Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gündür bizim evde bir kaos vardı resmen misafirler kurslar derken bugün dinleniyorum şükür 1 hafta oldu kitaba başladım 40. Sayfaya gelebilmisimPazara gittim geldim.
Bugünün görevi tamamlanmış oldu.
İyi yolcuklar canım Bende diğer hafta içi halledeyim temizliği Çarşamba perşembe gidiyoruz bizde nasipse bakalım güzel geçer inşallahSlmlar,
Dün üst katı temizledim, bugün de alt katı. Nevresimleri yıkadım, bol bol çamaşır ser topla katla. Banyo WC vs halledildi. Yarın sabah memlekete gideceğimiz için evi temiz bırakmak istiyorum. Çok yoruldum çok sıcak ama bitti çok şükür
Size de iyi yolculuklar uzun kalacak mısınız? Ben ağustosun son haftasına kadar kalırım sanırımİyi yolcuklar canım Bende diğer hafta içi halledeyim temizliği Çarşamba perşembe gidiyoruz bizde nasipse bakalım güzel geçer inşallah
Sağol Biz en fazla 12 gün felan diye düşündük. Ben evimi özlerim kalamam ki o kadarSize de iyi yolculuklar uzun kalacak mısınız? Ben ağustosun son haftasına kadar kalırım sanırım
Ben de düzenimi özlüyorum aslında ama yine de memleketimi daha fazla özlüyorum sanırımSağol Biz en fazla 12 gün felan diye düşündük. Ben evimi özlerim kalamam ki o kadar
Çok güzel, çok ferah, çok şık, çok rahatSelam kızlar yatak odasının şeklini değiştirdim bayadir aklımdaydı bugün işim olmayınca yaptım
Sonra arkadaşlar kahve içmeye aradılar hızlıca evi nasıl topladim hatırlamıyorum buraya yoğunlaşınca diğer işler kalmıştı.
Bugün de böyle geçti hafta sonuna geldik bile
Tatil de daha çok yorulduk sankiKaç gündür bizim evde bir kaos vardı resmen misafirler kurslar derken bugün dinleniyorum şükür 1 hafta oldu kitaba başladım 40. Sayfaya gelebilmisim
Oh mis gibi ya şöyle sakinlik ferahlık saatlerce oturup huzur bulacaksınMemleketten selamlar
Sağol canımÇok güzel, çok ferah, çok şık, çok rahat
Güle güle kullansınlar hayırlı olsunOğluma çalışma masası ve kitaplık aldık sonunda, fiyatlar nasıl uçmuş
Çok güzel olmuş canım çok ferah olmuşSelam kızlar yatak odasının şeklini değiştirdim bayadir aklımdaydı bugün işim olmayınca yaptım
Sonra arkadaşlar kahve içmeye aradılar hızlıca evi nasıl topladim hatırlamıyorum buraya yoğunlaşınca diğer işler kalmıştı.
Bugün de böyle geçti hafta sonuna geldik bile
Hadi bakalım inşallahİşim yeni bitti bugünlük
Corba yaptım eşim yemek yaptı
Elektrikle ilgili küçük bir iş vardı onu yaptı.
sofrayı toplarladik
Pes ettim artık
haftaya gerçekten tatil yapacağım buraya yazıyorum
Sağol canimÇok güzel olmuş canım çok ferah olmuş
Hadi bakalım inşallah
Slmlar,
Dün üst katı temizledim, bugün de alt katı. Nevresimleri yıkadım, bol bol çamaşır ser topla katla. Banyo WC vs halledildi. Yarın sabah memlekete gideceğimiz için evi temiz bırakmak istiyorum. Çok yoruldum çok sıcak ama bitti çok şükür
Ben de evi temizleyip annemin köydeki yazlık eve geldim, yalnız değilmişim :)İyi yolcuklar canım Bende diğer hafta içi halledeyim temizliği Çarşamba perşembe gidiyoruz bizde nasipse bakalım güzel geçer inşallah