Çok çok sevindim, sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallahKızlar bu paçalı donu balayında gezerken çok beğenip almıştım, direk kız bebeğe odaklanmışım farkında olmadan
Herşeyi elememe rağmen bunu unutmuşum
Ama iyiki unutmuşum cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak Allah kısmet ederse
2 ay önce depresif takıldığım konu şimdi nasıl da değiştirdi hissettirdiklerini, gerçekten her işte bir hayır varmış bekleyip görmek sabretmek lazım
Amin inşallahÇok çok sevindim, sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah
Kızlar bu ara elime telefon alıp bırakamadığımı farkettim. Bu da benim tüm hedeflerimi ve uyku düzenimi bozdu. Ayrıca gece uykuya geçişte de sıkıntı yaşar oldum.
Bana bir grup terapisiii . . .help meee
Kolay gelsinakşam ikramlık için alışveriş yaptım.
tuzlu çörek ve mayalı poğaçayı yaptım, buzluğa attım.
muffin de yapacaktım. kağıt almayı unutmuşum
bu akşam
21'de sporum var.
öncesi yemek faslı olur.
çamaşır atarım.
yarın temizlikçi gelecek bir iki yer temizlerim öncesinde. portmanto vs gibi.
muffin yaparım.
İşten vaktim yok o sebeple temizliği yardımcıya devrettim. kalanı kendim toparlarım. :)Kolay gelsin
Yardımcı gelince isler daha hızlı biter sana da kolay olur
Birde Uykuya hazırlanmak önemliKızlar bu ara elime telefon alıp bırakamadığımı farkettim. Bu da benim tüm hedeflerimi ve uyku düzenimi bozdu. Ayrıca gece uykuya geçişte de sıkıntı yaşar oldum.
Bana bir grup terapisiii . . .help meee
Aynen çok iyi düşünmüşsünİşten vaktim yok o sebeple temizliği yardımcıya devrettim. kalanı kendim toparlarım. :)
Kisitlanmak tetikleyici bir duygudurTeşekkürlerMia-
Evet kısıtlama duygusu bende iç isyana yol açıyor.Telefonu kısıtladığımda(düşündüğümde dahi) elim daha sık gidiyor telefona. Mutsuzluk hissediyorum. En iyisi kısıtlama olmadan kararlı olup daha az eline almak.
Dün uyuduğum saatten 1.5 saat önce bıraktım. Kapattım telefonu hatta. Yatağa gittim. Kendime de aferin dedim.
Ben hem çok iradeli hem çok iradesiz olabiliyorum. Malum ikizler burcu. Aram yok.Bu burç meselesi olmasa suçlu da bulamayacağız piyasada.
Geçen ay diyetisyene gittim. Gayette güzeldi kilo verimi ama sonuçta o liste sürdürülebilir değildi. Benim istediğim günlük akış içinde yemek miktarını belirlemekti. Pek uyuşamadık diyetisyenle.☺ O çorba yazmış ama evde çorba yok mesela. Diğer yemekten yesem uygun miktarda kısmını, listeye uymalısın'a çevirince benim için sürdürülebilir olmadı. Bıraktım. Mutsuz oldum çünkü. Ona da söyledim bu duygularımı. Bırakınca da evet daha çok yedim. Şimdi daha dengeye oturdum.
Ooo çok hamarat gördüm seniSlmlar
Bugün boş günüm. Ev berbat durumdaydı.
Komple süpürüp sildim.
Çamaşır yıkayıp serdim.
Mutfağı toplayıp bulaşık mak. Çalıştırdım.
WC lavabo yıkadım banyoyu sildim.
Katlanması gerek küçük bir dağ yığını çamaşır var
Büyük oğlumun sınıfı karantinaya girdi. Amcası aldı okuldan bugün dedesigilde şu anda.
Küçükleyiz. Uyursa kendime filtre kahve yapıcam
Dikkat et kendine mikanSlmlar
Bugün boş günüm. Ev berbat durumdaydı.
Komple süpürüp sildim.
Çamaşır yıkayıp serdim.
Mutfağı toplayıp bulaşık mak. Çalıştırdım.
WC lavabo yıkadım banyoyu sildim.
Katlanması gerek küçük bir dağ yığını çamaşır var
Büyük oğlumun sınıfı karantinaya girdi. Amcası aldı okuldan bugün dedesigilde şu anda.
Küçükleyiz. Uyursa kendime filtre kahve yapıcam
Islak kekGunluk işlerim bitti
Markete gittim
Bir kısmını yerleştirdim
Ocak silip yemek yapacağım
Eylülün banyosu var.
Islak kek yapacagim
Odaları kontrol edeceğim her oda için 10 dk Bugün erteleme önleme günü
bak ben İkizler değilim ama Terazi'yim.TeşekkürlerMia-
Evet kısıtlama duygusu bende iç isyana yol açıyor.Telefonu kısıtladığımda(düşündüğümde dahi) elim daha sık gidiyor telefona. Mutsuzluk hissediyorum. En iyisi kısıtlama olmadan kararlı olup daha az eline almak.
Dün uyuduğum saatten 1.5 saat önce bıraktım. Kapattım telefonu hatta. Yatağa gittim. Kendime de aferin dedim.
Ben hem çok iradeli hem çok iradesiz olabiliyorum. Malum ikizler burcu. Aram yok.Bu burç meselesi olmasa suçlu da bulamayacağız piyasada.
Geçen ay diyetisyene gittim. Gayette güzeldi kilo verimi ama sonuçta o liste sürdürülebilir değildi. Benim istediğim günlük akış içinde yemek miktarını belirlemekti. Pek uyuşamadık diyetisyenle.☺ O çorba yazmış ama evde çorba yok mesela. Diğer yemekten yesem uygun miktarda kısmını, listeye uymalısın'a çevirince benim için sürdürülebilir olmadı. Bıraktım. Mutsuz oldum çünkü. Ona da söyledim bu duygularımı. Bırakınca da evet daha çok yedim. Şimdi daha dengeye oturdum.
Ben diyetisyenciğime dedim ki, 6 öğün yemek mi olur!? 3 ana istemem 2 olsun. Aralıklı oruç olsun. O metabolizma yavaşlar diye 2 ana 2 ara öğün koydu.bak ben İkizler değilim ama Terazi'yim.
Duygum mu mantığım mı ağır bastı ona göre hareket ediyorum.
senin ve benim gibiler o kısıtlanmış diyetlerle yapamıyor. Karatay'da rahat etmiştim ben.
2 kural var.
-yasaklı yiyecekler var yememen gereken.
-öğünler arası 5 saat bırakacaksın.
ben en rahat bununla düzenlemiştim yemeğimi.
kitabını alıp okuman lazım mantığı tam anlamıyla kavraman için.
Sporun içeriğini merak ettim. Ben de gidiyorum normalde. Sabah saatleri benimki. 2 gün plates, 2 gün aerobik stepakşam ikramlık için alışveriş yaptım.
tuzlu çörek ve mayalı poğaçayı yaptım, buzluğa attım.
muffin de yapacaktım. kağıt almayı unutmuşum
bu akşam
21'de sporum var.
öncesi yemek faslı olur.
çamaşır atarım.
yarın temizlikçi gelecek bir iki yer temizlerim öncesinde. portmanto vs gibi.
muffin yaparım.
Teşekkürler tavsiyelerin için.Kisitlanmak tetikleyici bir duygudur
Kaybetme korkusu gibi
Ama bu alışkanlığın yerine başka birsey koymak daha iyi geçiş sağlar
Mesela Yemek konusunda çok detaycı ol
Çoğu yiyeceklerden soğumamın sebebi damak zevkime uymadiklarini düşünmekle başladı
Seçici olduğum da ise seçenekler azaldı.
Bazı alışkanlıklar düşünce ile başlıyor.
Kendimizi korkutmadan tehdit etmeden yapmak lazım.
Canım istediğinde alıyorum yiyorum.
Sonra hiç aklıma bile gelmiyor uzun süre.
İşte öncelik kendinizi tanımakla başlıyor
Sonra alışkanlık oluşturmak gerekiyor
Ve devam ettirmek önemli
Bir zaman sonra sana göre olup olmadığını görmüş oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?