Popüler Konu Minimal Yaşam

Sadeliği ufak olsa da başla deneyimle
Başkasına vermesende kutula kenarda dursun
o kadar verdim ki, hala verilecekler var.
almıyorum kıyafet bu sezon karar da verdim. muhtemelen yazlık da almayacağım ihtiyaç olana kadar. bir sonraki sezon mutlaka kısa kalacaklar o zaman yenileri alıp eskileri ayıracağım.

ayrıca ben sadeliğe ilerliyorum fakat ev şu an tamamen anlamsız görünüyor. yani oturmadı daha. yarım yamalak duruyor her şey.

salonda bir koltuklar kaldı bir masa ve küçük tv dolabı
-konsolu satmıştım
-tekli vitrini satmıştım
-ikili vitrin kapalı balkonda dolap görevi görüyor satılana kadar.
-küçük başka bi tv dolabı vardı. onu odadan çıkardım satılana kadar beklemede

kızın odası dolu şuan
dolabını yaptırmıştım büyük güzel bi dolap
en son beşiğini satmıştık. yerine üstü yatak altı çalışma masası olan bir şey yaptırdık inanılmaz büyük durdu odasında. yani kullanışlı bi şey ama çok büyük hantal durdu. eşime de bir türlü dinletemedim. "odaya tek atak koyucam" demiştim. "çocuğun istediği bi şey olsun" falan dedi. her gördüğümüzü gösterdik kızıma. bunu beğendik ailecek. ama odada büyük durdu.
odadaki dolabı da çıkartmadığımız için iyice dolu görünüyor.

neyse olur inş. bi şekilde.

ama kutulama olayını yapıcam. kararlıyım.

Mesela 1 kıyafet alıyorsan dolaptan 2 kıyafet elemelisin
Askıda kıyafetler sıkışık değil rahat durmalı
Katlanan kıyafetlerin üstünde boşluk kalmalı gibi sınır belirlersen daha istediğin gibi olacaktır

kurutma makinem olsa kıyafetlerim çok olmazdi diye düşünüyorum.
kurutma makinesini sadelik anlaminda buluyorum üstelik evde koyacak yer yok. çamaşir makinem ara koridorda. banyoya koymadim altina su kaçiriyordu küf olur düşüncesiyle koridora koydum.
üstünde detejan bolümü var.
kurutma makinesini almak istedigimi eşime söyledim. kışın kurumasi çok zor oluyor yazin kurutma makinemi kullanmazdim. öle bi düşüncem var eşimde almak istiyor bakalım.

Migi benim kurutmam yokkkende kıyafetim azdı

Evimde düzen gerektiren bölümler var benimde

1. Girişteki dolap alet kutusu çiçek toprağı vs o dolapta ve sürekli karışıyor

2. Kitaplık elimize geçeni oraya koyma huyumuz var
Yerini değiştirebilirim

3. Gardırop bütçe den dolayı raf li halde bu yaz çekmece eklersem sorun çözülecek

4. Baza altında da banyo tadilatın da kullanılacak eşyalar var duş başlığı gibi
Birde hurç gerekli bazı eşyaları dağınık halde koydum yani hurç olmayınca dağınık görünüyor gözüme

5. Tencere ve çaydanlığı değiştirmek
Ve bazı düzenleyiciler gerekiyor

Bunlarda biterse artik mevsimlik kıyafet elemeleri eski olanı elemek dışında yapılacak birşey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…