Popüler Konu Minimal Yaşam

tesekkur ve Rica ederim, fayanslarim mat, su izini belli etmiyor ama parlak fayanstada belli etmeyen fayanslar vardir mutlaka. Bence direk su test yaparak denemelisin. Birde en rahat oldugum diger yonu fayanslarin buyuk olmasi. Aralarini temiz tutmak cok daha kolay. Benim icin birde banyoda cam olmasi cok buyuk bir avantaj.
Büyük ihtimal mat seçerim ama seçenekler ne olur bilemiyorum
Parlakta sanırım vileda izi belli oluyormuş

20210305_164334.jpg

Evin en sevdiğim zamanı gün batımı ...

Seni 🤣🤣

İkinizi de alıntılayayım da ortalık daha da karışsın 🤪
O mesajda Miayı kastetmiştim
Ama ikinizi de görmek istiyorum😍
Canımm 😍
Mikan 😎
Mesaja yorum yazacaktım da konuyu yanlış anlayıp rezil olma hakkımı kullanmayayım dedim 😂 biliyosun arada yapiyorum 😁

Bende sizi görmekten çok mutluluk duyuyorum 🤗

Akşam yemeğine mantı yaptım yanına salata. Dünden de çorba ve sarma kalmıştı. Bugünlük bu kadar iş yeter dedim ama yetmedi. Okula başlayan çocuk hasta olur derler ya kızım rahatsızlandı. Burnu akıyordu. Akşam da halıya kustu. Banyo yaptırdım. Halıyı sildim ama çıkmadı. Kaldırdım ben de. Mutfaktaki zebra perde de kirlenmişti ikisini birlikte yıkamaya vericem. Komple evi süpürdüm. Makineye çamaşır attım. Bulaşık makinesini kurdum derken anca oturabildim

Seni 🤣🤣

İkinizi de alıntılayayım da ortalık daha da karışsın 🤪
O mesajda Miayı kastetmiştim
Ama ikinizi de görmek istiyoru
Akşam yemeğine mantı yaptım yanına salata. Dünden de çorba ve sarma kalmıştı. Bugünlük bu kadar iş yeter dedim ama yetmedi. Okula başlayan çocuk hasta olur derler ya kızım rahatsızlandı. Burnu akıyordu. Akşam da halıya kustu. Banyo yaptırdım. Halıyı sildim ama çıkmadı. Kaldırdım ben de. Mutfaktaki zebra perde de kirlenmişti ikisini birlikte yıkamaya vericem. Komple evi süpürdüm. Makineye çamaşır attım. Bulaşık makinesini kurdum derken anca oturabildim
Çok geçmiş olsun canım ya üşütmüştür 🥺

Ben oda oda ilerliyorum bu aralar elecda elecda dan feyzalarak. Bugün salonu makine süpürürken ben de tozunu aldım, 2 kapısını sildim. Dağılmıştı baya toparladım. Yarın yatak odasındayım 😁
Ben beğendim bu yöntemi. Hafta sonunu kurtarmış oldum bu şekilde. Hafta sonu ev işi ile uğraşınca zamanımı boşa harcamış hissediyorum ve gergin oluyorum.

X