Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh çok güzel olmuş güzel günlerde kullanınSlmlar kızlar balkona sedir aldık. Şu sıralar favori mekanım
Çok güzel olmuşSlmlar kızlar balkona sedir aldık. Şu sıralar favori mekanım
Teşekkürler kaydettim
Ohhh çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın
Teşekkürler kızlarÇok güzel olmuş
Yaa neler yapacaksın merak ettim2 Cam daha sildim balkon kaldı yarına ya dolapları yada balkonu bitiririm. Yağmur yağma ihtimali de varmış
Markete gittim geldim yemek yapacagim birazdan.
Ufak tefek isler bile çok vakit harcıyor
Bu hafta böyle olsun diğer hafta biraz hayatıma neşe katacağım
BilmiyorumYaa neler yapacaksın merak ettim
Bilmiyorum
Allah kavuştursun kaç gün kalacakSlm kızlar, dün büyük oğlumu kuzenimle memlekete gönderdim anneannesine. Ama nasıl özledim kavga yok tartışma yok bitmeyen istek yok acayip boşluğa düştüm
Cumartesi biz gideceğiz memlekete. Her şeylerini özlüyor insan iyi de olsa kötü de küçük oğlum aşırı özlüyor ama duygusala bağladı keşke onu da gönderseydimAllah kavuştursun kaç gün kalacak
Sende dinlenirsin biraz.
Özleniyor yinede
Bir sonraki tatilde kesin ikisi de gider beraberCumartesi biz gideceğiz memlekete. Her şeylerini özlüyor insan iyi de olsa kötü de küçük oğlum aşırı özlüyor ama duygusala bağladı keşke onu da gönderseydim
Benim de teyzemler geliyo bugün. Yarın memlekete dönecekler annem Ertuğrulu gönder gelsin dedi olmaaaz dedim haftaya biz gitcez aslında ama daha önce hiç ayrı kalmadık kiSlm kızlar, dün büyük oğlumu kuzenimle memlekete gönderdim anneannesine. Ama nasıl özledim kavga yok tartışma yok bitmeyen istek yok acayip boşluğa düştüm
Biz ilk 4 yaşında göndermiştik 4 gün kalmıştı. Hiç de sormamıştı bizi zorla telefona geliyordu beyefendiBenim de teyzemler geliyo bugün. Yarın memlekete dönecekler annem Ertuğrulu gönder gelsin dedi olmaaaz dedim haftaya biz gitcez aslında ama daha önce hiç ayrı kalmadık ki
Yaa bizim mesafe çok fazla 10 saatlik yolBiz ilk 4 yaşında göndermiştik 4 gün kalmıştı. Hiç de sormamıştı bizi zorla telefona geliyordu beyefendi
Boşver o zamanYaa bizim mesafe çok fazla 10 saatlik yol