Ne demek rica ederimTeşekkür ederimMikan . Gidip kitabı aldım. Dayanamayıp diğer kitaplardan da aldım. Beni çok masrafa soktun.
Ne demek rica ederimben bir tane aldım keşke hepsinden alsaymışım çocukların canı sağ olsun diyip bağlayalım
İşte ben bayağı bayağı alarak kendim kaşındım diyeyim. Zaten toplamda 250 sayfaya yakın etkinlik kitabı ve 7 fasikülden oluşan tatil kitabı ve de hikaye seti ödevi var mini mini 1.sınıf oğlumun. Help meeeNe demek rica ederimben bir tane aldım keşke hepsinden alsaymışım çocukların canı sağ olsun diyip bağlayalım
Çok keyifli bir tatil sizi bekliyor belli ki kolay gelsinİşte ben bayağı bayağı alarak kendim kaşındım diyeyim. Zaten toplamda 250 sayfaya yakın etkinlik kitabı ve 7 fasikülden oluşan tatil kitabı ve de hikaye seti ödevi var mini mini 1.sınıf oğlumun. Help meee
Tekrar teşekkürler bu arada. 1.sınıfı hallederken 4.5 yaşa da sticker lar güzel oldu.
Yazık ya bu kadar ödev vermesinler. Bunun neresi tatil?Çok keyifli bir tatil sizi bekliyor belli ki kolay gelsin
Özellikle 1. Sınıfta öğrendiklerini pekiştirecek ödevler verilmezse çoğu şeyi unutup dönerler. Her gün az da olsa derslerle ilgilenmeleri iyi olur diye düşünüyorumYazık ya bu kadar ödev vermesinler. Bunun neresi tatil?
Bu mesajı yazdıktan sonra telefonu bırakıp dolap içlerine baktım toplam 4 dolap içi silinip düzenlendi.Aksam tekrar girip yazdıklarınızı okumak istiyorumBen de telefonu tamamen bırakamamış olsam da iki gün maksimum 45-50 dakika zaman gecrdm keşke hep böyle olsa bence iyi,video falan da baktm çünkü , gerçekten baya iş hallettim , psikolojik olarak da başka bir şeye yönelince genelde ev işi bundan nasibini aldıtüm ev sil süpur wc+banyo, canlı dersler ,aklımda olan küçük bir mutfak alışverişi,bir arkadaşa yardım vs kendimi iyi hissettigim bı süreç oldu .
Günaydın kızlar ,biraz uğramak istedim özledim sizi
Neysesakinim her şey gönlünce olsun gerçekten de araya soğukluk girdikten sonra tarafların azami özen ve ilgi göstermesi gerekiyor ki güzel günler yasanabilsn ,her şey kaldığı yerden devam ediyorsa bu ciddi sıkıntı çünkü.Umarim yasayacin süreçler seni yormaz,hep mutlu olursun
Yaz tatili olsaydı ben de aynı şeyi düşünürdüm. Ama bu ara tatilde çok geldi :)Özellikle 1. Sınıfta öğrendiklerini pekiştirecek ödevler verilmezse çoğu şeyi unutup dönerler. Her gün az da olsa derslerle ilgilenmeleri iyi olur diye düşünüyorum
Bence de azalt ama tamamen kendini soyutlama. Gel yani :)Bu mesajı yazdıktan sonra telefonu bırakıp dolap içlerine baktım toplam 4 dolap içi silinip düzenlendi.Aksam tekrar girip yazdıklarınızı okumak istiyorum
Kesinlikle mikancigimSlm kızlar, sabah uyanır uyanmaz çamaşır mak. Çalıştırdım. WC-lavabo yıkandı. Her gün mutfak dolabının bir bölümünü boşaltıp silmeye başladım dün. Bugün de bir bölümü boşaltım temizledim. Oğlumla biraz vakit geçirdik. Küçük uyuyor. Şimdi kahve keyfi yapacağız. Akşama bamya yapacağım. Yanına pilav var. Bir de şam tatlısı yapmayı planlıyorum. Bunun dışında bugünü kitap okumakla geçirmeyi düşünüyorum.
S Salty dönmene sevindim
Lizz ben de şunu anladım ki bir insan sana kırılmak istiyorsa küsecek bir şey mutlaka buluyor. İstemiyorsa da o kişiye berbat davransan bile kırılmıyor. Hani bir söz varya sözlerimden sorumluyum ama senin ne anladığından değilim diye (buna benzer bir şeydi) çok doğru bence
Çok iyi olmuş gelmene sevindimBen de telefonu tamamen bırakamamış olsam da iki gün maksimum 45-50 dakika zaman gecrdm keşke hep böyle olsa bence iyi,video falan da baktm çünkü , gerçekten baya iş hallettim , psikolojik olarak da başka bir şeye yönelince genelde ev işi bundan nasibini aldıtüm ev sil süpur wc+banyo, canlı dersler ,aklımda olan küçük bir mutfak alışverişi,bir arkadaşa yardım vs kendimi iyi hissettigim bı süreç oldu .
Aynen öyle kişileri olduğu gibi kabul etmek gerek bazen mesafe daha kaliteli zaman sağlarGunaydin hanimlar
Dun eve gec donduk baligi yapamadim, bugune kaldi, mutluyum cunku aksama yemek derdim yok
Bi makine camasir attim, onlar asilcak. Bi makine daha var. Ev ev degil camasirhane
Bulasik makinesi bosaltilcak.
Puding yapicam aksam icin.
Sadelesme adina evde henuz bisey yapamadim ama sunu farkediyorum ki ben hayatimdaki esyalardan cok daha once cevremi sadelestirmisim. Gereksiz insan hic biriktirmiyorum. Her zaman az insan cok huzur felsefesini benimsemis biri olarak kafam o kadar rahat ki.. gerek akrabalar olsun gerek arkadaslar, enerjimi calan bana deger vermedigini hissettigim insanlari hayatimdan cikariyorum. Gecmiste asiri naif bir insandim. Insanin temel mizaci degismese de zaman icinde bazi noktalarda donusum yasiyor. En basiti zamaninda beni yok yere saygisizca kiran kuzenimle kac yildir konusmuyorum.
Forumdaki konularda okuyorum mesela. Iste diyelim kayinvalidem gorumcem eltim ben bu kadar onlara karsi iyiyken saygiliyken bana karsi hic sevecen degiller, ben onlara ne yaptim vs vs. Eskiden ben de soyle dusunurdum, ben filanca kisiye karsi bu kadar sevecenken neden karsidaki kisi benden hoslanmiyor? Herkes beni sevsin diye beklerdim. Insan yillar gectikce tecrube edindikce anliyor ki kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Ve senin tum iyiniyetine ragmen karsindaki insan senden hoslanmiyorsa bu seninle ilgili degil, bu onun sorunu.
En basiti esimle sevgiliyken kayinvalidemle tanistigimizda soguk mizacli mesafeliydi, bense ona karsi cok canayakindim. Sonra zaman gectikce hee dedim, bu benimle alakali bisey degil, bu onunla alakali, niye kendimi uzeyim? Ben de iliskimi mesafe saygi guleryuz cercevesinde kurdum. Aramiz 5 dk olmasina ragmen bugune kadar cat kapi gelmedi gelemez, cunku o rahatligi vermedim. Oncesini de gectim, hamileyken bile kac ay oldu canin bisey istiyo mu yapayim demedi. Herkes ne kadar deger veriyorsa o kadar deger gorur.. Ben biraz gec tecrube edindim bu konuda, ama tecrubeler cok guzeldir
Ayy cok uzattim, boyle iste..
Kolay gelsinSlm kızlar, sabah uyanır uyanmaz çamaşır mak. Çalıştırdım. WC-lavabo yıkandı. Her gün mutfak dolabının bir bölümünü boşaltıp silmeye başladım dün. Bugün de bir bölümü boşaltım temizledim. Oğlumla biraz vakit geçirdik. Küçük uyuyor. Şimdi kahve keyfi yapacağız. Akşama bamya yapacağım. Yanına pilav var. Bir de şam tatlısı yapmayı planlıyorum. Bunun dışında bugünü kitap okumakla geçirmeyi düşünüyorum.
S Salty dönmene sevindim
Lizz ben de şunu anladım ki bir insan sana kırılmak istiyorsa küsecek bir şey mutlaka buluyor. İstemiyorsa da o kişiye berbat davransan bile kırılmıyor. Hani bir söz varya sözlerimden sorumluyum ama senin ne anladığından değilim diye (buna benzer bir şeydi) çok doğru bence
Befer konuşun mutlaka,sonu nereye varacaksa varir elbet ama sakın konuşmadan susarak sonlandırmayin evliliğinizi,en önemlisi eğer seviyorsan ve ortada büyük kusur sayilacak bir hata yoksa bence sende cabani arttır hemen vazgeçme ,neden bilmiyorum bu mesajın bana bunları yazdirdiinş tek temennim o az yıpranmak ama sessizlikte en büyük şiddet . zaten neden soğukluk girdi ne oldu ne bitti hala aklım ermiyor
Ne güzel yazmışsın sanki içimi okumussun defalarca konuştum defalarca denedim Ağustos ayından beri çırpınıyorum ortada aldatma dayak vs Yok. Ama istemiyorum seni diyor olmuyor diyor aklı başında sebep göstermeden hemde üç ay ayrı idik ben gelsin istedim boşanmak istemedim ama geldi gördüm ki iş çoktan bitmiş boşuna kürek çekiyorum ve değişen bir şey olmuyor. Sonumuzu Allah hayır etsinBefer konuşun mutlaka,sonu nereye varacaksa varir elbet ama sakın konuşmadan susarak sonlandırmayin evliliğinizi,en önemlisi eğer seviyorsan ve ortada büyük kusur sayilacak bir hata yoksa bence sende cabani arttır hemen vazgeçme ,neden bilmiyorum bu mesajın bana bunları yazdirdi