Beni de götürünAnaaa valla mııı ay çok heyecan yaptım şimdi
SüperBunlar balkon kıvırcıklarım. Ben ekmedim gerçi ama suluyorum bakıyorum yetmez miEki Görüntüle 2795807
Beni mi miayı mıAynen ben de seni daha çok görmek istiyorummmm
Büyük ihtimal mat seçerim ama seçenekler ne olur bilemiyorumtesekkur ve Rica ederim, fayanslarim mat, su izini belli etmiyor ama parlak fayanstada belli etmeyen fayanslar vardir mutlaka. Bence direk su test yaparak denemelisin. Birde en rahat oldugum diger yonu fayanslarin buyuk olmasi. Aralarini temiz tutmak cok daha kolay. Benim icin birde banyoda cam olmasi cok buyuk bir avantaj.
ehh işte. dip köşe değil de, biraz tozunu aldık diyelim.eline sağlık
Dip köşe temizlenmiş mis gibi
Daha ne olsun bir sürü iş yapılmışehh işte. dip köşe değil de, biraz tozunu aldık diyelim.
dağınıklığı kaldırdık da denilebilir.
çocukla oynamalık oldu diyelimDaha ne olsun bir sürü iş yapılmış
Kahve yapıp izlemelik olmuştur
çocukla oynamalık oldu diyelim
Zira, çocuklu kadının işi, boş zamanlarında çocukla oynamaktır.
Beni mi miayı mı
ya aynen
Kaç dk düşünüyorum bunu
CanımmSeni
İkinizi de alıntılayayım da ortalık daha da karışsın
O mesajda Miayı kastetmiştim
Ama ikinizi de görmek istiyorum
Seni
İkinizi de alıntılayayım da ortalık daha da karışsın
O mesajda Miayı kastetmiştim
Ama ikinizi de görmek istiyoru
Çok geçmiş olsun canım ya üşütmüştürAkşam yemeğine mantı yaptım yanına salata. Dünden de çorba ve sarma kalmıştı. Bugünlük bu kadar iş yeter dedim ama yetmedi. Okula başlayan çocuk hasta olur derler ya kızım rahatsızlandı. Burnu akıyordu. Akşam da halıya kustu. Banyo yaptırdım. Halıyı sildim ama çıkmadı. Kaldırdım ben de. Mutfaktaki zebra perde de kirlenmişti ikisini birlikte yıkamaya vericem. Komple evi süpürdüm. Makineye çamaşır attım. Bulaşık makinesini kurdum derken anca oturabildim
Sağol canım.Çok geçmiş olsun canım ya üşütmüştür
Ben beğendim bu yöntemi. Hafta sonunu kurtarmış oldum bu şekilde. Hafta sonu ev işi ile uğraşınca zamanımı boşa harcamış hissediyorum ve gergin oluyorum.Ben oda oda ilerliyorum bu aralarelecda dan feyzalarak. Bugün salonu makine süpürürken ben de tozunu aldım, 2 kapısını sildim. Dağılmıştı baya toparladım. Yarın yatak odasındayım
Bellezacim burdayimLizz nerelerdesin?