Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunBalkonda çay keyfi yapıyorum
Yapacak çok iş var ama ilham gelir mi bilmem
Ohh ne güzelGünaydın
Bugün evdeyim
Balkonda çay keyfi yapıyorum
Yapacak çok iş var ama ilham gelir mi bilmem
Teşekkür ederim kolay gelsinAfiyet olsun
Dışarıda evde aklıma takılan birkaç iş var. Bugün yapsam efsane olacak.
Çok tatlı ya bugün gece ilk defa klimayı kapattık biz de sabaha karşı güzel bir serinlik vardıOhh ne güzel
Bugün yağmurlu geceden yağmaya başladı hava serinledi bugün sıcak kahve içebilirim
Bol bol dinlenirim bugün dün çok yoruldum.
Kitapları vermişler ama oğlum getirmemis getir demistim kaç kere
Bide benim kitaplarımi niye kaplamiyosunuz herkes kaplamış diyo
Burda öyle bir hava yok ama çok uykum varBugün burda tam kitap okumalik bir hava var asla iş yapma yat diyo yağmur
Bizde kapattık dün hiç açmadık. Bugün daha bi serin oldu özlemişim serinliğiÇok tatlı ya bugün gece ilk defa klimayı kapattık biz de sabaha karşı güzel bir serinlik vardı
Ne güzel bir günOhh ne güzel
Bugün yağmurlu geceden yağmaya başladı hava serinledi bugün sıcak kahve içebilirim
Bol bol dinlenirim bugün dün çok yoruldum.
Kitapları vermişler ama oğlum getirmemis getir demistim kaç kere
Bide benim kitaplarımi niye kaplamiyosunuz herkes kaplamış diyo
BILMEM :) Sen nerden başlamak istersengünaydınn:)
NERELERDE MİNİMALLEŞİYORUZ BU AY:)
Bu ay sonu kışlık yazlık değişimi yaparken eleme yaparım . Geçen gün oğlumun kitaplarını oyuncaklarını ayıklama yaptım. Evimde çok az eşya var benim . Giymedigim iki tane ayakkabım vardı onları attım.günaydınn:)
NERELERDE MİNİMALLEŞİYORUZ BU AY:)
Ekim başı kıyafet eğişimi yaparken bir miktar eksilebilirim umarım. giymediğim çok şey var ama kıyamıyorum, bu sefer kıymayı öğrenmeliyim. çocukların da küçülen kıyafet ve oyuncaklarının icabına bakmalıyım:)BILMEM :) Sen nerden başlamak istersen
Kolay gelsinEkim başı kıyafet eğişimi yaparken bir miktar eksilebilirim umarım. giymediğim çok şey var ama kıyamıyorum, bu sefer kıymayı öğrenmeliyim. çocukların da küçülen kıyafet ve oyuncaklarının icabına bakmalıyım:)
Ben de etli sebze yemeği, maş fasülyesi salatası yapacağım. Dünden semizotu cacık da var.Çay demliyorum
Sarımsak ve patlicani yapacagim yavaş yavaş dizi açarım
Bugün tavuk makarna salata yapacağım
Patlıcan dan ayırıp yarın da karnıyarık pilav salata olacak menü
Kalanlar dondurucuya.