Ben assolistimDemek o buluşmada sen de vardınkıskandım
Ben ödüle de karşıyımBenim bir yeğenim var annesi bebekken çocuk güzel yerken bitirmesi için zorlardı ağzına tıkıştırırdı yemekleri. O çocuk şu an 6 yaşında. Asla sofraya oturmuyor. Hala annesi peşinden koşarak yemek yedirmeye çalışıyor. Yapılı da bir çocuk yemiyor demezsin. Bak valla bu bence istismardı. Kötü niyetli değildi ama baştan sona hatalı davranış çocukta sofra travması yarattı bence. Ama diğer türlü tabağını bitirirsen çikolata vereceğim gibi bir zorlama istismar olamaz bence
Ben de motivasyonun içten gelmesinden yanayım, ama bazen oluyor işteBen ödüle de karşıyım
Ben de motivasyonun içten gelmesinden yanayım, ama bazen oluyor iştedaha çok babamız yapıyor
Alıştırmamak lazım tabi
Çok kötü birsey değil tabiki de
Ama büyüdükçe her yaptığı şeyde karşılık bekleme olasılığı artmış oluyor.
Bir de yiyeceğin özellikle sağlıksız yiyeceğin ödül olarak verilmesi ilerde yeme bozuklukları yapıyormuş.
Çok kötü birsey değil tabiki de
Ama büyüdükçe her yaptığı şeyde karşılık bekleme olasılığı artmış oluyor.
Len onu örnek verdim takılmayın bu kadarBir de yiyeceğin özellikle sağlıksız yiyeceğin ödül olarak verilmesi ilerde yeme bozuklukları yapıyormuş.
Çok da şey yapmamak lazımLen onu örnek verdim takılmayın bu kadar
Olmaz çikolata önemliLen onu örnek verdim takılmayın bu kadar
Ben 8 sene önce okumuştum o dönem çok faydasını görmüştüm ama tabii zaman aşımında beynim çöp kısma attı sanırım onları daBen şu an 2.sini okuyorum
Ben de ilkini okudum çok faydasını gördüm sonra nasıl yapılıyordu yaw dedi 2.sine başladımBen 8 sene önce okumuştum o dönem çok faydasını görmüştüm ama tabii zaman aşımında beynim çöp kısma attı sanırım onları da
Çocuklar benim de hassas noktam çok takılıyorum biliyorsun yanlış anlaşılmak istememÇocuklar benim hassas noktam.
O yüzden çok detaya girebilirim
Agresif bile oluyorum bazen o yüzden kusuruma bakmayın.
Tabiki de seni tanıyorum biliyorum canım için rahat olsunÇocuklar benim de hassas noktam çok takılıyorum biliyorsun yanlış anlaşılmak istemem
Onlara da bakalımBen bu bahsettiğiniz kitabı okumadım ama çocuklukta ihmalin izi: boşluk hissi kitabını okumuştum. Gerçekten şoka girmiştim nasıl yaa gerçekten mii diye okumuştum.orda da bilinmeden yapılan iyi niyetli hatalardan bahsediyor. Çözümler kitabını da listeye almıştım ama okumadım daha.
Hahahaha ben de yorum yapacaktım ama vazgeçtimLen onu örnek verdim takılmayın bu kadar