Popüler Konu Minimal Yaşam

Büyük ihtimal mat seçerim ama seçenekler ne olur bilemiyorum
Parlakta sanırım vileda izi belli oluyormuş

Seni

İkinizi de alıntılayayım da ortalık daha da karışsın
O mesajda Miayı kastetmiştim
Ama ikinizi de görmek istiyorum
Canımm
Mikan
Mesaja yorum yazacaktım da konuyu yanlış anlayıp rezil olma hakkımı kullanmayayım dedim biliyosun arada yapiyorum

Bende sizi görmekten çok mutluluk duyuyorum

Akşam yemeğine mantı yaptım yanına salata. Dünden de çorba ve sarma kalmıştı. Bugünlük bu kadar iş yeter dedim ama yetmedi. Okula başlayan çocuk hasta olur derler ya kızım rahatsızlandı. Burnu akıyordu. Akşam da halıya kustu. Banyo yaptırdım. Halıyı sildim ama çıkmadı. Kaldırdım ben de. Mutfaktaki zebra perde de kirlenmişti ikisini birlikte yıkamaya vericem. Komple evi süpürdüm. Makineye çamaşır attım. Bulaşık makinesini kurdum derken anca oturabildim

Seni

İkinizi de alıntılayayım da ortalık daha da karışsın
O mesajda Miayı kastetmiştim
Ama ikinizi de görmek istiyoru
Çok geçmiş olsun canım ya üşütmüştür

Ben oda oda ilerliyorum bu aralar elecda dan feyzalarak. Bugün salonu makine süpürürken ben de tozunu aldım, 2 kapısını sildim. Dağılmıştı baya toparladım. Yarın yatak odasındayım

Ben oda oda ilerliyorum bu aralar elecda dan feyzalarak. Bugün salonu makine süpürürken ben de tozunu aldım, 2 kapısını sildim. Dağılmıştı baya toparladım. Yarın yatak odasındayım
Ben beğendim bu yöntemi. Hafta sonunu kurtarmış oldum bu şekilde. Hafta sonu ev işi ile uğraşınca zamanımı boşa harcamış hissediyorum ve gergin oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…