Geçmiş olsun canımYeşillik benim kırmızı çizgim.
ben de çeker atarım size birer maşallahınızı almak koşuluyla
minimalleşicem diye sıranın bitkilerime gelmesi beni korkutuyor sanki :)
-------------------
kızlar bugün dizlerimdeki kıkırdak aşınmalarım için 2. seans PRP işlemimi yaptırdım. işlem kolaydı da kan alma kısmında hemşire uzmanlığını üzerimde yaptı sağolsun. koldan alamadı, her iki elimi de deldi geçti
neyse 3. seansta bu hemşireye gelmemek ümidiyle diyorum
asla kullanamıyorum.Eki Görüntüle 2893275
Eki Görüntüle 2893276
Selamlar
Bugün sifoniyer üstünü düzenledim
Buyuk ahsap kutuyu geçen hafta almıştım
İçerisine bakım ürünlerimi yerleştirdim
Herseyimi toparladı
Cekmece içine boyları uzun olduğu için sığmıyordu. Bir zaman sonra karmaşık görüntü oluyor
Hemde kullanmayı unutuyorum
Sizin bakım ürünleriyle aranız nasıl?
Sorma bana da herkes ne kadar büyümüş diyor uzun aralıklarla görünce ama bizim hep gözümüzün önünde ya çoğu zaman farketmiyoruz, bu aralar yeni davranışlarını gördükçe evet ya büyümüş diyorumMaşallah yaa baya büyümüş.
Bizimkiler gözümüzün önünde olunca bilemiyorum da böyle başkasından okuyunca ya da görünce zamanın hızını daha iyi anlıyorum
Başlarda bu sene biter diye ümit ediyordum ama şu yazki tablodan sonra pek umudum kalmadı maalesef, işin garibi gittikçe de alışıyorum bu izole hayataBenim yaşadığım ilçe de aynı, çocuk yetiştirmek için çok ideal oluyor. Salgın bitse de rahatça tadını çıkarsak ☺
Böyle arada hatırlatma yapalım birbirimizeasla kullanamıyorum.
Düzen seviyorum ama sürekliliğim yok. Tembelim çoğunlukla. bu sebeple kendime de fazla vakit ayırmıyorumdur belki de
Allah gönlüne göre versin inşallahSelamlar
Bayram dönüşü hiçbir şey yapasım gelmiyor evde ama bir şeyler eleme isteğim de var, çelişkili duygular içerisindeyim
Kira olunca yapılacaklar bir yerde bitiyor o yüzden umarım kendi evimiz olur da kalıcı düzen sağlarız diyorum bu ekonomi de bir hayli zor olsa da
Tembel misin kiasla kullanamıyorum.
Düzen seviyorum ama sürekliliğim yok. Tembelim çoğunlukla. bu sebeple kendime de fazla vakit ayırmıyorumdur belki de
Benim bütün evi çöpe atıp 2 armut alıp oturasım varSelamlar
Bayram dönüşü hiçbir şey yapasım gelmiyor evde ama bir şeyler eleme isteğim de var, çelişkili duygular içerisindeyim
Kira olunca yapılacaklar bir yerde bitiyor o yüzden umarım kendi evimiz olur da kalıcı düzen sağlarız diyorum bu ekonomi de bir hayli zor olsa da
Tembelim, NET!Tembel misin ki
Mükemmelliyetçi misin ki
Benim deBenim bütün evi çöpe atıp 2 armut alıp oturasım var
Ben de öyleyim.asla kullanamıyorum.
Ben malesef cildim ne istiyor onu da bilmiyorum. bu uğurda bir sürü şey denedim, hiçbirinden de memnun kalamadım. o sebeple uğraşmak ve zaman kaybı şeklinde değerlendiriyorum.
Ben de tembel olduğumu düşünürdüm ama mükemmelliyetçi olduğuma karar verdik zamanlaTembelim, NET!
sevmiyorum uğraşmayı, bana angarya geliyor. Zaman kaybı sanki. Dinlenmek istiyorum sürekli.
Aaa aynı benTembelim, NET!
sevmiyorum uğraşmayı, bana angarya geliyor. Zaman kaybı sanki. Dinlenmek istiyorum sürekli.
en iyisi kendimi böyle takdim edeyim çevremeBen de tembel olduğumu düşünürdüm ama mükemmelliyetçi olduğuma karar verdik zamanlaondan sordum.
Valla ben kendim bulmadımen iyisi kendimi böyle takdim edeyim çevreme