Popüler Konu Minimal Yaşam

Eveeeet, tüm ev süpürülüp silindi.
Koltuk takımı, masa sandalyeler silindi.
1 sepet çamaşır katlandı.
1 mak yıkanıp asıldı.
Bulaşık mak.boşaltıldı.
Wcler lavabolar yıkandı.
Akşam yemeği hazırlığı yapıldı(tepsi kebabı+pilav+salata+humus)

Yarının görevi salon kapısını silmek, hadi dinlenin biraz yarın 😅
Hay maşallah 😁

Yetişemiyorum senin görevlere yahu 🙈

Vestiyeri ve havlu, nevresim dolabımı düzenledim

Kozmetik ve takı kısmını kontrol etmiştim yakın zamanda, tekrar atılacak çıkmadı, elimdekileri bitirip tek ürün almayı planlıyorum bundan sonra, uzun süredir alışveriş yapmıyorum ama düzenli kullanmadığım için bitmiyorlar 🙄

TV ünitesini battaniye ve misafir yastık yorgan depolama alanı olarak kullanıyorum atılacak bir şey çıkmadı, genel anlamda düzenlendi

Koltuk silmeyi gözüm yemedi 😂 yarın salon kapısına girişirim okul dönüşü, gaza gelip hepsini silerim belki 🤭

1.vestiyer++++++++
2.tv ünitesi+++++
3.konsol++++++

4.takı/kozmetik
5.koltuk sil
6.masa ve sandalye sil/
7.kitaplık
8. salon kapısı

Mikan Mikan ilk üç görev tamam bugün kitaplığa bakarım

Selamlar
Bugün büyük oda hedefim
Koltukları sildim
Tülleri çıkarttım
Mola verdim
Bugün baştan sona odayı temizleyecegim

Bütün odalarda ki camları silmiştim

Kapıları en sona bıraktım tadilat devam ederken toz oluyor maalesef
Tozu gitsin diye siliyorum sadece

Slmlar oğlumun okuldaki ilk günüydü. Çok sevdi okulunu, öğretmenini, arkadaşlarını.. umarım daim olur. Çok duygulandım, boğazım düğümlendi.
neyse daha işlere girişmedim, küçüğü uyutunca uyumayı düşünüyorum 🤪

Valla ayakkabıları satmaya karar verdim. Bu yuzden vestiyerde eleme yapamadim. Ama foto cektim bi kac ayakkabimin onlar satilirsa süper olacak.
Ayy camlarim temiz gecen hafta sildim hepsini.
Ama geri kalanini hafta sonu yapacagim insallah🥰

yeni okuduğum kitap çok iyi gidiyor.iç dünyama inmeme farkındalığımın artmasına sebep olmaya başladı.etrafızdaki kişilerin,olayların aslında bir sebebi olduğuna ve bize gösterilmek istenen alamamız gereken şeyleri ifade etiğinden bahsediyr.ara ara paylaşım yaparım.

eline sağlık bi başladıkmı hevesimiz artıyor aslında .illa biri iteyeleyecek beni arada
Gerçekten ben birilerine anlatınca ve toplu hareket edince çok motive oluyorum, hem temizlik hem minimalizm konusunda
Böyle sıkılmadan parça parça yapınca da çok iyi oluyor, yeni görevleri bekliyorum :KK48:

yeni okuduğum kitap çok iyi gidiyor.iç dünyama inmeme farkındalığımın artmasına sebep olmaya başladı.etrafızdaki kişilerin,olayların aslında bir sebebi olduğuna ve bize gösterilmek istenen alamamız gereken şeyleri ifade etiğinden bahsediyr.ara ara paylaşım yaparım.
Bende bu ara okuma işine eğilmeye çalışıyorum, daha tam isteğim gibi değil, kitaplıktaki kitaplarımdan liste yapıp sonrasında yeni kitaplar almayı planlıyorum, bahsettiğin kitabı merak ettim

Bende bu ara okuma işine eğilmeye çalışıyorum, daha tam isteğim gibi değil, kitaplıktaki kitaplarımdan liste yapıp sonrasında yeni kitaplar almayı planlıyorum, bahsettiğin kitabı merak ettim
içimde büyük boşluklar vardı ne zaman tamam oldu desem eksik kalıyordu bir tarafım gerçi hala öyle,eşyaların,kokuların yaydığı frekans,suyun frekansı vs derken hep bişekilde bu konulara eğilim gösterince bu konuda ilgilenen insanlara denk geldim .tamamen tevafuk kitaplara vs.mesela bir butiğe giriyorum hop bakıyorum bu konular dönuyor.olumlu dşunce,olumlu bakma,olumlu söyle vsss vss.aslında çok yazak şeyim var.içimden akıp taşan bir durum.kendimi çokda ifade edemedim .tavsiye üzerine aldım normalde kişisel gelişim kitapları okuyamam ama bu hem içsel geliştiriyor hem bakış açımı değiştiriyor hem ruhen farkındalıklarımı artırıyor.herşey hakikatı görmekle başlar kitabın adı.bide kendini ertelemekten vazgeç kitabını aldım.daha ona başlamadım.normal kişisel gelişim kitaplarından az farklı.olumlama cümleleri yer alıyor ara ara

'Eğer zihniniz boşsa, geçmişi affettiyseniz,parayı,olumsuzlukları,geçmişte size olumsuzluk yapanları bağışladıysanız, hayatınıza yeni gelen fırsatları fark edeceksiniz.'

birazda yaşanmışlıklarla alakalı aslında .kitapta kendi yaşadıklarımızdan bişey bulabılirsek o zaman anlamlaşabiliyor kitap.

içimde büyük boşluklar vardı ne zaman tamam oldu desem eksik kalıyordu bir tarafım gerçi hala öyle,eşyaların,kokuların yaydığı frekans,suyun frekansı vs derken hep bişekilde bu konulara eğilim gösterince bu konuda ilgilenen insanlara denk geldim .tamamen tevafuk kitaplara vs.mesela bir butiğe giriyorum hop bakıyorum bu konular dönuyor.olumlu dşunce,olumlu bakma,olumlu söyle vsss vss.aslında çok yazak şeyim var.içimden akıp taşan bir durum.kendimi çokda ifade edemedim .tavsiye üzerine aldım normalde kişisel gelişim kitapları okuyamam ama bu hem içsel geliştiriyor hem bakış açımı değiştiriyor hem ruhen farkındalıklarımı artırıyor.herşey hakikatı görmekle başlar kitabın adı.bide kendini ertelemekten vazgeç kitabını aldım.daha ona başlamadım.normal kişisel gelişim kitaplarından az farklı.olumlama cümleleri yer alıyor ara ara
Ben çok severim kişisel gelişim kitapları

Evet kızlar temizlik listemle karşınızdayım
  • Mutfak ve odalar toplandı
  • Bulaşıklar makinede yıkandı
  • Salon ve mutfaktaki masa, sandalyeler silindi
  • Balkon kapısı, daire kapısı dahil tüm kapılar silindi
  • Tüm camlar silindi
  • Balkon silindi
  • Yerler silindi
  • Lavabo wc temizlendi
  • Banyo silindi
  • Toz bezleri elde yıkandı, sonrasında makineye atıldı