- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Sağol canım allah razı olsunAblacım başınsağolsun
Iyiyim çok şükür giremedim malesef yazmıştım eşim vefat etti ondan öncede Dayım mı bu virüs canımız yaktıNasılsın ablam son zamanlarda hiç denk gelemiyoruz seni görmek çok güzel
Allah razı olsunyorgun anneanne basiniz sagolsun..
Yaaa okumadım sanırım başın sağolsun rabbim sabır versinIyiyim çok şükür giremedim malesef yazmıştım eşim vefat etti ondan öncede Dayım mı bu virüs canımız yaktı
Teşekkür ederimYaaa okumadım sanırım başın sağolsun rabbim sabır versinçok üzüldüm
başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun
Allah rahmet eylesin
Fayanslar nasıl olmalı mat mi parlak mi
Fotografları bekliyorum
Banyom baya küçük
Tebrik ederim, Harika kararlar almış ve uygulamaya başlamışsınGünaydın arkadaşlar;
-Kendim ve ailem için zamanı eşit bölüp yönettiğim bir sabah, öğle, akşam ve gece rutini hazırladım. Eşimle paylaştım. Onun sorumluluğunda olan kısımları belirledik. Kızım kreşe başladığında bu rutinleri bir daha gözden geçireceğiz. Son 1 haftadır gayet güzel bir düzen oturttum.
-Sabah erken uyanma alışkanlığı ediniyorum.
-Her hafta 1 kitap okuma alışkanlığı yerleşmiş durumda
-Sosyal medya sıfır
-Dizi izleme alışkanlığı neredeyse kayboldu.
-Ekmeksiz bir beslenme düzeni oturttum(eşim de bana katıldı)
-Pomodoro tekniği ile konsantre şekilde 25 dk+5 dk ve 50 dk+10 dk çalışmalar ile iş hayatımı verimli kıldım.
-Hafta içi öğle tatilinde zaman bulduğumda belirlediğim bir filmden 15 dk seyrediyorum. (İMDB 250 listesinden seçtiğim bir film, ya da kısa film oluyor.)(hiç seyretmemekten iyidir.)
-Günlük tutup birkaç cümle de olsa hayatımın merkezinde benim olduğumun bilincine varmaya çalışıyorum. Yazmak gerçekten iyi geliyor.
-Her gün ailemden her zaman konuşmadığım 1 kişiyi arayıp hem kendimi hem de onu iyi hissettiriyorum.
Bende durumlar böyle, daha iyi bir ben versiyonumu yaratıyorum böylece. Bu uzun bir yolculuk, ve yolda olma harika.
Çünkü iyi ben, iyi anne, iyi eş, iyi çalışan ve iyi ev hanımı olmak arasında bölünmek bazen kendimi çok kötü hissetirebiliyor.
başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun
Allah rahmet eylesin
Fayanslar nasıl olmalı mat mi parlak mi
Fotografları bekliyorum
Banyom baya küçük
başınsağolsun
Başın sağ olsunDostlar sagolsun. Bir kac gun baya usutmustum. Yeni yeni toparlandim. Nerde usuttugumu bilmesem korona testi yaptirirdim.
Banyom:
Geçmiş olsunGünaydın kızlar iki gündür sağ kolum ağrıyor iş yapamıyorum çocuklar yapıyor pazartesi doktora gideceğim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydın kızlar iki gündür sağ kolum ağrıyor iş yapamıyorum çocuklar yapıyor pazartesi doktora gideceğim
Geçmiş olsunDostlar sagolsun. Bir kac gun baya usutmustum. Yeni yeni toparlandim. Nerde usuttugumu bilmesem korona testi yaptirirdim.
Banyom: