaltımızı hazirliycam. Oğlumla oyun oynarız okula bırakınca işlere başlarım. Bugün sağanak yağış var en sevdiğim
afiyet olsun mikancım, bende bayılırım çıtır kabağaYine küçük mutluluk yakalamaca
Punch yapmayı denedin mi çok güzel şeyler yapiyolar ben yapamam diye denemedim hiçGünaydın canım kızlar
ohh süpersin
afiyet olsun mikancım, bende bayılırım çıtır kabağa
herkeslerde yağmur varmış, o romantizme de bayılırım, burası da soğuyacakmış ama kar mı yağmur mu gelir bilemedim.
geçen hafta yanacak yıllık izinlerim vardı, perş-cuma izin aldım, evimi derledim, yemek yaptım, çocukları okuldan ben aldım, annemle vakit geçirdik öyle iyi geldi ki bu hafta da aynını yapacağım, yine 2 gün izin alacağım, en son aldığım kanaviçe setim bitti, şimdi paylaşırım fotosunu, kendime yeni bi meşgale bulmalıyım, eşim bile şimdi ne yapacaksın boşa çıktın diyor :)
elmas mozaik set mi alsam?
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 3517336
5. Sınıf ev ekonomisi dersini yad ederek yaptım, sizinde izlerken aklınızda mirkelamdan hatıralar şarkısı geçsin
“Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam.”
Teşekkür ederim Tahin yoktu olsa ben de dökerdimOhhh afiyet olsuun çok severim kabak tatlısını kalorisi yetmez az gelir diye üstüne tahin döküp yerim
Teşekkür ederim Tahin yoktu olsa ben de dökerdim
Aa aklımdakilerden biri oydu, bence de punch yapmalıyım teşekkür ederim iyi aklıma getirdinPunch yapmayı denedin mi çok güzel şeyler yapiyolar ben yapamam diye denemedim hiç
Teşekkür ederiz canım benimBilirim beeen
Güzel günlerde kullanın canım
Hemen yazıyorumNeler var listede bana da lazım liste
Afiyet olsun mikancımYine küçük mutluluk yakalamaca
Muhteşem olmuşellerinize sağlıkEki Görüntüle 3517336
5. Sınıf ev ekonomisi dersini yad ederek yaptım, sizinde izlerken aklınızda mirkelamdan hatıralar şarkısı geçsin
“Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam.”
Seytan mi dürttü gece geceGece kendime pandora sipariş verdim yine
Oğlum okulda yemek istemiyorHemen yazıyorum
Pazartesi —tavuk döner,,,ayran
Salı ———yağlama(küçüğüm yemez ona mumbar)
Çarşamba —kuru fasulye pilav
Perşembe —çökertme
Cuma— soslu spagetti
Çok iyi yapmışsın güle güle kullanGece kendime pandora sipariş verdim yine