- 23 Eylül 2013
- 23.862
- 48.526
Evet ya sıcak olsun hava ❤Yine de sıcağı tercih ediyorum neyseki bahara az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya sıcak olsun hava ❤Yine de sıcağı tercih ediyorum neyseki bahara az kaldı
Ben de çok düşünüyorum erken yaşlanırız biz böyleMikancim ben burdayim
Benim de is yapasim gelmiyor. Mutluyken de gelmiyor mutsuzken de gelmiyor evde surekli hindi gibi dusunuyorum
Düşünecek ne derdiniz var böyleBen de çok düşünüyorum erken yaşlanırız biz böyle
sıkıntıdan vallaDüşünecek ne derdiniz var böyle
Yakında yasaklar azalacak biraz daha sabirsıkıntıdan valla
Burda kalkmıyormuş yasaklar, kalksa bile salamıyorum ben ya Temizlik evet güzel olur inşallah umuyorumYakında yasaklar azalacak biraz daha sabir
Bu hafta bol bol ev temizleyelim
Mia bizde yasak kalmaz bence Adıyaman. Da vaka çok malesefYakında yasaklar azalacak biraz daha sabir
Bu hafta bol bol ev temizleyelim
Eskişehirde baya azaldı açılacak illerde olabilir tam net değil tabiMia bizde yasak kalmaz bence Adıyaman. Da vaka çok malesef
Kız temizlik yapmakta birşey yokBurda kalkmıyormuş yasaklar, kalksa bile salamıyorum ben ya Temizlik evet güzel olur inşallah umuyorum
Zaten spora bayılırım doğru diyorsunKız temizlik yapmakta birşey yok
Spor gibi olur hemde
Bende yapamıyorum da temizlik yaparken iyi hareket oluyor hemde isler bitiyorZaten spora bayılırım doğru diyorsun
Biri temizlik mi dedi çok özledim temzilik yapmayıBende yapamıyorum da temizlik yaparken iyi hareket oluyor hemde isler bitiyor
Abla sen dinlen biraz dahaBiri temizlik mi dedi çok özledim temzilik yapmayı
ee senin ev düzenlendi, eşyalar yeteri kadar, tabi temizlik kolay gelir, bizim evde her eşyanın bir kullananı ya da bi sonraki kardeş için saklanası varKız temizlik yapmakta birşey yok
Spor gibi olur hemde