- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Ben yeni başladım, nasıl gidiyor devamı. Güzel başladı direkt sardı. Uzun zamandır hemen saran bir kitap okumamıştımaa mikan şu an okuyor oldugum kitap kendisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni başladım, nasıl gidiyor devamı. Güzel başladı direkt sardı. Uzun zamandır hemen saran bir kitap okumamıştımaa mikan şu an okuyor oldugum kitap kendisi :)
İncir reçeli severimEvet kurusu da güzel ama siyah olanı çok seviyorum
Oğlum eskiden sevmezdi şimdi o da seviyor
Ortakçı çıktı incirime
Geçmiş olsunGünaydın
Dünden beri boğazım acıyor, baş ağrısı da eşlik ediyor. Doktora gittim enfeksiyon yok ama tahriş olmuş dedi. İlaç ve sprey yazdı.
Geçmiş olsunGünaydın
Dünden beri boğazım acıyor, baş ağrısı da eşlik ediyor. Doktora gittim enfeksiyon yok ama tahriş olmuş dedi. İlaç ve sprey yazdı.
Geçmiş olsunGünaydın
Ben yeni başladım, nasıl gidiyor devamı. Güzel başladı direkt sardı. Uzun zamandır hemen saran bir kitap okumamıştım
Geçmiş olsun
Mevsim geçişleri seni etkiliyor.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
niye herkesin boğazı ya!!Günaydın
Size de geçmiş olsunniye herkesin boğazı ya!!
benim öyle, kızımın öyle... yalnızca yanma ve kuruluk var
Çok geçmiş olsunGünaydın
Size de çok geçmiş olsunniye herkesin boğazı ya!!
Geçmiş olsunniye herkesin boğazı ya!!
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Salgın varmış sanırım
Mikan seni anlıyorum yaGünaydınlar
Yeni programıma alışmaya çalışıyorum. Yıllardır sabahtan okula gelmeye alışmış biri olarak okula geç gelmek hiç hoşuma gitmiyor. Çok gerginim, çok alınganım bu aralar her an biriyle kavga edebilecek potansiyeldeyim gibi aslında hiç beceremem sen bana yan mı baktın diye birilerine dalasım var
Yatakları düzelttim, çamaşır astım , çamaşır katladım, kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım.
Kızımla ilgilendim vs şimdi de okuldayım. Çok yorucu
Öğlencilik hiç bana göre değilmiş ya, çocuklar da küçük ya kalk onları hazırla kahvaltı yaptır vs gönder kızım da okula gitse mesela geri uyurum o da yok, ayyy ne şikayet ettim yaMikan seni anlıyorum ya
Benim oğlum da öğlenci ya sanki bişeyler yanlış gidiyor
Gün yarımmış gibi yetmiyor gibi