- 19 Şubat 2021
- 4.642
- 11.063
- 38
İnşallah geçici bir süreçtirDurgun dönemler oluyor bazen
Dönüştüğüm ben hiç hoşuma gitmiyor ama içimden de kolumu kıpırdatmak gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah geçici bir süreçtirDurgun dönemler oluyor bazen
Ev taşınma konuları netlik kazansa daha iyi hissedeceksin.İnşallah geçici bir süreçtir
Dönüştüğüm ben hiç hoşuma gitmiyor ama içimden de kolumu kıpırdatmak gelmiyor
Teşekkür ederim canımGünaydın çok teşekkür ederim doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşları olsun. Çoğumuz aynı zaman hamile kalmışız ya onu farkettim aralarında bir iki ay var biz kaplama işini yapmadık daha kitaplarımızı almadık verdiler mi kitaplari
Sabah okul öncesi ev işlerini hallettim.Sabah rutinimi yaptım
Beyaz kıyafetleri ben önce sabunlu suda bekletiyorum onu yaptım önden havluları makineye attım.
Çay koydum
Dün taze fasulyeleri temizledim darısı sarımsak ve patlıcana
Ben de taze fasulye pişiriyorum.Okuldan geldim kahvemi içiyorum.
Bulaşık mak boşalttım çamaşır topladım.
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Akşama yeşil fasülye var ve tavuk çorbası yapacağım yanına.
Bi poşet oğlumun küçülenleri arkadaşıma verdim bir poşet de kızın küçülenleri de eşim arkadaşına götürdü. 2 poşet de kutuya atılacak.
Oluyor öyle bazen, eve yeni geldin ya adapte olamadın demekki daha.Ben de oğlumu okula eşimi işe göderdim
Kahvaltı yaptık beraber daha makine öyle yerleşecek duruyor
Ne temizlik yaptım ne mutfağı topladım
Markete gideyim dedim yeni açılmıştı
Kapalıymış yarım saat sonra açılacakmış falan filan bişeyler söylediler
Neyse eve geri geldim kapıda beklemeyeyim diye
Ne yemek yapacağım ona da karar vermedim
Dün eşim oğlum maç izlerken baya kitap okudum
Hala tatil modundan çıkamadım
Hava bulutlu tam sevdiğim gibi
Ama ben nedense hala yazı yaşıyorum
Evet sanırım ondanEv taşınma konuları netlik kazansa daha iyi hissedeceksin.
Evet okulu sevmiş şimdilik yeni yeni öğretmenleri ile tanışıyorTeşekkür ederim canım
Evet ilk gün kitapları verdiler, ben de hemen etiket ve kaplama işini halledip sabah okula bıraktım. Kitaplığımızda duruyor getirip götürmüyorlar. Sadece defter taşıyorlar. Kaynak kitap aldığımızda da evde duruyor ödevi ordan yapıyoruz. Bu sene almadık ama, alınır yakında.
Sabah okul öncesi ev işlerini hallettim.
Kahvaltıya arkadaşımı davet ettim. O gidince yemek koydum ocağa. Şimdi dinleniyorum
Ben de taze fasulye pişiriyorum.
Ohh ne güzel küçülenleri ayırmışsın, hafifleme olmuştur dolaplarda.
Oluyor öyle bazen, eve yeni geldin ya adapte olamadın demekki daha.
Oğlun sevmiş mi okulunu?
Teşekkürler, Tutunamayanlar’ı az önce bitirdimEline sağlık
Evet biraz toparlandı daha da elemem lazım, özellikle kızın kıyafetleri çok fazlaTeşekkür ederim canım
Evet ilk gün kitapları verdiler, ben de hemen etiket ve kaplama işini halledip sabah okula bıraktım. Kitaplığımızda duruyor getirip götürmüyorlar. Sadece defter taşıyorlar. Kaynak kitap aldığımızda da evde duruyor ödevi ordan yapıyoruz. Bu sene almadık ama, alınır yakında.
Sabah okul öncesi ev işlerini hallettim.
Kahvaltıya arkadaşımı davet ettim. O gidince yemek koydum ocağa. Şimdi dinleniyorum
Ben de taze fasulye pişiriyorum.
Ohh ne güzel küçülenleri ayırmışsın, hafifleme olmuştur dolaplarda.
Oluyor öyle bazen, eve yeni geldin ya adapte olamadın demekki daha.
Oğlun sevmiş mi okulunu?
SüpersinTeşekkürler, Tutunamayanlar’ı az önce bitirdim
Eleme yapasım geldi özledimEvet biraz toparlandı daha da elemem lazım, özellikle kızın kıyafetleri çok fazla
mevsim geçişlerinde güzel oluyorEleme yapasım geldi özledim
Bizim kıyafetler hep küçülmüstur dolabı yenilemek lazım yine her mevsim dolap yeniliyoz sabah eşime dedim bu konuyu simdiEvet biraz toparlandı daha da elemem lazım, özellikle kızın kıyafetleri çok fazla
Çok iyi oluyor terapi gibimevsim geçişlerinde güzel oluyor
Geçen pazar aldım birkaç parça EylüleBizim kıyafetler hep küçülmüstur dolabı yenilemek lazım yine her mevsim dolap yeniliyoz sabah eşime dedim bu konuyu simdi
Açmasaydin keşke sabah sabah diyo
Geçen pazar aldım birkaç parça Eylüle
Eşim ruhen aramızdan ayrıldı sonra normale döndü