ekstra işler yerine çocuklara banyo koy :)Ders programım değişti. 2 gün yarım gün 1 gün boş şekilde çok daha iyi oldu benim için.
Temizlik rutinimi şu şekilde güncelledim:
Pazartesi: süpür/sil (kendim süpüreceğim)
Salı:WC-lavabo-banyo yıka(detaylı)
Çarşamba: süpür(makine)+ekstra bir iş
Perşembe/cuma en yoğun günlerim anca yemek vs ile uğraşabilirim.
Cumartesi: süpür(makine) + ekstra bir iş
Pazar: BOŞ
Pazar günü eşim okulda anca çocukların isteklerine banyosuna vs yetişebilirim.
Ekstra işleri odak noktasından seçicem.
Bu haftaki odak noktam: Yatak odası
Kolay gelsin güzel telaslar bunlarbu hafta benim totoma motor takma haftam
Kızıma doğum günü yapacağım.
menüm:
-Pasta (arkadaşım pastacı, o yapacak şeker hamursuz)
-pancarla renklendirilmiş makarna salatası (yoğurtsuz)
-mayalı poğaça
-tuzlu kurabiye
-muffin
-havuçlu toplar
bunların 3ünü salı günü yapıp buzluğa atacağım.
2sini de cumadan yapıp dolapta hazır bulunduracağım.
süslemeyi arkadaşımla birlikte yapacağız. kızıma pamuk prenses kıyafeti aldım.
Perşembe günü temizlik için yardımcılar gelecek.
bakalım umarım sorunsuz şekilde altından kalkarım
ayy kesinliklee, o da bayaa büyük bi iş bizim evde :)ekstra işler yerine çocuklara banyo koy :)
bu hafta benim totoma motor takma haftam
Kızıma doğum günü yapacağım.
menüm:
-Pasta (arkadaşım pastacı, o yapacak şeker hamursuz)
-pancarla renklendirilmiş makarna salatası (yoğurtsuz)
-mayalı poğaça
-tuzlu kurabiye
-muffin
-havuçlu toplar
bunların 3ünü salı günü yapıp buzluğa atacağım.
2sini de cumadan yapıp dolapta hazır bulunduracağım.
süslemeyi arkadaşımla birlikte yapacağız. kızıma pamuk prenses kıyafeti aldım.
Perşembe günü temizlik için yardımcılar gelecek.
bakalım umarım sorunsuz şekilde altından kalkarım
O temel iş olduğu için yazmadımekstra işler yerine çocuklara banyo koy :)
Sağlıkla büyüsünler :)19u da benim ortanca kuzumun doğum günü ama artık sadece pasta çay/meyve/çerez'e evrildik, çünkü herkesi bir araya getirmek çok zor olmaya başladı. yakın aile ile akşam yapınca pasta börekte olmuyor yemekte olmuyor (babam geç geliyor, kv o saatte yemeyim diyor vs derken)
küçüğüm deniz kızı olacakmış, kostüm alıcam 2 kıza mecburen
Tabiki bende detaylı temizlikte hep son ses müzik açarım bütün mahalle beni dinler acayip motive oluyorumKızımı okuldan aldım geldim ev işleri ise sürünüyor hizlanmam lazım
O sebeple motive amaçlı müzik açıp bol bol hareketli zaman dilimine girmek üzereyim
Bazı araştırmalara göre her ev işinde bir miktar kalori yakıldığı konusunda sonuçlar ortaya çıkmış
Çok detaylı bilmiyorum öyle bir yazı okudum
Genelde böyle hareketli işleri spor niyetine yapıyorum o kafayla yapınca daha iyi geliyor.
Kilo problemim yok ama hareketsiz kalmak da ayrı bir sağlık sorunu oluşturuyor.
O yüzden ne yapıyoruz hareketsiz kalmıyoruz
Evet müzik ve ev işi başlasın
Sonra kahvemle gelirim yine
Benim küçük kızında çadırı vardı 1 parçası kırılmış illa tak dedi zorla taktık 2 gündür içinden çıkmıyorKahve molasina geldim
Eylülün odasındaki oyun çadırını çıkarttım birini bulup ona vereceğim.
Oda ferahladi supurdum sildim iyi oldu.
Kıyafet dolabimdan da biraz eleme yapmıştım
Yakında giyecek kıyafetim kalmayacak
İzin veriyor vermese evde bir yer bulurdum mutlakaEylül kadırmana izin veriyor mu çadırı
Bizimki bazen fotolarda eski kıyafetini görünce giyicem diye tutturuyor yok diyorum artık o kıyafet küçüldü
Mesela oyuncakların arasından bir şey bulmaya çalışınca sinirleniyor ele biraz dediğimde de hepsini seviyorum diyor
Eksik hiç bitmiyorslm millet.nasılsınız.bol harcamalı günler geçiriyorum.8ihtiyaçlar dahilinde hepsi) bir bot ve bir ayakkabı aldım.şuan kullandığımla sezon sonu vedalaşacağımız için indirim değerlendirdim.
doğalgaz ve elektrik daha gelmedi.merakla beklemedeyim nekadar gelecek diye.telefon faturama +5 lira eklenmiş vergiler vs diyerekten.sözleşme yapıyorsun 1 yıllık u kadar diye ama onlar sözleşmeye sadık kalmıyor puffff.
geçen günlerde maaş farkım yattı dolar aldım onunla.
annemler bizdeler hala.oyüzden yemek sıkıntım tamamen kalktı.her konuda yardımcı olmaya çalışıyor annem.
geçen gün salonun perdeleri,camlar,balkon kapısı,odakapısı,koltuklar vs temizlendi.bu hafta sonuda mutfağa bakacaktık .ctesi tüm gün dışardaydık.pazarda hiç bişey yapasım gelmedi .
kozmetik ve kişisel bakım eksiğim var.yaşlanma karşıtı alacağım fiyatlar dehşetul vahşet durumda.
küçüğün kıyafetlerinden 3 parça eledim.elenecek daha baya var ,dolapları çok dağılmış bi toparlamam lazım
Bende sıkılıyorumBende mutfaktaki halım şaggy di malüm robot gelince değiştireyim dedim ama incelerden kestirdim
Ben çok çabuk sıkılıyorum eşyalardan yaaaa niye böyle oluyor bilmem aldığım kıyafetten eşyadan çok çabuk hevesim geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?