- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
ben de patates yaptım akşam. eşime halka halka doğrattım, ben de kıymasını kavurup fırınladım.Patates yemegimi ve marul salatami yaptim
Dusumu aldim, uzandim simdi tv ye bakiyorum
Bugun nispeten kolaylikla gecti, sukurler olsun ve tesekkurler
Artik her gun olumlama yapicam ve negatif enerjilerden kendimi olabildigince uzak tutucam
Uğrarım bi ara2-3 kilo için listeye giremiyorsun zaten free takılırsın canımgel biraz gözlemle takımı istersen. Ben de free takılacağım
İkisi de çok güzelEki Görüntüle 2783681
Eki Görüntüle 2783682
Favorilerim bunlar geçen yıl mutfağı yapan ustayla konuşmuştum
Bizim suanki seramiklerin üzerine yapıstıracağımız için küçük seramikler olmaz demişti.
O yüzden böyle büyük seramikler olacak.
Aynen koyu renk çok boğuyor ortamı
Beyazda derz araları sıkıntılı ama refah oluyor
başınız sağ olsun.Sana benim banyomun resmini gosteriyim aksama dogru. Benim banyo duvarlar acik, yer koyu gri.
Fayanslarim buyuk buyuk oldugu icin derz aralari cok az. Temizlik konusunda cok rahatim.
Fayans alirken, su lekesi yapmayan fayans olmasina dikkat edersen cok rahat edersin.
Bana gelecek olursakk, evin temizligine gercekten zor yetisiyorum az esyam oldugu halde.
Bu arada yaztatili icin Turkiye bileti aldik, gecen sene hem bebek hem korona derken memlekete gidemedik.
Aralik ayinda dedemi beyin kanamasindan kayip edince cok pisman oldum, o yuzden bilet almakta biraz acele etmis olabiliriz.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsunSana benim banyomun resmini gosteriyim aksama dogru. Benim banyo duvarlar acik, yer koyu gri.
Fayanslarim buyuk buyuk oldugu icin derz aralari cok az. Temizlik konusunda cok rahatim.
Fayans alirken, su lekesi yapmayan fayans olmasina dikkat edersen cok rahat edersin.
Bana gelecek olursakk, evin temizligine gercekten zor yetisiyorum az esyam oldugu halde.
Bu arada yaztatili icin Turkiye bileti aldik, gecen sene hem bebek hem korona derken memlekete gidemedik.
Aralik ayinda dedemi beyin kanamasindan kayip edince cok pisman oldum, o yuzden bilet almakta biraz acele etmis olabiliriz.
evet bencedeçok beyaz olmasın bence. ama grinin de koysunu sevmiyorum. beyaz gri olsun :)
Açık gri yani, temiz ve sade
2. çok güzelmiş. yerdeki bir ton açık olsa dahada güzel olur benceEki Görüntüle 2783681
Eki Görüntüle 2783682
Favorilerim bunlar geçen yıl mutfağı yapan ustayla konuşmuştum
Bizim suanki seramiklerin üzerine yapıstıracağımız için küçük seramikler olmaz demişti.
O yüzden böyle büyük seramikler olacak.
Allah rahmet eylesinSana benim banyomun resmini gosteriyim aksama dogru. Benim banyo duvarlar acik, yer koyu gri.
Süpersin ❤Selamlar
Kapali ve soguk bir gunu nasil guzellestirebiliriz❄
Tabiki evdeki islerimizi bitirerek
Bugun icin hayalim yemek bulasik ve bilimum hicbir is yapmadan oturmak ve her seyin ayagima gelmesini beklemek, ama oyle bisey yok malesef
Bakalim bugun listemizde neler var?
Bulasik makinasi bosaltilcak
Kirli bulasiklar yerlesecek
Aksam icin yemek dusunulecek
Bir ilham gelirse elmali kurabiye yapilacak
Marie kondo nun kitabina devam edilecek
Dus alinacak
Bugunun getirecegi guzellikleri, kucuk mutlu surprizleri kabul ediyorum
Hayat bekledigim ve istedigim iyi seyleri bana getiriyor sirayla..
Negatif insanlari ve olaylari hayatimda tutmamayi seciyorum
Dunyamda her sey iyi huzurlu ve guzel
başınsağolsunSana benim banyomun resmini gosteriyim aksama dogru. Benim banyo duvarlar acik, yer koyu gri.
Banyom bu kadar büyük değilEki Görüntüle 2784160
bende bunu kaydetmişim fotograflara.banyo için ilerki zamanlarda değiştirme,ev değişikliği vs olusa diye
benim banyomda çok küçük.kabine tek kişi zor sığıyor.kilolu iri cüsseli biri banyo yapamaz .bizim ustalar alışmışlar kolaya. aynı frekansla devam etmek istiyorlarBanyom bu kadar büyük değil
Birde mermer deseni modern evlere yakışıyor ben biraz daha eski ye kayıyorum
Ama çok sık güzel bir banyo
Aslında yerleri altıgen fayans isterdim de usta ya sormam lazım burdakiler zor şeyleri sevmiyor
vayyy olumlamalarda yapılmış ne güzel.ben kendi sesimi kaydedip dinliyordum bir ara.çok iyi geliyordu bana.aklıma düştüSelamlar
Kapali ve soguk bir gunu nasil guzellestirebiliriz❄
Tabiki evdeki islerimizi bitirerek
Bugun icin hayalim yemek bulasik ve bilimum hicbir is yapmadan oturmak ve her seyin ayagima gelmesini beklemek, ama oyle bisey yok malesef
Bakalim bugun listemizde neler var?
Bulasik makinasi bosaltilcak
Kirli bulasiklar yerlesecek
Aksam icin yemek dusunulecek
Bir ilham gelirse elmali kurabiye yapilacak
Marie kondo nun kitabina devam edilecek
Dus alinacak
Bugunun getirecegi guzellikleri, kucuk mutlu surprizleri kabul ediyorum
Hayat bekledigim ve istedigim iyi seyleri bana getiriyor sirayla..
Negatif insanlari ve olaylari hayatimda tutmamayi seciyorum
Dunyamda her sey iyi huzurlu ve guzel
ohhh çay keyfi misssBiz bugün kahvaltıyı geç yaptık
Dün baya kar yağdı
Eşim ise geç gitti o yüzden
Şimdi kahvaltı masası duruyor çayımı içiyorum şuan hiç bozamam keyfimi
Birazdan masayı toplar evi dolaşırım
Battaniye yıkanacak bugün
Yemek mantar sote ve bulgur pilavı salata yapılır
Birde çamaşır mak dolap kapaklarını silerim
Eylül banyo yaptırılır
Işler biter