Selamlar
Bu ara motivasyonum biraz düşüktü
İyi aile yoktur kitabını okudukça kendi eski anılarımı hatırladım ve bir süre etkisinden kurtulamadım o yüzden kitabı okumaya ara verdim.
Bu arada kitabın her cümlesine katılıyorum.

Bugün kur'an-ı kerim okumaya başladım
Ve sağlıklı beslenmeye karar verdim.

İnsanı sarsıyor değil mi

Genel olarak aklıma gelen çocukluk anılarım güzel ama bazen bazı sahneleri annemle babamın aralarında konuştuğu bazı cümleleri hatırlıyorum ve çok fazla hüzünleniyorum..
Çocukluk çağlarında olan biteni gerçekten insan kaç yaşına gelirse gelsin unutmuyor ve değersizlik hissi hiç silinmiyor o kadar korkuyorum ki çocuğumun zihninde yaptığım yanlış bir davranış veya söylediğim yanlış bir sözün kalmasından..
Şuan bebek olduğu için sürekli uyarmak durumunda kalıyorum 6 yaşındaki oğlumu ve bazen sert söylüyorum bunu, ilk defa geçenlerde yüksek sesle isyan etti * Neden hep kızgın konuşuyorsun * dedi 2 gün kendime gelemedim son zamanlarda benden korktuğunu ona sürekli kaşlarımı çatıyormuşum

Selamlar
Ben henüz o kitaba başlamadım. Ama iyice merak ettim ve korktum şu an
Bu sabah benim de içimden geldi ve yasin açıp dinledim.
Kuran okumayı unuttum bir yerlerden başlayıp tekrar hatırlamak istiyorum. Türkçe meali de var aslında ordan da anlayarak okumak harika olur. Maneviyat önemli..

Kitap aslında bir yönden iyi geliyor
Ailem belki istem dışı kötü davrandı çünkü bazı şeyler toplumsal olarak normal kabul edilmişti
Onlarda ailesinden böyle görmüştü
Geçen yıl annem kızımla oyun oynarken içim burkuldu anne bize niye böyle davranmadın dedim
Şaşırdı o zaman gençtim bilmiyordum dedi.
Bir yandan kızıma çok iyi baktı yaş aldıkça daha saygı duydu fikirlerimize bu bile iyi geliyor
Ama bazı şeyler yaşanmadan bitti hayatımda
Bu günümüze şükür neyseki

Kuran okumak çok iyi geldi
Ama bugün okuyamadım
Nüfus cüzdanı ve ehliyet için başvuru yapmakla uğraşıyoruz sağlık raporu için başvurduk saat 2 de almam lazım
12 de veli toplantısı var oraya gideceğim şimdi
İsler bitince okuyacağım
Anlamını da okuyorum mutlaka çünkü ne olduğunu bilmem gerekli ve içim ferahladi okudukça çok iyi geldi.

Şişelerin çok güzel bunu benim de yapmam gerekiyor. Britadan içiyoruz suyu ama sofraya koymalık sürahi doldurmam lazım çünkü çocuklar sürekli su istiyor

Nüfus cüzdanı ve ehliyet için basvurumuzu yaptık
Haziran son tarihmiş burdan duyurumuzu yapalım

4 kez dışarıya gittim geldim ben pert...

Kirtasiye ye gittim kendime kalem ve notluk aldım.
Ajandam ortalarda geziyor bazen eşim telefonla konuşurken not alıyor.
Kızımda kendine kalem seçti birazdan kalemleri duzenleriz birlikte

Ooo afiyet olsun

Şişelerin çok güzel bunu benim de yapmam gerekiyor. Britadan içiyoruz suyu ama sofraya koymalık sürahi doldurmam lazım çünkü çocuklar sürekli su istiyor
Teşekkür ederim.
Böyle iyi oluyor gün içinde su problemi kalmıyor
Arıtma takamazsak brita benimde aklımda
Damacana işi zor oluyor.

Haziran son muymuş? Benimkiler de eski

Teşekkür ederim.
Böyle iyi oluyor gün içinde su problemi kalmıyor
Arıtma takamazsak brita benimde aklımda
Damacana işi zor oluyor.
Damacana hem görüntü olarak beni rahatsız ediyordu hem pandemi dönemi hiç içim rahat etmedi kullanırken britayı sevdim pratik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…