Popüler Konu Minimal Yaşam

Merhaba Mia,
Hayırlı olsun kreş (yeniden açıldı) :)
Kolay gelsin bakalım.
Gecmis olsun.
Ben de az bi yürüdüm geldim mahallede, iş bahanesiyle. Kendimi kanepeye attim gelir gelmez
Yemekten başka iş yapasim yok bugün.
Bi camasir yikanacak.
Bol bol kitap okurum umarim

@lindalinda
clara
CKbeautyandsheer
@mornergis
@Neysesakinim
@mavimli
@wendy

ve şu an hatırlayamadığım bütün arkadaşlar. nasılsınız Neler yapıyorsunuz
ben iyiyim A Anka 'cığım, sen nasılsın?

uzaktan çalışma yaptığımız için gelemedim uzun süredir.
herkesin geçmiş anneler günü ve bayramını kutlarım.

Ramazan ayı benim rutinimi bozdu. biraz vitaminim de azaldı sanırım, hem bir bezginlik var hem de ağzımda birkaç tane aft.
Toparlarım inşallah yakın zamanda.

Gecmis olsun.
Benim agzimda aft her ay çıkıyor nerdeyse ya. Âdet öncesi bağışıklık zayıflıyor sanırım, genelde olur, 1 hafta filan yemek yiyemem (dilin arka tarafında cikarsa hele hic yedirmez). Şu an yine var, konusurken bile zorlaniyorum, dün kizima zorla 2 masal okudum :)) tuzlu su gargarası tek çözümüm.
İşinizde kolaylik dilerim

ben bir tek gece yatarken kenacort sürüyorum da 2 gecede acısını geçiriyorum. tuzlu su bana çözüm olamadı bir türlü.
karadut pekmezi dendi, başka şeyler söylendi ama bana çare olmuyor.
Tek çözüm 2 gece yatarken kenacort.

Sana da geçmiş olsun

Ha evet o kremi unutmusum. Kizima vermisti doktor, tarihi gecti attik. Ama kizima iyi gelmisti dedigin gibi.

İlk kızımda o kadar dağıtmam rağmen yeni olanlar 5 hurç olmuştu sakladım valla 11.5 sene

Küçük kızım doğarken bir hastane çıkışı bir 2 parça bişey almıştık onun dışında hep ablasının kıyafetlerini giyiyor daha 4 5 yaşa kadar giyecekleri var yani biraz

3. Yü düşünmediğim için küçülenler hemen veriyorum
Selam kızlar dişimi çektirdim 20lik dişim mis çekilmesi gerekiyormus eve geldim.
Geçmiş olsun canım

Sağol canım

Ben yaz sezonuna geçtim yavaştan. Büyük halılaeı kaldırdım, yıkamacıya verdim. Odalara çırpabileceğim küçük kilimlerden vs serdim. Yeni elektrik süpürgesi de geldi. Temizlik daha da kolaylaştı şükür. Büyük halı olunca, koltukların altı da alçak olunca çekmek zoruma gidiyordu. Çekmeyince de temizlik yapmış gibi düşünemiyordum. İyi oldu böyle.

19 mayıs tatili okul yok yuppiii diye annemlere geldim çocuklarla. Eşimin izni yok. 2 gece 1 gündüz kaldık. Yarın erkenden döneceğim inşaallah ki, çocukların canlı derslerine yetişebileyim. Oruçlara devam ediyoruz. Öyle olunca ailece iftar, sahur yaptık. Özlemişiz sofraları. Herkes sevdikleriyle bir arada olur hayırlısıyla yine.

Bu arada çocukların saçlarını kestirdim. Oğlanlar çok terliyordu. Kızım da hafifledi. O da aradan çıktı.

Oğlanlara kıyafet çok sıkıntı değil ama kızım büyüdüğü için kıyafet ihtiyacı vardı. Ona eşofman altı ve 1 spor ayakkabı aldık. Herşey pahalı pahalı pahalı. Spor ayakkabı alırken 500 ün altı modelleri gösterir misiniz dedim. Neyi sorsak 500 üstü çıkınca. Hayır yani tiplerinde de hayır yok. Neyse artık beğendi bir model. Aldık şükür.

Yarın canlı ders savaşları başlıyor. Ufaklığı Diyanet in kreşine vermiştim. O da sevdi derken 5 gün sonra okul kapandı. Bir de onun canlı dersi çıktı. 3 canlı ders, bir ölü anne. Hepimize kolay gelsin.

Selam kızlar
Bu ara evin günlük işlerine odaklandim
Hergun ayrı bir iş çıkıyor
Sabah dinlendim sonra etrafı toplayıp mak çamaşır atıp kızımı almaya gittim markete uğradık.
Şimdi buzdolabı çiçek sulama isim var
Yarın bakım günü ilan ettim birde sebze meyve alınacak.
Cumartesi arabamı temizleyeceğim.
Geçenlerde akrabamız geldi evde canın sıkılmıyor mu dedi.
Keşke vaktim olsa da canım sıkılsa

Önümüzdeki hafta ici boya işlerine başlıyoruz
Oturma odası ve mutfak boyanacak
Oturma odasına biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum
Biraz detay eklemek istiyorum
Maddi kısmı hesaplayıp alışveriş yapacağım

Sonra mutfağa kahve köşesi yapacagim
Hem meyve patates soğan koyacak şekilde raflı birşey istiyorum

Boya rengine karar vereceğim en zor iş sectigim renk bazen evde farklı çıkabiliyor

Yine detaylar yine yoğun günler....
Neyse ki sevdiğim işler.
Yıkma dökme işleri olmadığı sürece sorun yok bir süre sonra enerjim düşüyor
Çok konuştum gidiyorum

Kolay gelsin canlı dersler çok zor gerçekten
Ders bitince eylül bile oh be diyo du
Bir süre sonra çok sıkıcı hale geliyor
Umarım açılır okullarda okulda öğrenirler

Dün kevin hakkında konuşmalıyız diye bir film izledim bir kitap yazarı tavsiye etmiş psikolojik bir film çocuklar ve anneleri üzerindeki önemini anlatıyor.

Birde arsen lüpen kibar hırsız adlı kitaba başladım çok akıcı sherlock homes gibi değişik kurgusu var yeğenimden aldım ödünç. 60 sayfa okudum.

Ben de hayvan çiftliğini okudum
Çok merak ediyordum ama onu da beğenmedim.

O filmi ben de izleyecegim, esim tavsiye etmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…