kavs ne yaptın.gittinmi yürüyüşeMerhaba kızlar.
Ben bir arkadaşımla günlük yürüyüş yapıyorum bir süredir. Bugün yürüyemeyecek. İşi çıktı.
Kararsızım şimdi. Sizden fikir almak istedim.
Başka arkadaşı arayıp yürüyüşe çıksam mı? Evi temizlemem lazım. Ona mı başlasam?
Çocuklar okulda. 12. 15 de benim getir yedir götür mesaisi başlar. Ne yapayım sizce?
hep tuhaf gelmiştir bu hayvan bana.neden yani neden kahvaltını onunla yapıyorsun karga kardeşKarga kahvaltısını yapmadan uyanmazsak olmaz bir şey kaçırırız Allah muhafaza
huhhhuwwwww
Sarki soylemek suretiyle agzindan peyniri dusurdugu gunden beri kendi hacetiyle kahvalti yapiyor..hep tuhaf gelmiştir bu hayvan bana.neden yani neden kahvaltını onunla yapıyorsun karga kardeş
Aslında tüketim odaklı olmaması güzelhep tuhaf gelmiştir bu hayvan bana.neden yani neden kahvaltını onunla yapıyorsun karga kardeş
Arkadaşları aradım. Herkesin işi vardı. Ben de tek çıkmadım.kavs ne yaptın.gittinmi yürüyüşe
Benim de anakart yanmıştı..mecburen yenisini almıştık. Zaten astarı yüzünden pahalı geliyordu.Selamlar
Bugün bol bol paylaşım yapacaktım ama
Bulaşık makinesi için servisle görüştük
Anakart yanmış fiyatı 2 bini bulurmuş parça servis ücreti
Internetten yarı ankastre model beğendim
Onu sipariş etti eşim.
Bulaşık makinesinden memnundum ama nasip böyleymiş
Sağol canim
Aynen çok pahalı malesefBenim de anakart yanmıştı..mecburen yenisini almıştık. Zaten astarı yüzünden pahalı geliyordu.
Hayırlı olsun yeni makinen. Güle güle kullan.
Sağol canim bu exradan çıktı
Eline sağlıkArkadaşları aradım. Herkesin işi vardı. Ben de tek çıkmadım.
KK dan bir arkadaşı aradım. Bayağı konuştuk.O arada o çocuklarına kahvaltı yaptırdı. Ben de öğle için yemek işini aradan çıkardım. Bir iş bitmiş oldu. Mutfağı topla vs.
Çamaşırlar çabucak birikiyor. Böyle olunca ipin ucu kaçtı. Onu ayarlayamadım. İnşaallah onu toparlamak istiyorum.
Az önce arkadaşla kahvemi içtim. Biraz enerjimi aldım. İkindiyi kılıp çamaşıra girişeyim.Ne yapsam kâr.
Benim çocuk sayısından ve de eşimin hergün değişmesinden kaynaklı çabucak birikiyor çamaşır.Eline sağlık
Günde 1 makine çamaşır yıkıyorum
Hem yormuyor hem birikmiyor
GünaydınlarrrKulaklığımı taktım. Arkadaşla konuşa konuşa katladım bitirdim çok şükür çamaşırları. Böyle olunca yorulmadım yoksa gerçekten gözümde büyüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?