Selamlar, bugün boş günüm Sabah eşimle ortanca kızı gönderip büyük ve kücük olanla kahvaltı keyfinden sonra, evi topladık, robotu çalıştırdık, bulaşık mak boşalttık ve fındıklı kek yaptık, bu arada gratiste tüüüüm ürünler %50 indirime girmiş alacaklarınız varsa koşun Sonra kahvemi yaptım aldım tlf elime, gratis alışverişimi yaptım onlinedan, indirim olursa alacaklarım nelerdi liste yapmıştım zaten, şampuan, saç kremi, ped, diş macunu, diş fırçası, oje, pamuk, saç boyası, kızlara bebek kolonyası, bebe şampuanı falan aldım, eşime de traş kolonyasıyla roll on deo aldım, indirim en çok ojeler için işime yarıyo, sürekli kullandığım french ojelerini yarı fiyatına alıp stokluyorum yoksa tanesi 32 lira

Güle güle kullan
Ben baya stoklu almışım yedekler yeni bitti

Fırçaları yıkadım cekmece içini düzenledim
Çöpleri attım yemek molası verdik
Mutfağı toplayayım son halini paylaşacağım.

Mia- süper görünüyo tertemiz Eskiden hiç ürün stoklama huyum yoktu benim ama şuanda indirimli fiyatla indirimsiz fiyatlar arasında uçurum olduğu için banyodaki tek kanatlı dolaplardan birini stok dolabına çevirdim, şampuan, saç kremi, makyaj temizleyici, güneş kremi, vücut kremi ve oje stokluyorum indirimden birer ya da ikişer tane, bitince stoktan alması kolayıma geliyo

İyi akşamlar kızlar
Yorgunum dostlar yorgunum yorgun
Arkadaşa geçmiş olsuna gittik. Elim boş gitmiyim diye poaça yaptım, poaça hamuru yoğurmuşken bi de pizza hamuru yoğurayım akşam yemeği olsun dedim. O ara kızımı yıkadım. Poaçalar pişince gittik 1 saat kadar oturup döndük. Pizzayı yaptım yedik mutfak topla vs derken şimdi çay içip dinlenmek istiyorum. Çok uykum var çok, cuma günleri çok yoğun geçiyor haftasonu tembellik yapabilsem keşke

Aynen stoklamak iyi oluyor bende denemek için baya ürün almıştım mini mağaza gibi olmuştu
Sen birde herseyi daha detaylı yapıyorsun daha kolaylık olur.

Hamur işi yorucu olur eline sağlık
Dinlen çayımızı içelim

Esiminde tatilden beri nezle gibi kediye alerjisi vardı önceden ama o uzun tüylüydu çok dökuluyordu benim bile koku hasasiyetim olmuştu bu kedide öyle birsey yaşamadım
Haftaya kadar geçmezse başka birine vereceğiz sanırım
O kadarda benimsemistim ama eşim Dr gitti antibiyotik kullandı iyilesemedi bir türlü

Kedi köpek besleyen insanlara saygım sonsuz, inanılmaz derecede zor geliyo bana belki çok tempolu bi hayatım var, yeterince sorumluluğum var diye bilemiyorum, belki de yeteri kadar sevmiyorumdur, evde hayvan beslemek atom parçalamak kadar zor benim gözümde

Yaaaaaaa

Benim ve büyük kızında alerjisi var umarım bizde çok zorlanmayız eşin gibi

Benim büyük kızım diyor ki anne ben seni bir hayvan ile aynı evde hayallerimde bile düşünemiyordumo derece imkansızdı yani ben bile yaptıysam herkes yapar

Bence o kadar zor değil gerçekten isteğin zaman . Özellikle kedi zor değil kuş beslerken o daha zordu benim için
Ben çok seviyorum önceden kediden köpekten çok korkardım. Şimdi kediyi severken fazla sevgiden boğuyorum oğlum ondan 5 kat daha zor

Slm kızlar yorucu bir cumartesi daha bitiyor
Sabah çocuklarla deniz kenarında kahvaltı yaptık sonra da onları denize soktuk genizleri açılsın dedik
Öğlen eve döndük çocukları yıkadım sonrasında çamaşır çamaşır ödev çamaşır ödev ödev çamaşır
Yemek yaptım mutfak topladım şimdi de neskafemi içiyorum çocuklar uyuduğu gibi yatış moduna girerim sanırım

Selam kızlar
Seramikleri seçmiştim
Ama Ege seramik bayileri baktığımda vardı konuma gittiğimizde öyle bir mağaza bulamadık
2. Adrese gittiğimizde o markanın ürünlerini satmadigini söylediler.
Zamanımız yetmediği için başka bir markaya da bakamadik.
Önümüzdeki hafta içi diğer seramik magazalarina bakacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…