Aslında yaparsın da o heves enerji gelmeliBen de çok severim ama şuan severim demeye çekiniyorumev kalkmış gidiyor
Ooo maşallahBenim kiz 2.5 yasinda 5 yas tulumu giyiyoz
Benimki de kesinlikle üstü kapalı uyuyamıyor. Ben kapattıkça o açıyor. Uyurken bile hissedip yorganı tekmeliyor :) şu an yeterli pijaması var, olmasa ben de tulum alıcam.4 yaşında kışın üstünü açtığı sürece her boyunu giyebilir
Içine ince pijama üstüne tulum en rahatıBenimki de kesinlikle üstü kapalı uyuyamıyor. Ben kapattıkça o açıyor. Uyurken bile hissedip yorganı tekmeliyor :) şu an yeterli pijaması var, olmasa ben de tulum alıcam.
Sadeliği ufak olsa da başla deneyimleşu an bu durumda olan benim
ben de böyle yapıyorum ama sevmiyo. üstünü açıyorsun diye söylüyorum, sinirli sinirli giyiyorIçine ince pijama üstüne tulum en rahatı
o kadar verdim ki, hala verilecekler var.Sadeliği ufak olsa da başla deneyimle
Başkasına vermesende kutula kenarda dursun
ben de böyle yapıyorum ama sevmiyo. üstünü açıyorsun diye söylüyorum, sinirli sinirli giyiyor
vallahi evde tayt üstüne elsa tuvaleti giydirdiğimi bilirimbizde de pijama giymek mesele. Zorrrrla giydiriyorum. Sabah uyanır uyanmaz elbise giymek istiyor :)
Mesela 1 kıyafet alıyorsan dolaptan 2 kıyafet elemelisino kadar verdim ki, hala verilecekler var.
almıyorum kıyafet bu sezon karar da verdim. muhtemelen yazlık da almayacağım ihtiyaç olana kadar. bir sonraki sezon mutlaka kısa kalacaklar o zaman yenileri alıp eskileri ayıracağım.
5 yaş mı bizimki 6 yaş pijamalari bile küçük geliyorTulum 5 yaş boyu uzun
Her yaşa gore tulum var
Migi benim kurutmam yokkkende kıyafetim azdıkurutma makinem olsa kıyafetlerim çok olmazdi diye düşünüyorum.
kurutma makinesini sadelik anlaminda buluyorum üstelik evde koyacak yer yok.çamaşir makinem ara koridorda. banyoya koymadim altina su kaçiriyordu küf olur düşüncesiyle koridora koydum.
üstünde detejan bolümü var.
kurutma makinesini almak istedigimi eşime söyledim. kışın kurumasi çok zor oluyor yazin kurutma makinemi kullanmazdim. öle bi düşüncem var eşimde almak istiyor bakalım.
Her çocuğun gelişimi farklı tabiki de5 yaş mı bizimki 6 yaş pijamalari bile küçük geliyormaşallah 4 yaşında