başınız sağolsun.nasılsın2020 senesi bize iyi gelmedi
Önce dayım vefat etti virüsten dolayı kasım 27 eşim vefat etti virüsten dolayı
Çok şükür iyiyimbaşınız sağolsun.nasılsın
beslenme düzenin çok iyi olmuş.ben ekmeksiz yapamayanlardanım.bi lokmada olsa o boğazdan girecek.akşamları yememeye çalışıyorum.bi toparlanmam lazım beslenme konusundaGünaydın arkadaşlar;
-Kendim ve ailem için zamanı eşit bölüp yönettiğim bir sabah, öğle, akşam ve gece rutini hazırladım. Eşimle paylaştım. Onun sorumluluğunda olan kısımları belirledik. Kızım kreşe başladığında bu rutinleri bir daha gözden geçireceğiz. Son 1 haftadır gayet güzel bir düzen oturttum.
-Sabah erken uyanma alışkanlığı ediniyorum.
-Her hafta 1 kitap okuma alışkanlığı yerleşmiş durumda
-Sosyal medya sıfır
-Dizi izleme alışkanlığı neredeyse kayboldu.
-Ekmeksiz bir beslenme düzeni oturttum(eşim de bana katıldı)
-Pomodoro tekniği ile konsantre şekilde 25 dk+5 dk ve 50 dk+10 dk çalışmalar ile iş hayatımı verimli kıldım.
-Hafta içi öğle tatilinde zaman bulduğumda belirlediğim bir filmden 15 dk seyrediyorum. (İMDB 250 listesinden seçtiğim bir film, ya da kısa film oluyor.)(hiç seyretmemekten iyidir.)
-Günlük tutup birkaç cümle de olsa hayatımın merkezinde benim olduğumun bilincine varmaya çalışıyorum. Yazmak gerçekten iyi geliyor.
-Her gün ailemden her zaman konuşmadığım 1 kişiyi arayıp hem kendimi hem de onu iyi hissettiriyorum.
Bende durumlar böyle, daha iyi bir ben versiyonumu yaratıyorum böylece. Bu uzun bir yolculuk, ve yolda olma harika.
Çünkü iyi ben, iyi anne, iyi eş, iyi çalışan ve iyi ev hanımı olmak arasında bölünmek bazen kendimi çok kötü hissetirebiliyor.
Günaydın kızlar bura çok sesiz
Doktora gitim kolum için iltihap ola bilir dedi pazar günü Emara gireceğim ilaç verdi geldim buz koy dedi Ağrıyan yere
Geçmiş olsunyorgun anneanne
hem kayıplarınız için başınız sağolsun. hem de rahatsızlığınız için geçmiş olsun.
benim de bademciğimde bir beyazlık var. muhtemelen iltihap yaptı, kulağıma da vuracak gibi. antibiyotik ilaç verdi iş yeri doktorumuz onu kullanmaya başlayacağım.
bu aylarda oluyor. bahar geçişlerinde herkes aynı. ben de hobimi yaparken başlıyorum tam bitmeye yakın üzerime ölü toprağı atılmış gibi oluyorum. bitmiyor ve bir daha da elime alamıyorum.Slm kızlar, nerelerdesiniz yoksunuz
Dün uzunca bir mesaj yazdım ama çerez merez bir şeyler dedi paylaşılmadı mesajım. Sonra tekrar yazmaya da üşendim.
Bu aralar tembellim çok. Canlı derslerimin olduğu günler iş yapasım gelmiyor olmadığı günler de gelmiyor hiç bir zaman iş yapasım gelmiyor. Klima ile ısındığımız için diğer odalara gidesim gelmiyor. Motivasyonum da düşük. Baharda canlanırım umarım
Aynen yaaa yazın sıcaktan kışın soğuktan klimalı odaya tıkılıp kalıyoruzSlm kızlar, nerelerdesiniz yoksunuz
Dün uzunca bir mesaj yazdım ama çerez merez bir şeyler dedi paylaşılmadı mesajım. Sonra tekrar yazmaya da üşendim.
Bu aralar tembellim çok. Canlı derslerimin olduğu günler iş yapasım gelmiyor olmadığı günler de gelmiyor hiç bir zaman iş yapasım gelmiyor. Klima ile ısındığımız için diğer odalara gidesim gelmiyor. Motivasyonum da düşük. Baharda canlanırım umarım
Umarım öyle olurbu aylarda oluyor. bahar geçişlerinde herkes aynı. ben de hobimi yaparken başlıyorum tam bitmeye yakın üzerime ölü toprağı atılmış gibi oluyorum. bitmiyor ve bir daha da elime alamıyorum.
geçer bi kaç haftaya. günler uzadıkça hava ısındıkça değişiriz olumlu yönde
Yine de sıcağı tercih ediyorumAynen yaaa yazın sıcaktan kışın soğuktan klimalı odaya tıkılıp kalıyoruz
Bahar gelse de canlansak
ben de öyleyim. hele de temizlik ve diyet konusundaUmarım öyle olurher akşam karar alıp her sabah atalet moduna geri dönüyorum
Diyet konusundan hiç bahsetmiyorum bile. Sabah erken kahvaltı yapmam gerekiyordu evde ekmek yok diye eşime trip attımben de öyleyim. hele de temizlik ve diyet konusunda
Sanada geçmiş olsunyorgun anneanne
hem kayıplarınız için başınız sağolsun. hem de rahatsızlığınız için geçmiş olsun.
benim de bademciğimde bir beyazlık var. muhtemelen iltihap yaptı, kulağıma da vuracak gibi. antibiyotik ilaç verdi iş yeri doktorumuz onu kullanmaya başlayacağım.
Torun sahibi oluyoruz o yüzden mi geliyor
Mikancim ben burdayimSlm kızlar, nerelerdesiniz yoksunuz