Kesinlikle ben de sevdim 2 gündür uyguluyorum hem nerden başlasam diye düşünmüyorum hem de yorulmadan hallediyorum, teşekkürler fikir içinBen beğendim bu yöntemi. Hafta sonunu kurtarmış oldum bu şekilde. Hafta sonu ev işi ile uğraşınca zamanımı boşa harcamış hissediyorum ve gergin oluyorum.
Ooo 31.haftaya girmişsin. Nasıl gidiyor bebişin hazırlıkları? Mini mini kıyafetler tulumlar patiklerBellezacim burdayimeskisi gibi girmiyorum bu ara foruma. Bi de yaptigim pek bisey de yok yazmaya deger. Bos bos geciriyorum gunleri. Arada bunaliyorum. Hicbisey yapasim olmuyo. Pek tadim yok bu aralar..
Bellezacim ortada yatak puset anakucagi bebek arabasi bebek bakim urunleri anne bakim urunleri hala yok ama lohusa taci varOoo 31.haftaya girmişsin. Nasıl gidiyor bebişin hazırlıkları? Mini mini kıyafetler tulumlar patikler
Ben de banyo paspasını ve kızımın okul ayakkabısını yıkadım.Günaydınlar
Yatak odası süpürüldü
Tozu alındı
Kapısı camı silindi
1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi
Banyo paspasları yıkandı asıldı.
3. mak yıkanıyor.
WC lavabo yıkandı.
Bugünlük bu kadar yeter
Birde çarşaflar, temiz carsafta daha güzel uyuyor insanTüller perdeler yıkanınca evde mis gibi bir koku oluyor ya bayılıyorum
Geçmiş olsunAkşam yemeğine mantı yaptım yanına salata. Dünden de çorba ve sarma kalmıştı. Bugünlük bu kadar iş yeter dedim ama yetmedi. Okula başlayan çocuk hasta olur derler ya kızım rahatsızlandı. Burnu akıyordu. Akşam da halıya kustu. Banyo yaptırdım. Halıyı sildim ama çıkmadı. Kaldırdım ben de. Mutfaktaki zebra perde de kirlenmişti ikisini birlikte yıkamaya vericem. Komple evi süpürdüm. Makineye çamaşır attım. Bulaşık makinesini kurdum derken anca oturabildim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Şimdi gece, foto ekleyemem ama apartmanın önündeki alana yeşil soğan diktim. Tabii sadece diktim, bakım falan hakgetire.Bunlar balkon kıvırcıklarım. Ben ekmedim gerçi ama suluyorum bakıyorum yetmez miEki Görüntüle 2795807
Mutlu yıllar iki yavruya daMia- bana hep dolunay.
Arkadaşımın keyfi yoktu kaç gündür. Sahilde kahve içmeye karar vermiştik bugün. Yasak da kalkınca çocukları alıp sahile gittik. Çocuklar oynadı, biz yedik içtik. Bayağı zaman geçirdik.
Eve gelince çocukların banyosunju eşime kilitleyemedim. İhale bana kaldı. Tabiki çamaşır vs işleri de.
Bugün tuvalet, banyo ve mutfak tezgahını temizledim arkadaşımın hazırlanmasını beklerken. Geçen hafta sonu oğlumun, yarın da kızımın doğum günü. Genelde ikisini birleştiririz.Yarın için kendi aramızda kutlayalım dedik eşimle. Arkadaşım da pastalarını ben yapayım dedi. Bu ay doğum günü hediyeleri masrafları arttırdı. Yüz maskesi var denizde kullandığımız. 2 katına çıkmış fiyatı. Hatta iki katından da fazla. Alayım, hem işimize yarasın, hem de çocuklar mutlu olsun dedim. Kızıma da ayrıca pijama takımı sipariş ettim. Küçüğe de deniz simidi. İnşaallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur.
Bitmeyen çamaşır döngüsünden de yarın kurtulursam benden iyisi yok.
Mutlu yaşları olsunBugün dolunay gittiMia-
Sabah çocuklar kahvaltı yapmadı.Bende iteklemekten yorulduğum için serbest bıraktım. Sofrayı topladım. Herşey dursun,ödevleri akşama kalmasın diye ona ödevlerini yaptırdım. Sonra coşup evi sildim süpürdüm. Kızım da yardım etti. Soğanlarımı suladım. Balkonu yıkadım. Yatak odası ve çamaşır işi kaldı. Çamaşıra 2 makime daha eklendi. Amip gibi çoğalıyor mübarekler.Saat 5 gibi arkadaşım geldi. Çocukların doğum günü kutlaması adı altında,onları mutlu etmek için pizza yaptık anne kızlar. Sonra beyler de geldi. Küçük çaplı bir kutlama yaptık. Samimi ve eğlenceli oldu. O bahane evi de temizlemiş oldum.
Yumurta kapıya gelmeden olmayacak demek ki.
Onlar gidince de üşenme dedim ve mutfakta kalanları topladım. Makineyi çalıştırdım. E unla uğraşınca ister istemez etraf un oluyor biraz. Mutfağı sildim. Yorgunum. Hafta içi koşturmalı geçiyor. Hepimize mutlu haftalar. ❣
Eline sağlık mikanimGünaydınlar, iyi haftalar...
Oturma odası, mutfak süpürüldü
Mutfak camı kapısı dolap dışları silindi.
WC-lavabo yıkandı
Okula geldim. Sonra eve gidip 3te kursa geleceğim.
1 sepet çamaşır katlanacak.