Yaaaa güle güle kullanSelam kızlar sevgililer günü hediyemi aldı eşim robot süpürge
Canım eğer yazmak istemiyorsan özelden yazar mısın? Nasıl farkettin bi de hangi marka başını desen anlarız sanki. Kayıtlı karttan mı almış.Bugün eylülün dolabını düzenledim
Kucuk gelen kıyafetleri ayirmistim
Lekeli olanlarida ayirdim
Yenileri yıkadım yerleştirdim
Bunlar bizi yaza kadar idare eder hatta 1 beden büyük aldım başlarına birsey gelmezse önümüzdeki yılda giyer
Ben hep bildiğim güvenilir yerlerden alışveriş yaparım ama o bilindik bir marka 2 kere para çekmiş hesabımdan ilk defa başıma geldi neyseki çözdük durumu dün iadesi yapılmış.
Iyiki hesaplarımı kontrol ediyorum sürekli ne harcadım biliyorum yoksa arada kaynar giderdi.
Güle güle kullanSelam kızlar sevgililer günü hediyemi aldı eşim robot süpürge
Özelden yazarımCanım eğer yazmak istemiyorsan özelden yazar mısın? Nasıl farkettin bi de hangi marka başını desen anlarız sanki. Kayıtlı karttan mı almış.
HosgeldinGünaydınlar minimal gençlik
Dün itibari ile evimize döndük. Güzel vakit geçirdik, çocuklar çok mutlu oldu. Farklı bir deneyim oldu onlar için.
Bugün kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Odaları toparladım. 3. Makine çamaşır yıkanıyor bi 3 tane daha yıkasam biter mi bilmem
WC lavaboyu yıkadım. Fırsat bulursam evi süpüreceğim.
Akşam yemeği için buzluktan yeşil fasülye ve domates çıkardım. Çorba pilav yeterli olur sanırım.
Çok şükür iyileştim. Çocuklar biraz hasta olacak gibiydiler onlar da iyi şimdi. Plan program yapıcam üstümdeki yorgunluğu atınca
Iyilestin mi nasılsın
Aynen dinlen şimdi okul öncesi az gün kaldıÇok şükür iyileştim. Çocuklar biraz hasta olacak gibiydiler onlar da iyi şimdi. Plan program yapıcam üstümdeki yorgunluğu atınca
HoşgeldinMenü oluşturdum. Buzluğu eritmeye çalışacam artık
Pazartesi/Salı: bamya-pilav-çorba
Çarşamba/Perşembe: etli nohut-pilav-turşu
Cuma: ıspanak kavurma-çorba
Cumartesi: makarna-çorba
Pazar: içli köfte-salata
Hoşgeldin mikanımUzun zamandır kendimle challenge yapmamıştım
7-14 Şubat arası paketli ürün tüketmeme konusunda challenge yapıcamkatılmak isteyen buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?