Popüler Konu Minimal Yaşam

Emma yi okuyodum aylar aylar önce yarım birakmistim yarım sayılmaz aslında 50 sayfa okuyabilmisim 🤣 ona devam ediyorum etmeye çalışıyorum diyeyim Tutunamayanlar daha akicidir herhalde 😂
3 tane kitap sipariş ettim kendime Amazonda kitaplarda indirim vardı . 2. Kitap yarı fiyatinaydi. Oğluma da bi kaç tane aldım . Emma biterse bitirmem gereken 4 kitap daha var 😁😁

Selam kızlar
Pazar gününü evde geçirdik hava soğuktu dışarıya çıksak ne yapsak dedik sinema da falan güzel film de yok.
Sadece mutfağı toparladım sabah
Akşam uzeride eşim yemek yaptı o sırada arkadaşlar aradı.
Ailecek evi toparladık arkadaşlarımız geldiler oturduk.

Sabah güzel geçti
Çayı demledim o sırada Eylül uyandı
Kahvaltısını hazırlayıp yatakları topladım.
Evi havalandırdım giyindim
Kızım hazırlanırken beslenme çantasını hazırladım. Evden çıktılar.
15 dk bakliyat dolabını düzenledim
Kendi kahvaltımı yaptım
Mutfağı topladim süpürdüm

Öğleden sonra altınımı almaya gideceğim.
Markete gideceğim.

Dün yemekten kaldı yanına corba yapacağım.

Kitap okuyacağım.

Bakım yaparım kendime şimdilik planım böyle
Ohh Allah bereket versin daha çogalsin altınların inşallah 🥰

Geçen gün spor yaparken heros köpeği farketti yakalamaya çalıştı hep çok komikti eline geçirse yerdi kesin. Veterinerin köpeğine saldırmıştı benim uysal kızım 😁😁

Eklentiler

• IMG_20241104_101859.jpg
    IMG_20241104_101859.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 18
Emma yi okuyodum aylar aylar önce yarım birakmistim yarım sayılmaz aslında 50 sayfa okuyabilmisim 🤣 ona devam ediyorum etmeye çalışıyorum diyeyim Tutunamayanlar daha akicidir herhalde 😂
3 tane kitap sipariş ettim kendime Amazonda kitaplarda indirim vardı . 2. Kitap yarı fiyatinaydi. Oğluma da bi kaç tane aldım . Emma biterse bitirmem gereken 4 kitap daha var 😁😁
Tutunamayanlar da aynı yazar genelde iç dünyasından bahsediyor arada normal hayattan bahsederken akıcı oluyor ahaa diyorsun tamam güzel gidiyor sonra çok derinlere gidiyor hızlı okuyunca ne dedi bu ne olmuş diye kalıyorsun.😅

Günaydınlar, hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladık, yoruldum demeyeyim annem gelinimiz çok yardımcı oldu ama ben hiç bir şey anlamadım. ne oturup bi çay içebildim, ne sakince nasılsınız iyi misiniz sohbeti yapabildim, çocuklar bi yandan çoştu, bi yandan tv izleyenler oldu falan derken eşime söyledim, bende önüme çay gelsin oturup ev sahibi gibi misafirlerimle ilgileneyim dışarıda kutluyoruz diye :KK70: bakalım malum bende çocuk çok 3 ayda bir doğum günü kutluyoruz :KK70::KK70:bi sonrakine ne oluruz artık.
Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun

Selam kızlar
Pazar gününü evde geçirdik hava soğuktu dışarıya çıksak ne yapsak dedik sinema da falan güzel film de yok.
Sadece mutfağı toparladım sabah
Akşam uzeride eşim yemek yaptı o sırada arkadaşlar aradı.
Ailecek evi toparladık arkadaşlarımız geldiler oturduk.

Sabah güzel geçti
Çayı demledim o sırada Eylül uyandı
Kahvaltısını hazırlayıp yatakları topladım.
Evi havalandırdım giyindim
Kızım hazırlanırken beslenme çantasını hazırladım. Evden çıktılar.
15 dk bakliyat dolabını düzenledim
Kendi kahvaltımı yaptım
Mutfağı topladim süpürdüm

Öğleden sonra altınımı almaya gideceğim.
Markete gideceğim.

Dün yemekten kaldı yanına corba yapacağım.

Kitap okuyacağım.

Bakım yaparım kendime şimdilik planım böyle
Bol bol altınların olsun inşallah 🙏
Darısı bizlerin başına

Geçen gün spor yaparken heros köpeği farketti yakalamaya çalıştı hep çok komikti eline geçirse yerdi kesin. Veterinerin köpeğine saldırmıştı benim uysal kızım 😁😁
Ya dün benim kedim de çok acayip davrandı
Eşim tararken birden saldırdı kanattı kolunu

Sonra benim yanımda yatıyordu koltukta azıcık öpüp seveyim dedim
Elime saldırdı bırakmıyor her yerimi ısırdı yırttı kanattı

Gece yanıma gelir yatar eşimin yanına yatmaz çok hareket ediyor diye
Bu sefer aramıza girdi yattı biraz sarıldım öptüm sonra arkamı döndüm
Sinirlendi saçıma sarıldı tırnaklarını kafama geçirdi saçımı cekip koparmaya calışıyor

Sakin sakin bekledim sesimi çıkarmadan
Bıraktı çok şükür arkasından gittim ağzına yüzüne saç geldiyse yutmasın diye🤦‍♀️

Sinirlendi saçıma sarıldı tırnaklarını kafama geçirdi saçımı cekip koparmaya calışıyor

Bıraktı çok şükür arkasından gittim ağzına yüzüne saç geldiyse yutmasın diye🤦‍♀️
Ya niye öyle yaptı acaba başka kedinin kokusunu felan alınca sinirlenebiliyorlar öyle bişey mi oldu .

Ya niye öyle yaptı acaba başka kedinin kokusunu felan alınca sinirlenebiliyorlar öyle bişey mi oldu .
Benin aklıma da geldi ama ben hep başka kedileri severim 🙈canına tak ettiyse bilemeyeceğim tabi😂😂

Eşim sen çok şımartıyosun ondan böyle diyor😬

Milletin kedisi sevsin diye şekilden şekile giriyor bizimkini bırak sevmeyi izin vermese evde yaşayamacaz o hale geldik diyor😂😂

Çok konuşma gerçekten atılacaksın evden dedim😂😂😂

Sanki dün lücifer gibi davranan kendisi değilmiş gibi ponçik ponçik yatıyor🙈

Kızlar balık yağı konusunda danışmak istiyorum size

Oğluma möllers kullandım
Carlson du galiba yanlış yazmadım umarım onu kullandım
Araştırırken krill oil varmış tablet şeklinde onun daha iyi olduğunu okudum onu doktora sorup öyle alacağım
Aranızda kullanan yada tanıdığı biri kullanan oldu mu

kızgınlık dönemidir, o zamanlar biraz agresif oluyorlar diye biliyorum.

Benin aklıma da geldi ama ben hep başka kedileri severim 🙈canına tak ettiyse bilemeyeceğim tabi😂😂

Eşim sen çok şımartıyosun ondan böyle diyor😬

Milletin kedisi sevsin diye şekilden şekile giriyor bizimkini bırak sevmeyi izin vermese evde yaşayamacaz o hale geldik diyor😂😂

Çok konuşma gerçekten atılacaksın evden dedim😂😂😂

Sanki dün lücifer gibi davranan kendisi değilmiş gibi ponçik ponçik yatıyor🙈
Sabah eşimde saldırıya uğramış 😁 noluyo acaba bunlara dolunay felan mi var

kitapları amazon, DR ve bkmkitap, kitapsec arasında karşılaştırıyorum ben de

X